2777
2789
عنوان

من مشکل دارم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 63 پست

اره مشکل داری 

سیاست نداری 

تو عصبانیت خودتو کنترل نمیکنی و مسلما اگه خاسته ای داشته باشی با پرخاشگری میگیو میخای 

وقتی این پرخاشگریا زیاد باشه حتی بعد چند ی کوچولو عصبی بشی شوهرت میگه برو رابا تو دیوونه ای 

چون تو ملکه ی ذهنش مونده که تو زود جوشی 

توی خونت چجور میگردی؟اگه سسکی نیسی بس مشکل داری باید تنوع بدی تا حس طرف بیاد .بعضیا میگن باید همینی که هسمو بخاد ولی خب یذره فکر کن ادما بعد یمدت تکراری میشن ولی با دادن تنوع اون حس میاد حالا یا رنگ موهات عوض کن لباس خوابتو نوع لباس پوشیدنت تو خونه لحن حرف زدنت 

برو جلو اینه تمرین کن لوندو با نازحرف بزنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره مشکل داری  سیاست نداری  تو عصبانیت خودتو کنترل نمیکنی و مسلما اگه خاسته ای داشته باش ...

اخه فقط برای خواسته هام نه نمیشنوم همیشه باید بگه نه پولی که من میخوامو حاضره به من نده ولی برای کس دیگه بده یا خرج ماشینش کنه سک...ی هم بپوشم میگه چرا پوشیدی خونه لختی بگردم ایراد میگیره

تواز در و من ازخانه دنیا روکنیم تل ویرانه یعنی زن درخانه ومرد دربیرون خانه اگه ناسازگار ونااهل باشن دست به دست هم زندگیشونو ویران میکنن دورازجون

بزرگترین دعاها دعابرای فرج مولا صاحب الزمان است گشایش شیعیان تنها درظهورایشان محقق میشوداللهم عجل لولیک الفرج خداوندا مرگ من وفرزندانم راتنها درشهادت قراربده آمیییین۰لایک ودرخاست دوستی ممنوع باتچکر.

شما مشکل مزاج دارید . جفتتون سرد مزاج و به نظرم سوداوی هستید . اگر واقعا دنبال درمان هستی برو یادبگیر مزاجها و راه درمان و متعادل کردن رو و اونوقت ببین چقدر از لجبازیهای شوهرت و بی میلیهاش کم میشه و اعصاب خودت هم درست میشه

من فکر میکنم مشکل از شما ست

واقعا؟خب منم خسته شدم و از لحاظ روانی فرسوده.مادرش انواع و اقسام توهینارو کرده ولی توقع داره من به روم نیارم و باهاش زندگی کنم حتی چند روز پیش مریضم بودم دکتر نبرد.همیشه خاسته ای داشته باشم باید نه بشنوم ولی کافیه اون چیزی بخاد منو میذاره لای منگنه

اخه فقط برای خواسته هام نه نمیشنوم همیشه باید بگه نه پولی که من میخوامو حاضره به من نده ولی برای کس ...

از بدنت استفاده کن 

از لوندیو لحن خوب 

با کارای عاشقانه 

هنوز دیر نشده میتونی رامش کنی 

بچت چند سالشه شاید بخاطر بچه میگه نپوش

شما مشکل مزاج دارید . جفتتون سرد مزاج و به نظرم سوداوی هستید . اگر واقعا دنبال درمان هستی برو یادبگی ...

من مزاجم صفراوی هستش با غلبه سودا ولی از لحاظ جنسی گرمم شوهرمم فک میکنم بلغم باشه

از بدنت استفاده کن  از لوندیو لحن خوب  با کارای عاشقانه  هنوز دیر نشده میتونی رامش ...

با بدن و لوندی حرف گوش نمیده هر موقع برای رابطه هم پیش قدم شدم دست رد زده