2777
2789
عنوان

گوشی شوهر..... 🤬😡🤬😡🤬😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 132 پست
گلم شاید نتونستم منظورمو برسونم اکثر مردا زیر بار نمیرن مگه دیگه بوش بد بزنه بالا ۹۹ درصد استرسی همی ...

چی بگم من شاید یک مقدار کم آوردم توی بحث این تاپیک جون حس میکنم هر زنی تیکه ای از وجود خودمه و وقتی میبینم یکسری ظلم پذیرن و تحمل میکنن واقعا عذاب میکشم و امیدوارم خانم ها حتی به اجبار اگر در زندگی ای هستن و شرایط جدایی ندارن از یک فرد ظالم و خیانتکار حد اقل انقدری رشد کنن و استقلال مالی پیدا کنن که شرایط جدایی و زندگی زیباتر برای خودشون فراهم کنن حق هیچ زنی نیست اینجوری قلبش بشکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره فک میکنی واقعا زیر بار میرن مطمعن بودم اون زنه بی حیا اومده بود خونمون زن انقد پست بود میدونست ز ...

منم تجربه های بدی دارم

به چشم ندیدم ولی خیلی حالم بده

مثل مرگه مجبور باشی تحمل کنی

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

چی بگم من شاید یک مقدار کم آوردم توی بحث این تاپیک جون حس میکنم هر زنی تیکه ای از وجود خودمه و وقتی ...

آره سخته خیلیییی سخته مخصوصا براما زنا که به عشق محبت زنده ایم آمین خدا همه رو کمک کنه 

دقیقا من به خودم میرسم خیلی همیشه میخندم اما قلبم تیکه پارس کسی باورش نمیشه🥺

من حتی نمیتونم به خودم برسم

گاهی حال ندارم موهامو شونه کنم

کاش کشتن دل هم مکافات داشت

دل که بمیره آدمم مرده فقط نفس میکشه

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

من حتی نمیتونم به خودم برسم گاهی حال ندارم موهامو شونه کنم کاش کشتن دل هم مکافات داشت دل که بمیره ...

اشتباه میکنی من اینجور بودم دیدم نه دارم افسرده ودیونه میشم گفتم اول بزا خودم روحیم به خودم رسیدم بعد برا ابنکه دشمنامو خوشحال نکنم ای کاش وجود داشت واقعا

گلم سخته جا تعجب داره ولی تو شرایط و زندگی من نیستی گاهیی آدم مجبور میشه 

خوب پشبمونم هست ازکارش درست شده

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶