2777
2789
عنوان

من مشکل دارم؟!

740 بازدید | 63 پست

اوایل ازدواج خیلی بداخلاقی میکردم سردمزاج بودم شوهرمم نامردی نکرد خیانت کرد و من بخشیدم و خلاصه...بچه دار شدیم و الان شوهرم میگه خیلی غر میزنی(من یه ذره عصبی بشم دست خودم نیست داد و بیداد میکنم)یه مدت شوهرم بی محلی میکرد میگه رفتارات سردم میکنه در حالی که خودش نه محل میده نه از لحاظ جنسی اوکی هستش سردمزاجه خودش بخاد عین تجاوز رفتار میکنه ولی وقتی بخام کوه یخ!به خواسته هام اهمیت نمیده بیرون گردش نمیریم اصلا فقط با دوستاشه.بعد امشب برگشته میگه من هرچی در بیارم خرج شماها میکنم (از لحاظ خوراک کم نمیذاره)نصفشو خرج ماشینش میکنه و باند و از این کوفت و زهرمارا میندازه و یه مقدار کم برای ما.یه حسرت طلا موند به دلم گفتم بگیر نگرفت.واقعا من مشکل دارم؟مشکل از منه؟

نه گل مشکل از شانسته

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل از ۲ طرفه 

شما یکم اخلاقتو خوش  تر کن ببین تاثیری داره یا نه 

مردا از زنای غرغرو بیزارن

حالا که چشمت افتاد بیا تا بدونی🙃.................................................................................................🙃 اون اتفاق غیر منتظره که حالتو و حالمو خوب کنه نزدیکه بهمون 🙃خدایا شکرت🤍
مشکل از هیچ کدوم نیست حرف همو نمیفهمین، به خوایته های هم احترام بزارین اگر می تونین مشاور برین

من تنهایی مشاوره رفتم ولی اون نمیاد تنها رفتن منم دردیو دوا نمیکنه.آره دقیقا حرف همو نمیفهمیم اصلا خاسته های من براش اهمیت نداره

مشکل از ۲ طرفه  شما یکم اخلاقتو خوش  تر کن ببین تاثیری داره یا نه  مردا از زنای غرغ ...

من خیلی باهاش میسازم ولی اصلا به خواسته هام اهمیت نمیده منم واقعا خونم به جوش میاد