2789

برای رفتن ب خونه بابات از شوهرت اجازه میگیری😐

ینی واقعا همع ازدواجا اینطورین؟؟؟؟؟؟

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یک ساله نرعتم خونه بابام😅😅😆

جنسم از شهریور اسـت ،امّا نطفه ام پیچیده شد پاییز ،غم شبیخون زد بـه دنیایم ،آه از این لشگر خون ریز کاشکی آید کسی، گوید خواب می‌بینی دگربرخیز...
باید برا رفتن به خونه مادر اجازه گرفت؟؟؟؟؟؟؟

شرعی بگیم اره

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله ❤  به تو خواهم پیوست                                             مثلا میشه توی روضة الشهيدين کنارت بلد بلد گریه کنم !؟                                                 بسم رب الجهاد 🤍  به نام خدای جهاد ها !                                                                            این که دلتنگ و بی تاب تو ام اقرار می خواهد مگر !                                                          

ازش اجازع میگیری؟ دستورم بهت میده؟ ببخشید اما جوری رفتار میکنه انگار اسیرشی

این حقیقت هرگز عوض نمیشد ما به خودمان مربوطیم :))) من همونم که میرسم به هرچیزی که بخوام :)))                     جایی که عشق باشد معجزه هست :)))
برای رفتن ب خونه بابات از شوهرت اجازه میگیری😐 ینی واقعا همع ازدواجا اینطورین؟؟؟؟؟؟

مال من ک‌دستشویی رفتنی باید بگی میری دستشویی دیروز رفتم آرایشگاه میگه هروز یه جا میری 

خداروشکر این شرعیات برام پشیزی نمی ارزه🤣🤣🤣

🤷‍♀️شرعیات هم همینو گفتن🤣

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله ❤  به تو خواهم پیوست                                             مثلا میشه توی روضة الشهيدين کنارت بلد بلد گریه کنم !؟                                                 بسم رب الجهاد 🤍  به نام خدای جهاد ها !                                                                            این که دلتنگ و بی تاب تو ام اقرار می خواهد مگر !