2777
2789
عنوان

باردارم برام دعا کنید بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 63 پست

عزیزم اگه از پولش میترسی ممکنه اینیکی روزی دارباشه.دوستم میگه بچه دومش خوش روزی بوده از وقتی اومده وضع مالیمون خیلی بهتر شده.اینم بگم هر ادمی روزی خودشوداره  فک نکن با اومدن بچه ی دیگه روزی تو کم میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا با این بچه و شوهرم بچه میخاستم چیکار میگه برو به دکتربگو پول سنو ندارم رفتم گفتم دکترم گفت واجب ...

به همسرت بگو پول سونو نداری، سرش رو گل می‌گرفتی. تو حرص نخور بگو خودت بیا به دکتر بگو

God help me to be strong enough not to lie to myself 

انگار بالا 20 هفته ای، آنومالی از 18 هفته است که اگه بچه خدایی نکرده نقصی داشت بشه تا 20 هفته سقط کرد، بعدشم کاریه که خودتون کردید عزیزه من، بچه که خودش به وجود نیومده شما اوردینش پس نگو نمیخوانش و کفر نگو، ادم تا وقتی یه چیزی و داره قدرشو نمیدونه وقتی از دستش داد تازه میفهمه چی داشت

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
من اصلا سالی ۱بار پریود میشدم تنبلی شدید تخمدان داشتم شوهرمم واریکوسل داشت تا وزنم اومد پایین حامله ...

چ جالب دعا کن مام بارداربشیم پس خاست خدا بوده عزیزم.استرس نداشته باش ک بچه ت عصبی نشه گلم

ای وای تو رو خدا اینجوری نگو عزیزم، احتمالا ویتامین یا کمبودی تو بدنت هست که انققققققد بهم ریختی

به دکترم گفتم همش گریه میکنم گفت برو روانپزشک دارو بهت میده ناخاسته خیلی بده برگردم عقب ۵هفته قلب نداشت سقطش میکردم بچه که دوستش ندارم مونده رو دستم چجوری براش مادری کنم دارم خفه میشم ازبغض

منم بچه سومم باردارم خداخواسته هست راضی ام به رضای خدا 

فک نکن فقط زندگی شما اینطوریه تاپیکتو خوندم  هیچ زندگی گل وبلبل نیست

شوهرم میگه استخاره بگیرم ببینم چجوره بچه سوم  منم گفتم میخواستی ازقبل مواظب باشی

همه زندگی ها مشکل هست ان شالله پسرتم اروم میشه 

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
به دکترم گفتم همش گریه میکنم گفت برو روانپزشک دارو بهت میده ناخاسته خیلی بده برگردم عقب ۵هفته قلب ند ...

عزیز دلم زنگ بزن مشاوره بهزیستی رایگانه، یه ذره درددل کن آروم بشی

دکترتو عوض کن  اگه انومالی اول مشکل نداشته دومی واجب نیس

آره بهداشت رفتم گفت غربالگری اول سالمه دومی رو چرا رفتی ۶۰۰ دادم بیمه ندارم اکوم به زور فرستاد یکسر میفرسته سنو وآزمایش

گناه داره نگو خدا قهرش میاد

من همیشه به خدا گفتم هیچی ازت نمیخام فقط حامله نشم هیچوقت بعد اولی از بس سختی کشیدم به من که بچه نمیخام دوتا دوتا میده داغونم هر روزم گریه ست

آره بهداشت رفتم گفت غربالگری اول سالمه دومی رو چرا رفتی ۶۰۰ دادم بیمه ندارم اکوم به زور فرستاد یکسر ...

دکترت الکی شلوغش می‌کنه، بیمارستان دولتی برو پیش متخصص زنان

چقدر ناشکری چیزیه ک شده زیر دوماه میرفتی سقطش میکردی الان ابن ناشکری واسه یه بچه چه معنی میده؟&nb ...

ای کاش من مادرنمیشدم من بی لیاقتم لیاقت بچه دار شدن ندارم ...۵ هفته قلب نداشت میخاستم سقطش کنم انقدر منو از خدا و پیغمبر ترسوندن گفتن بدبخت میشی بیچاره میشی کاش برگردم عقب کاش