2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂با کمی تفکر شما هم میتوانی درست ازدواج کنی

مم ازدواجم درسته درسته عالیه دلم برا اسی سوخت ک اومدی از مردی ک اجازه نمیده دفاع میکنی  

جنسم از شهریور اسـت ،امّا نطفه ام پیچیده شد پاییز ،غم شبیخون زد بـه دنیایم ،آه از این لشگر خون ریز کاشکی آید کسی، گوید خواب می‌بینی دگربرخیز...
مم ازدواجم درسته درسته عالیه دلم برا اسی سوخت ک اومدی از مردی ک اجازه نمیده دفاع میکنی  

منم یکی از دوستام اخلاقش اینشکله مذهبیه

با هرچی میگیم موافقه ذاتا ولی همش اعصابش خورده چون مذهبیه سفت و سخته هررچی دین بگه قبول میکنه از یه طرف خودش قبول نمیکنه میگه این توهینه من ادمم خودم نظر دارم

باهاشون نباید بحث کرد

چون بعضیا عقل خودشون رو کوچیک میبینن و میگن دیگه دین گفته اون بهتر میدونه 

مال من ک‌دستشویی رفتنی باید بگی میری دستشویی دیروز رفتم آرایشگاه میگه هروز یه جا میری 

چقد مثل منی حتی حرفای شوهرتم مثل شوهرمنه:/

خدایا نینی تو دلم سالم و صالح حفظش کن🥺❤💋      خداجونم دامن همه منتظرارو سبز کن الهی امین💚🤲
خیر بخاطر اینکه زن خیلی ارزشمند هست  باید همسر در جریان باشه به ۱۰۰ دلیل  که بدونه جایی ...

شما خودت داری میگی یعنی عقل مرد از زن بیشتره بهتر تشخیص میده کجا براش خوبه کجا براش بده ؟؟مثلا خونه باباش قراره چه اتفاقی براش بیوفته؟؟؟اسمشم میذارید ارزشمندی زن

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
اصلا چرا شرعیات باید اینجوری باشه؟  مگه زن کالاست؟؟

ولش کن

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

نه ببین چی میگم من از تراسم بدون اجازه بیرون نگاه نمیکنم بیاد خونه میگه پرده رو چرا اینجوریه بیرون ن ...

وای این اخلاقشم دقیقا شبیه شوهرمنه

خدایا نینی تو دلم سالم و صالح حفظش کن🥺❤💋      خداجونم دامن همه منتظرارو سبز کن الهی امین💚🤲
خیر بخاطر اینکه زن خیلی ارزشمند هست  باید همسر در جریان باشه به ۱۰۰ دلیل  که بدونه جایی ...

اصلا منطقی نبود حرفاتون🙂

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

شما هم تو دوره عقد دیده بودی از این رفتاراش؟

اره از اول نامزدی همین بود🙄

اصلا چرا شرعیات باید اینجوری باشه؟  مگه زن کالاست؟؟

آقا چه ربطی داره وای..... 

مردم هم میخواد بره جایی باید زنش راضی باشه 

درضمن اجازه لازم نیست رضایت لازمه 

به خاطر یه چیزی کلا دینتون رو خراب نکنید خواهشا 

حتی اگه اینچنین بود سریع میگید که کلا مسلمون نیستین و براتون ارزش نداره فلان بهمان 

یعنی چی؟ 

گلم همین مردی که شما میگی وقتی سن بلوغ شرعیش از زن کمتر یعنی چی !  یعنی خدا زن هارو بیشتردوست ...

اتفاقا سن بلوغ مردا بیشتره یعنی بیشتر هرز بگردن ولی دختر رو از ۹سالگی ملافه پیچ کنن واسه این که آقا بیشتر خوشبگذرونه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍