از لحاظ اخلاقی باید همسرها در جریان رفت و آمد و کارهای هم باشن...اما متوجه شدم ظاهرا همسرتون از رفت و آمد زیاد شما به منزل مادرتون خوششون نمیاد.....در هفته چند بار میرید پیش مادرتون ؟
درسته این زندگی اون چیزی نیست که من میخواستم ولی تلاش میکنم تا شرایط را بهتر کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله ❤ به تو خواهم پیوست مثلا میشه توی روضة الشهيدين کنارت بلد بلد گریه کنم !؟بسم رب الجهاد 🤍به نام خدای جهاد ها !این که دلتنگ و بی تاب تو ام اقرار می خواهد مگر !
اصلا چرا شرعیات باید اینجوری باشه؟ مگه زن کالاست؟؟
خیر بخاطر اینکه زن خیلی ارزشمند هست
باید همسر در جریان باشه به ۱۰۰ دلیل
که بدونه جایی که میره نامحرم نباشه
که اگر جای درستی نبود نگذاره بره
اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله ❤ به تو خواهم پیوست مثلا میشه توی روضة الشهيدين کنارت بلد بلد گریه کنم !؟بسم رب الجهاد 🤍به نام خدای جهاد ها !این که دلتنگ و بی تاب تو ام اقرار می خواهد مگر !
یعنی زن خودش عقل نداره؟ فقط هی میگین ارزشمنده ولی الان انگار میگین بچس عقلش کمه باید اطلاع بده بگه ک ...
عقل داره ولی نصف کار هاش رو با احساسات انجام میده و تصمیم میگیره
این دیگه دستور دین خداست نمیشه روی حرفشون حرف زد