2777
2789
آقا چه ربطی داره وای.....  مردم هم میخواد بره جایی باید زنش راضی باشه  درضمن اجازه لا ...

یعنی چی توی سایت زنونه می چرخید؟ 

یعنی چی به اعتقاد من بی احترامی می کنید؟ 

یعنی چی سعی دارید زن رو به اسم خدا اسیر کنید؟ 

تا فردا هزار تا یعنی چی دارم که جوابتو بدم 

اگر همینی بود که تو میگی، روزی ۱۰۰ تا زن نمی کشتن

به هیچ عنوان با حرفتون قانع نمیشم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آقا چه ربطی داره وای.....  مردم هم میخواد بره جایی باید زنش راضی باشه  درضمن اجازه لا ...

پس چرا آقایون سرشونو میندازن پایین و هر جا میخوان میرن اونم بدون رضایت خانمشون اینا همش آموژچزه های غلطه به اسم شرع تمومش میکنن در واقع خود مرد سالاریه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
برای رفتن ب خونه بابات از شوهرت اجازه میگیری😐 ینی واقعا همع ازدواجا اینطورین؟؟؟؟؟؟

نه بابا بستگی به طرف داره.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
یعنی چی توی سایت زنونه می چرخید؟  یعنی چی به اعتقاد من بی احترامی می کنید؟  یعنی چی سعی ...

سایت زنونه نیست اگر باشه هم تحقیق میکنم ببینم چیه چون نمیدونم 

هرکی بر خلاف نظر کسی نظر بده بی احترامی نمیکنه خواهشا انتقاد پذیر باشید 

زن اسیر کسی نیست زن و شوهر باید به هم احترام بزارن و به هم بگن کجا میرن این براتون عجیبه؟ 😐 

بعد کجا روزی 100 تا زن میمیرن؟؟ این حرفا رو از کجا میارین

در ماه 3000 نفر در سال 36000 هزار زن 

اینجوری نسل خانوما منقرض بود 20 سال پیش

با احترام امید وارم که قانع شین 

خیر بخاطر اینکه زن خیلی ارزشمند هست  باید همسر در جریان باشه به ۱۰۰ دلیل  که بدونه جایی ...

من با در جریان گذاشتن همسر موافقم ولی نه به دلایلی که شما نوشتی ....علت هایی که نوشتید یعنی خود زن عقل نداره که بفهمه کجا نامحرم هست و‌کجا نباید بره و لازمه درست و غلط را مرد براش مشخص کنه

درسته این زندگی اون چیزی نیست که من میخواستم ولی تلاش میکنم تا شرایط را بهتر کنم 
پس چرا آقایون سرشونو میندازن پایین و هر جا میخوان میرن اونم بدون رضایت خانمشون اینا همش آموژچزه های ...

مگه خانوما قانون رعایت حجاب رو رعایت نمیکنن مقصر قانون هست؟ 

اینجام همینه شرع قوانینی داره حالا کسی رعایت نکنه مثل شما که قبول ندارید دیگه مقصر شرع مقدس اسلام نیست 😂 

سایت زنونه نیست اگر باشه هم تحقیق میکنم ببینم چیه چون نمیدونم  هرکی بر خلاف نظر کسی نظر بده بی ...

فعلآ که به اسم اسلام، زن باید تا دم در رفتن هم اجازه بگیره 

اصلا از افکار مردسالاری خوشم نمیاد پس این بحث رو ادامه نمیدم 

من با در جریان گذاشتن همسر موافقم ولی نه به دلایلی که شما نوشتی ....علت هایی که نوشتید یعنی خود زن ع ...

شما راضی هستی همسرت بدون اجازه شما کاری انجام بده؟ 

اگر نیستی پس اون هم شما میخوای کاری رو انجام بدی باید راضی باشه 

مگه خانوما قانون رعایت حجاب رو رعایت نمیکنن مقصر قانون هست؟  اینجام همینه شرع قوانینی داره حال ...

اره مقصره

چون دلیلش مزخرفه و وقتی یه حکومت بیاد و بخواد بر این اساس عمل کنه  درواقع حق انسانی ادما رو میگیره به اسم دین و شرع و ارزشمندی

اونم حق داره رعایت نکنه پس

اینکه بیان بگن زن احساسیه پس باید از مردش اجازه بگیره یعنی کار از بیخ خرابه

ایشون نگفت بهم اطلاع بدیم

گفت زن شرعا باید اجازه بگیره چون دین گفته زن احساسیه نمیتونه درست تصمیم بگیره

البته احتمالا منم جای شما بودم موافقت میکردم

انسانه و منفعت طلبی دیگه

فعلآ که به اسم اسلام، زن باید تا دم در رفتن هم اجازه بگیره  اصلا از افکار مردسالاری خوشم نمیاد ...

نه خیر اینطور نیست 

زن باید برا خروج از منزل مردش راضی باشه شرعا و قانونا 

اصلا مرد سالارانه نیست 

مرد هم اگه همسرش ناراضی باشه نباید ترک کنه خونه رو 

شما راضی هستی همسرت بدون اجازه شما کاری انجام بده؟  اگر نیستی پس اون هم شما میخوای کاری رو انج ...

چرا الکی ریپلای میکنی وقتی حتی متوجه منظور من نشدی...

درسته این زندگی اون چیزی نیست که من میخواستم ولی تلاش میکنم تا شرایط را بهتر کنم 
نه اتفاقا باید جواب اینجور آدما رو داد 

هزار بار دعوا کردم واسه اینکه میخوام جایی برم و نمیبره 

ولی عمرا عوض بشه

خدایا نینی تو دلم سالم و صالح حفظش کن🥺❤💋      خداجونم دامن همه منتظرارو سبز کن الهی امین💚🤲

[QUOTE=227495047]نه خیر اینطور نیست  زن باید برا خروج از منزل مردش راضی باشه شرعا و قانونا  اصلا مرد سالا ...[/QUOTE

مثالشم حق خروج  از کشوره که خانم با اجازه اقاش میتونه بره ولی اقا میتونه ول کنه بره/: