مم ازدواجم درسته درسته عالیه دلم برا اسی سوخت ک اومدی از مردی ک اجازه نمیده دفاع میکنی
منم یکی از دوستام اخلاقش اینشکله مذهبیه
با هرچی میگیم موافقه ذاتا ولی همش اعصابش خورده چون مذهبیه سفت و سخته هررچی دین بگه قبول میکنه از یه طرف خودش قبول نمیکنه میگه این توهینه من ادمم خودم نظر دارم
باهاشون نباید بحث کرد
چون بعضیا عقل خودشون رو کوچیک میبینن و میگن دیگه دین گفته اون بهتر میدونه
اصلا چرا شرعیات باید اینجوری باشه؟ مگه زن کالاست؟؟
ولش کن
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
خیر بخاطر اینکه زن خیلی ارزشمند هست باید همسر در جریان باشه به ۱۰۰ دلیل که بدونه جایی ...
اصلا منطقی نبود حرفاتون🙂
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*