هی میرین گوشی همسرتون رو چک میکنید، دنبال آتو و خیانت و سوتی هستین، چه نفعی داره براتون؟؟؟؟؟ اگر طرف رو دوست ندارید چرا رک نمیگید؟؟؟چرا میخواین با آتو سرکوفت زندگی کنین؟؟؟؟ اونایی که موقعیت طلاق ندارن که بدتر؟ خوشتون میاد حس فلک زدگی کنید؟ واقعا برام سواله؟؟؟؟ چه نفعی داره؟!؟!
« با کسی دعوا ندارم به خیانت مردها هم حق نمیدم، فقط برام سواله)
God help me to be strong enough not to lie to myself
گلم شاید نتونستم منظورمو برسونم اکثر مردا زیر بار نمیرن مگه دیگه بوش بد بزنه بالا ۹۹ درصد استرسی همی ...
چی بگم من شاید یک مقدار کم آوردم توی بحث این تاپیک جون حس میکنم هر زنی تیکه ای از وجود خودمه و وقتی میبینم یکسری ظلم پذیرن و تحمل میکنن واقعا عذاب میکشم و امیدوارم خانم ها حتی به اجبار اگر در زندگی ای هستن و شرایط جدایی ندارن از یک فرد ظالم و خیانتکار حد اقل انقدری رشد کنن و استقلال مالی پیدا کنن که شرایط جدایی و زندگی زیباتر برای خودشون فراهم کنن حق هیچ زنی نیست اینجوری قلبش بشکنه
من حتی نمیتونم به خودم برسم گاهی حال ندارم موهامو شونه کنم کاش کشتن دل هم مکافات داشت دل که بمیره ...
اشتباه میکنی من اینجور بودم دیدم نه دارم افسرده ودیونه میشم گفتم اول بزا خودم روحیم به خودم رسیدم بعد برا ابنکه دشمنامو خوشحال نکنم ای کاش وجود داشت واقعا