2777
2789
عنوان

گوشی شوهر..... 🤬😡🤬😡🤬😡

1403 بازدید | 132 پست

هی میرین گوشی همسرتون رو چک میکنید، دنبال آتو و خیانت و سوتی هستین، چه نفعی داره براتون؟؟؟؟؟ اگر طرف رو دوست ندارید چرا رک نمیگید؟؟؟چرا می‌خواین با آتو سرکوفت زندگی کنین؟؟؟؟ اونایی که موقعیت طلاق ندارن که بدتر؟ خوشتون میاد حس فلک زدگی کنید؟ واقعا برام سواله؟؟؟؟ چه نفعی داره؟!؟!

« با کسی دعوا ندارم به خیانت مردها هم حق نمیدم، فقط برام سواله)

God help me to be strong enough not to lie to myself 

نه نمیرم به فرض چیزی ببینم فقط حالم بد میشه 

اگه کاری میکنه بزار زجر بکشه مخفی نگه داره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشق شوهرمم ولی دست خودم نیست شکاکم واگ خیانت کنه جدامیشم

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

اونایی که شرایط طلاق ندارن یا قصد طلاق ندارن رو منم درک نمیکنم چرا روشون رو تو روی همسرشون باز میکنن و خودشون رو کوچیک میکنن!

ولی اونایی که میتونن جدا شن حتما دنبال مدرک میگردن!

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

که اگه ریگی تو کفشش بود دهنشو مورد عنایت قرار بدهیم.😌

چه ربطی به دوست نداشتن طرف داره این یعنی یارو برامون مهمه ولی خب آدم باید حواسشم باشه خلاصه 😎

با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟  پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز ..  در آسانسور بزنه به کمرت ملعووون⁦O_o⁩                                                                                                                 من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو  میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!    

دست خود ادم نیست شک ک بیفته ب جونت هرکاری میکنی بعدشم این حرف شما مث اینکه سرتو مثل کبک کنی زیر برف😏

❤درمــــن بـــدمــی مــن زنـــده شـــوم..یـــک جــان چـــه بـــود صــد جـــان مـــنــی..❤

کلا طرز فکرغلطی هست. من دنبال آتو نمیگردم اما نمیشه مردا بحال خودشون گذاشت که هرکارخواستن بکنن.همیشه چک میکنم اول اینستا بعدم سابقه گوگل. همین .

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

حقیقت تلخ بهتر از دروغ شیرینه به نظرم

حتی اونی که نمیخواد جدا شه حداقل میفهمه فقط به خودش بها و ارزش بده عمر و جونیشو فدای ی انسان خائن نکنه واسه خودش زندگی کنه 

من مخالف این سرک کشیدنام مگه اینکه ادم شک کنه به چیزی و بخواد پیگیر شه

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185