2777
2789
عنوان

گوشی شوهر..... 🤬😡🤬😡🤬😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 132 پست
بحث شکاکی نیست من که واقعا حس میکنم  همش میگفتم یه داستانی داری تو دلم آشوب بود روز ولنتاین کار ...

پس یعنی بی تفاوتی خانم ها و بروز ندادنون هم تاثیری بر بی شرمیه فردی که خیانت میکنه نداره پس چرا اینهمه درون ریزی و عذابو باید تحمل کرد ؟

قوی نمیخواد باشی. زن خواه ناخواه فکر کنه مردش شوهرش کنار یه زن دیگه رفته چندشش میشه دیگه شوهرش بهش د ...

پس همه زنهایی که الان دارن زندگی میکنن، مطمئنن که همسرشون فقط با اوناست؟😒😒🤔 چند همسری و خیانت و هرز پریدن برای مردایی که زن ندارن یا زنشون طلاق گرفته🤔🤔🤔🤔🤔 یا مرد فضایی‌ها

God help me to be strong enough not to lie to myself 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اینکه طرف بیاد بگه، ولی شناخت و منطقی بودن خیییییییییییلی تاثیر داره، اکثرا بی تفکر و صرفا از رو ...

نمیدونم خیلیا بودن ازدواج سنتی بوده کلی تحقیق کردن بازم طرف بعد دوسال گندزده توهمه چی 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
پس همه زنهایی که الان دارن زندگی میکنن، مطمئنن که همسرشون فقط با اوناست؟😒😒🤔 چند همسری و خیانت و ه ...

من نمیدونم اونا مطمئن هستن یانه . اما خوب نظرم اینه خانوم باید ازشوهرش مطمئن باشه زندگی اعتماد توش نباشه بهتره نباشه. هرکسی طرز فکری داره

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
چندتادکترومشاوربذای افسردگیم رفتم فایده نداشت ولی دارم سرموگرم میکنم ب خیانت فک نکنم

خانم دکتر صدیقه ابراهیمی مشاور خانواده،ازدواج، س…ک….س تراپیستن 

مشاوره آنلاینم دارن نمیدونم اینجا چجوری میشه عکس فرستاد 

شمارشونو میزارم براتون :

تلفن مطب:    ۰۲۱۲۲۹۰۴۵۰۷

۰۲۱۲۲۹۰۴۴۰۸

شماره مشاوره آنلاین:۰۹۲۱۹۷۳۱۴۲۵

خانم دکتر صدیقه ابراهیمی مشاور خانواده،ازدواج، س…ک….س تراپیستن  مشاوره آنلاینم دارن نمیدونم ای ...

خیلی خیلی ممنون عزیزم💖💖💖

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
شما کلا تو بیراهه میری و اصلا متوجه منظور من نمیشی و احساسی قضیه رو نگاه میکنی اصلا زنی وجود داره ک ...

متاسفانه احساسی و یک طرفه برداشت میکنن، آدم هی باید توضیح بده

عزیزم اصلا حرفتون درست نیست هیچ مردی اول زندگی نمیگه من خیانتکارم بامن ازدواج نکن یااصلا بدبودن خودش ...

من فوق روانشناسی خوندم توی کارگاهایی که میرم خانم هایی با شرایط مشابه مواردی که میگین زیاد دیدم و تماما اعتراف میکنن که در دوران دوستی و نامزدی چیزهایی دیدن و گذشت کردن توی مشاوره ما میگیم تعهد سابقه میخواد امکان نداره در ۶ ماه اول رابطه ی قبل از ازدواج آقا یا خانم از خودش سرنخی بروز نده بخاطر همین به زوج ها تاکید میشه حتما ۶ ماه تا یک سال نامزد باشن برای شناخت بیشتر مگر اینکه خانواده ی سنی باشه یا روابط خارج از کنترل عقل باشه و احساس قالب بشه که فرد متوجه نشه و در ضمن توی علم جدید روانشناسی خیانت های متعدد چه از طرف مرد و چه زن اصلا طبیعی نیست و اختلال و ناهنجاری رفتاری تلقی میشه چون فرد سالم اگر رابطه ای رو نخواد ازش خارج میشه و وارد رابطه ی دیگه میشه

منو همسرم‌ خیلی وقته سر گوشی هم‌نمیریم دیگه 

تو دوران عقد خیلی حساس بودیم روهم سریع گوشیا همو میگشتیم 

ولی الان بعد دوسال عروسی التماسش میکنم میگم بابا گوشیمو بگیر دستت تازه خریدیم ببین خوبه 

یا چون خودش اصلا اهل گوشی نیست یوقتایی میگم گوشی منو ببر حداقل ۴تا عکس بنداز باکیفیت ت عروسی دوستت 

منو همسرم‌ خیلی وقته سر گوشی هم‌نمیریم دیگه  تو دوران عقد خیلی حساس بودیم روهم سریع گوشیا همو ...

این خوبه والا ما هم گوشی هم رو چک نمیکنیم

من فوق روانشناسی خوندم توی کارگاهایی که میرم خانم هایی با شرایط مشابه مواردی که میگین زیاد دیدم و تم ...

ممنون عالی و کاربردی بود❤️