2777
2789
میدونستی از اول اینجوره؟من میترسم پس فردا طرف نگه اول بم بعدش اینطوری کنه

اولش اینجوری نبود نامزدی عاشقش بودم فکرمیکردم باهمه مردا فرق می‌کنه این الان کوچیک ترین رفتارشه یهو ۱۰شب میگه گوشیو بزار کنار بسه بگیر بخواب خونه بودنی اصلا نمیتونم گوشی نگاه کنم یا به یه چیزای بیخودی گیرمیده مثلن قندون جاش عوض شده خونمون دعوا میوفته میگه همه چیو سر جاش نمیزاری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرااا

حوصله خودمم ندارم کلا هیچ جا نمیرم  بخاطر پسرم گاهی پارک حتی حوصله قوم شوهرهم ندارم دوتا کوچه فاصلش یکی دوماهه نرفتم خونشون 😅😅😅😅😅😅😅رد دادم

جنسم از شهریور اسـت ،امّا نطفه ام پیچیده شد پاییز ،غم شبیخون زد بـه دنیایم ،آه از این لشگر خون ریز کاشکی آید کسی، گوید خواب می‌بینی دگربرخیز...
اعتقادات متفاوته  به نظرتون احترام میذارم اما نه این شرعیات برام ارزشمنده و نه این استدلال

گلم این نظر و عقیده ما نیست 

نظر و عقیده دینمون هست 

ما نمیتوانیم هر تصمیمی دلمون خواست بگیریم وقتی دین راه درست رو گفته

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله ❤  به تو خواهم پیوست                                             مثلا میشه توی روضة الشهيدين کنارت بلد بلد گریه کنم !؟                                                 بسم رب الجهاد 🤍  به نام خدای جهاد ها !                                                                            این که دلتنگ و بی تاب تو ام اقرار می خواهد مگر !                                                          
عقل داره ولی نصف کار هاش رو با احساسات انجام میده و تصمیم میگیره این دیگه دستور دین خداست نمیشه روی ...

تروخدا یه زره خب خودتون فکر کنین

اره اسلام خوب اسلام واسه چن هزار سال بعد کارامد ولی بعضی چیزا واسه همون وقتا بوده فقط نه الان

نمیشه بیایم به خودمون توهین کنیم بگیم ما از روی احساسات حرف میزنیم ما درک کافی نداریم هروقتم به نظرمون ایراد داشت مسئله ای بگیم خوب دیگه نمیشه کاریش کرد چون دین گفته

اگه اینجوره خب مردم نصف کاراش از روی هوسه

منطقیه اخه

اولش اینجوری نبود نامزدی عاشقش بودم فکرمیکردم باهمه مردا فرق می‌کنه این الان کوچیک ترین رفتارشه یهو ...

لعنت به این احساسات دوره عقد که نمیزاره ادم ببینه ایرادای طرفو

والا نگم جایی برم دعوا میوفته مکافات دارم باید مثل بچه باهاش حرف بزنم

همسرت بهت وابسته است؟فک کنم چند بار اومده خونه نبودی کلافه شده،جدای از دین،تو روانشناسی هم شنیدم ک خیلی از مرد ها از لحاظ روانی دوست دارن وارد خونه میشن همسرشون خونه باشه تا از فشار روانی ک بیرون کشیدن آزاد بشن،اگه نباشه این فشار اونا رو مثل بچه می‌کنه و لجبازی میکنن،اگه اینطوره،سعی کن خیلی پشت سر هم جایی نری و مثلا وقتی اطلاع میدی بگو تا برگشتن تو خونه ام و واقعا هم خونه باش و با روی باز استقبال کن

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
یعنی شرعیات همیشه به نفع مرداست کلا مرد سالاره،منم اصلا اهمیت نمیدم به اینکه شرع چی گفته

گلم همین مردی که شما میگی وقتی سن بلوغ شرعیش از زن کمتر یعنی چی ! 

یعنی خدا زن هارو بیشتردوست دارا دیگه نه !؟

یک  سری از موضوعات رو نمیشه با چند جمله توضیح داد

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله ❤  به تو خواهم پیوست                                             مثلا میشه توی روضة الشهيدين کنارت بلد بلد گریه کنم !؟                                                 بسم رب الجهاد 🤍  به نام خدای جهاد ها !                                                                            این که دلتنگ و بی تاب تو ام اقرار می خواهد مگر !                                                          
خیر بخاطر اینکه زن خیلی ارزشمند هست  باید همسر در جریان باشه به ۱۰۰ دلیل  که بدونه جایی ...

بیا پایین بچه سرمون درد گرفت 😅😅😅😅😅...تلاوت نکن

جنسم از شهریور اسـت ،امّا نطفه ام پیچیده شد پاییز ،غم شبیخون زد بـه دنیایم ،آه از این لشگر خون ریز کاشکی آید کسی، گوید خواب می‌بینی دگربرخیز...
گلم این نظر و عقیده ما نیست  نظر و عقیده دینمون هست  ما نمیتوانیم هر تصمیمی دلمون خواست ...

اولویت من خداست، نه دین

این همه نمازخون توی مملکت داریم، به زور میشه بینشون انسان پیدا کرد یا حتی نمیشه

مهم این نیست که با دین زندگی رو پیش ببریم، مهم اینه که انسانیت و شرافت داشته باشیم و اون بالایی ازمون راضی باشه  

من نمیگم عزیزم اجازه میدی برم فلان جا!

میگم عزیزم من دارم میرم فلان جا نظرت چیه؟!بخواد بگه نرو هم میگه برو

یجوری بنظرم باید بیان کنی ک فک نکنه فقط نظر خودش مهمه 

اگه زیادم میری خونه مامانت کمش کن

چطوری دست میذارید روی نقطه ضعف‌های هم؟ من وقتی نقطه ضعف یکیو میدونم همش استرس دارم نکنه تو حرفام ناخوداگاه چیزی بگم اون فک کنه عمدی بوده ناراحت شه...
گلم این نظر و عقیده ما نیست  نظر و عقیده دینمون هست  ما نمیتوانیم هر تصمیمی دلمون خواست ...

نگا کن تو سایت عمومی چرت وپرت نگو ومردا رو هار نکن فهمیدی ؟همین شماها هستین ک مردا هار شدن 

خودت انشاالله گیر ی مرد بیوفتی نزاره ازخونهدبری بیرون بفهمی شرع چجوریع اگه هم همسرت خوبه پس جیکت ورنیاد هرچه برای خودت میپسندی برای دیگران هم بپسند 

همسرت بهت وابسته است؟فک کنم چند بار اومده خونه نبودی کلافه شده،جدای از دین،تو روانشناسی هم شنیدم ک خ ...

نه ببین چی میگم من از تراسم بدون اجازه بیرون نگاه نمیکنم بیاد خونه میگه پرده رو چرا اینجوریه بیرون نگاه کردی 😐 بین احساس میکنم روانیه گلم اعصابم خورد میشه اخلاقشو گفتنی هوف

نگا کن تو سایت عمومی چرت وپرت نگو ومردا رو هار نکن فهمیدی ؟همین شماها هستین ک مردا هار شدن  خو ...

😂با کمی تفکر شما هم میتوانی درست ازدواج کنی