2777
2789
عنوان

من مشکل دارم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 63 پست
گیر ندادم بهش ابدا.محبت کردم کمتر عصبانی شدم هر چی گفت کوتاه اومدم

خب اینکه گیر ندادی و گذشت کردی عالیه 

ولی چرا محبت کردی ؟

وقتی محبت نمیکنه محبت نکن

ببین من خودمم خیلی مشکلات داشتم هیچ سیاستی هم بلدنبودم صفره صفر

کلی رو خودم کار کردم کلی راه هارو رفتم تا بلاخره موفق شدم زندگیم اونطور که میخوام درست کنم و موفق هم شدم والان راضیم

اگه خواستی برات مفصل توضیح میدم 

نه قشنگ رفت که بخابه گفت شمام بخابین اخه محبتم زیاد روش تاثیر گذار نیست وقتیم محبت بکنی پیگیرش باشی ...

مطمئنی مشکل دیگه ای ندارین؟

مثلا از رفتارت با مادرش یا خواهرش یا چیزی ناراحت نیست؟

شاید مشکل فقط عصبی بودن شما نباشه

از یجای دیگه عصبیه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم چون نمیشناسم . ولی اینقدر میدونم که رفتارهای طرف مقابل ما مخصوصا بعدازمدت زمان طولانی کنارهم ...

بله دقیقا درسته هی میگه تون رفتاراتو فراموش نکردم و از این حرفا

مطمئنی مشکل دیگه ای ندارین؟ مثلا از رفتارت با مادرش یا خواهرش یا چیزی ناراحت نیست؟ شاید مشکل فقط ع ...

با خانوادش درگیره کلا خانواده ی پولدار ولی فوق العاده آنورمالی داره.رفتارم با خواهراش خیلی خوبه با مادرشوهرمم ناسازگاری باشه کنار میایم با هم

خب اینکه گیر ندادی و گذشت کردی عالیه  ولی چرا محبت کردی ؟ وقتی محبت نمیکنه محبت نکن ببین من ...

وای بگو عزیزم ممنونت میشم من بی سیاست نیستم ولی این اقا اصلا قلق نداره دقیقا عین پدرشه

وای بگو عزیزم ممنونت میشم من بی سیاست نیستم ولی این اقا اصلا قلق نداره دقیقا عین پدرشه

به نظرم همسرت دوستت داره چون اگه دوستت نداشت باهات س ک س نمی‌کرد وکلا هیچ وقت مردها به اجبار با یه زن نمی مونن فوری رهاش میکنن 

به نظرم همسرت دوستت داره چون اگه دوستت نداشت باهات س ک س نمی‌کرد وکلا هیچ وقت مردها به اجبار با یه ز ...

چی بگم والا س.ک.س خیلی کم مثلا ۱۰ روز یه بار من بخام کاملا بی میله.من فک میکنم بخاطر پدرشه آدم آبرومندیه و طلاقم بده از ارث و همه چی محروم میشه

به نظرم همسرت دوستت داره چون اگه دوستت نداشت باهات س ک س نمی‌کرد وکلا هیچ وقت مردها به اجبار با یه ز ...

ولی اگه دوسم داشت خیانت نمیکرد یا محبت میکرد و نقطه ی توجهش بودم خودش میگه قبلا با چند نفر در حد چت حرف زدیم

من اولین کاری که کردم این بود که شروع کردم به خودم رسیدن 

لباس های شیک ومرتب پوشیدم هم خونه هم بیرون همیشه آرایش میکنم

یعنی هر چی  حالت لباس مجلسی داشتم که برا مهمونیا گذاشته بودم درآوردم تو خونه پوشیدن 

بعد نزدیک یک سال که من سکوت شروع کردم تمام غر زدن هام قطع کردم تمام پر حرفی هام (قبلا خیلی پر حرف بودم مثلا از مهمونی  برمیگشتم شروع میکردم به تعریف که چی شد و فلان🙊)

در حالی که شوهرم ازم چیزی نمیپرسید ومن خودم همه حرفارو بهش میگفتم 

واین خیلی بده همیشه باید برای شوهر حالت مرموز داشت 

برای خودم سر گرمی درست کردم بیشتر برا پسرم وقتم گذاشتم خودم تنهایی میرفتم خرید و گشت وگزار 

رفتم باشگاه  با دوستام وقتم پر میکردم

دیگه پیام و تماسم رو باهاش قطع کردم فقط در صورت لزوم 

بیشتر از یه سال ازش نپرسیدم دوستم داری یانه ؟

دیگه بهش توجه ومحبت نکردم سرده سرد 

رو اعتماد به نفس خودم کار کردم طوری که خودمو بالاتر از همسرم دیدم 

خونه رو کردم منبع آرامش 

غذای خوب و دسر همیشه آماده خونه مرتب وقتی خونه میومد می‌فهمیدم آرامش پیدا میکنه در حالی که قبلن 

میومد خونه نمیتونستم زبونم رو کنترل کنم و اعصبانیتم رو کنترل کنم شروع میکردیم به بحث ودعوا 

ولی حالا دیگه گذشت وسکوت بود 

بعد کم کم دیدم همسرم داره میاد سمتم

بهم محبت میکرد باهام حرف می‌زد وقتی با آرامش میگفتم دلم گردش میخواد تو همون هفته یه روز خالی رو ردیف میکرد میرفتیم بیرون شده خرید هم نمی‌برد ولی همون دور دور تو خیابون هم با آرامش و شادی میرفتیم 

اینطوری شد که کم کم همه چی درست شدو...

نه شوهرت مشکل داره،  مردا میخان همه چیو گردن زنا بندازن درصورتی ک یه زن اگه تو زندگیش  چیزی کم نباشه بهش توجه بشه چ دلیل داره اعصابش هراب بشه بعدشم ادما قرار نیست  همیشه اروم باشن تو وضعیتای بد همیشه عصبین

نه شوهرت مشکل داره،  مردا میخان همه چیو گردن زنا بندازن درصورتی ک یه زن اگه تو زندگیش  چیز ...

منم حرفم همینه ولی همیشه منو مقصر جلوه میده دیگه گفتم نکنه من مشکل دارم واقعا

منم از وقتی بچه دار شدم بشدت با شوهرم مشکل دارم دقیقا همین مشکلاتی که گفتی الان میبینم تقصیر خودم بو ...

اگه توصیه ای داری که روابط ما هم بهتر بشه ممنون میشم بگی