2777
2789
عنوان

من مشکل دارم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 63 پست
من مزاجم صفراوی هستش با غلبه سودا ولی از لحاظ جنسی گرمم شوهرمم فک میکنم بلغم باشه

نه فکر میکنم شوهر شما هم صفرا باشه یا سودا . در هرحال سعی کنید متعادل کنید . هوشمندانه غذا بخورید و نوشیدنی . خیلی ها طلا ندارن الان مُردن؟ زندگی رو بااین چیزهای سطحی خراب نکنید 

با بدن و لوندی حرف گوش نمیده هر موقع برای رابطه هم پیش قدم شدم دست رد زده

بس همون سعی کن ارامشتو حفظ کنی زود عصبی نشی ی مدت سعی کن با الفاظ عاشقانه صداش کنی حتی اگه ازش عصبی بودی یا محلت نکرد 

بعد ی مدت درست میشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما باید اول آرامش برای همسرت فراهم کنی تا همسرت هم به خواسته هات توجه کنه 

وقتی غر میزنی و زود عصبی میشی شوهرت رو از خودت فراری میدی 

مردها عاشق سکوت وآرامش خانمشونن 

اول سعی کن مطلق غر نزنی خونه رو منبع آرامش کن براش 

عصبی نشو گذشتت رو زیاد کن 

سعی کن سکوت رو یاد بگیری 

اگه میخوای زندگی خوبی داشته باشی همسرت دوستت داشته باشه به خواسته هات توجه کنه باید تلاش کنی و زحمت بکشی 

و زحمتش این که عصبانیتت رو کنترل کنی و غر نزنی بیشتر سعی کن سکوت کنی کم صحبت کن ولی با ناز و آرامش  اونوقت میبینی سکوت وگذشت چه قدرتی داره 

نه فکر میکنم شوهر شما هم صفرا باشه یا سودا . در هرحال سعی کنید متعادل کنید . هوشمندانه غذا بخورید و ...

مرسی عزیزم براش مزاج شناسی میکنم خیلی چاقم شده ریزش مو هم داره.الان به حرفت فکر کردم که اونایی که طلا دارن نمردن که واقعا حرفت درسته ولی واقعا طلا دوس دارم چند وقت پیشم بخاطر وعده وعیداش فروختم حس خیلی بدی دارم اطرافیانمم طلا زیاد دارن

بس همون سعی کن ارامشتو حفظ کنی زود عصبی نشی ی مدت سعی کن با الفاظ عاشقانه صداش کنی حتی اگه ازش عصبی ...

به نظرت درست میشه؟اکثرا سرو گوشش میجنبه امشبم تو اتاق تنها خابیده بود  ولی یه ساعت گذشت اومد پتو و بالشش تو هال پیش ما ولی چند روز پیشم مریض بودم حتی دکتر نبرد خیلی دلم شکست صبحش خودم با اون حالم پا شدم رفتم

مرسی عزیزم براش مزاج شناسی میکنم خیلی چاقم شده ریزش مو هم داره.الان به حرفت فکر کردم که اونایی که طل ...

آفرین حتما دنبالش باش و صبور باش .خیلی صبور باش. خیلی از زندگیها فقط ظاهرشون قشنگه و ما فقط ظرف و مبل و طلاهاشون رو میبینم و از درون حبر نداریم...من خودم وکیل دادگستری ام و خدا میدونه چه زندگیهایی هست که هممه حسرت اونهارو میخورن و خودشون مننت میکشن برای جدایی و مرگ و خودکشی . اصلا با ظاهر زندگی بقیه خودت رو درگیر نکن چون هیچ کس زشتی های زندگیش رو رو نمیکنه برای کسی

شما باید اول آرامش برای همسرت فراهم کنی تا همسرت هم به خواسته هات توجه کنه  وقتی غر میزنی و زو ...

اخه یه مدت این رویه رو در پیش گرفتم اینقد جولون داد اینقد خرابکاری کرد وای وای نگم برات

دوباره میخری عزیزم شما قلق همسرت پیدا کن همه چی برات می‌خره مطمئن باش

انشالله واقعا با حرفاتون آروم شدم ولی یه قدم برای خوشحالی من برنمیداره خیلیم دروغ میگه 

آفرین حتما دنبالش باش و صبور باش .خیلی صبور باش. خیلی از زندگیها فقط ظاهرشون قشنگه و ما فقط ظرف و مب ...

بله حرف شما درسته ولی شوهرم انگار دوسم نداره اصلا با دست پس میزنه با پا پیش میکشه تاپیکای قبلمم نگاه کنین متوجه میشین

به نظرت درست میشه؟اکثرا سرو گوشش میجنبه امشبم تو اتاق تنها خابیده بود  ولی یه ساعت گذشت اومد پت ...

شاید رفته اتاق که بعد خوابوندن بچه تو هم بری پیشش 

اره مردا مثل بچه میمونن درست میشن فقط باید قلقش دستت بیاد 

همیشه شوهرتو مثل بچه در نظر بگیر اونوقت مراقب تری 

چطور وقتی ی بچه میبینی باهاش خوب حرف میزنی چیزی نمیگی دلش بشکنه یا عصبی بشه کلا مراقبی .اونجور رفتار کن 

از محبت دل دشمن هم نرم میشه اون که شوهرته 

شاید رفته اتاق که بعد خوابوندن بچه تو هم بری پیشش  اره مردا مثل بچه میمونن درست میشن فقط باید ...

نه قشنگ رفت که بخابه گفت شمام بخابین اخه محبتم زیاد روش تاثیر گذار نیست وقتیم محبت بکنی پیگیرش باشی میگه دست از سرم بدار و فلان

بله حرف شما درسته ولی شوهرم انگار دوسم نداره اصلا با دست پس میزنه با پا پیش میکشه تاپیکای قبلمم نگاه ...

نمیدونم چون نمیشناسم . ولی اینقدر میدونم که رفتارهای طرف مقابل ما مخصوصا بعدازمدت زمان طولانی کنارهم بودن خیلی زیاد ناشی از رفتارهای خود ماست. دقیق روی تک تک رفتارهای خودتون فکرکنید. حتی تک تک کلمات. هر جایی احساس کردید اشتباهه و نمیپسندید عوض کنید. بازهم میگم صبور باشیدو انتظار معجزه نداشته باشید. اول از همه هم توکل کنید و از امام رضا . امام رئوف طلب کمک کنید. خسته نشید و مطمئن باشید درست میشه. 

زن بودن و رفتارهای زنانه رو بیشتر یاد بگیرید و ببینید شوهرتون چطور دوست داره. ممکنه صرقا با لباس های خاص پوشیدن حال نکنه ولی اینکه شما اطلاعات درمورد ماشین و لوازم یدکی و اسپرت کردنش یادبگیری و باهاش همراهی کنی و حتی سوال کنی خوشش بیاد و کم کم اوکی میشید🌹