2777
2789
عنوان

من مشکل دارم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 63 پست
من اولین کاری که کردم این بود که شروع کردم به خودم رسیدن  لباس های شیک ومرتب پوشیدم هم خونه هم ...

عزیزم منم دقیقا این راهو رفتم سرد و کم محلی هم کردم ولی میاد سمتم و خیالش راحت میشه و باز شروع میکنه

اگه توصیه ای داری که روابط ما هم بهتر بشه ممنون میشم بگی

من خودم خیلی بهشگیر میدادم انگار خوشبختیم فقط تو اغوش اون بود تو وجودش اما الان دانشگاه ثبت نام کردم اصلا وقت ندارم به چیزای اعصاب خرد کن فکر کتم حتی به خانوادشم کاری ندارم الانم میخوام تدریس خصوضی تو خونه انجام بدم تا مستقل تر بشم خلاصه به این نتیجه رسیدم ادم باید خودش مسیول خوشبختی خودش باشه دنبال چیزایی باش که سالم و سرحالی باهاش برنامه ریزی واسه زندگیت داشته باش من اینجوری بهتر شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم دقیقا این راهو رفتم سرد و کم محلی هم کردم ولی میاد سمتم و خیالش راحت میشه و باز شروع میکنه

وقتی میاد سمتت شما چیکار میکنی 

چه رفتاری نشون میدی

باید همون سکوت و آرامش رو داشته باشی تا آخر ومحبت زیادی نکن 

ودر مقابل کارهای اشتباهش باهاش سر سنگین بشی و محل ندی حالت قهر باشی

منم حرفم همینه ولی همیشه منو مقصر جلوه میده دیگه گفتم نکنه من مشکل دارم واقعا

نه   وقتی شرایط اینجوریه طرف مقابلم خودش مشکل داره  توی ازدواج دونفر روی هم تاثیر میذارن پس اونم اگه میخاد  تو اروم باشی باید خودشم کمکت کنه