2777
2789
عنوان

گوشی شوهر..... 🤬😡🤬😡🤬😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 132 پست
اونایی که شرایط طلاق ندارن یا قصد طلاق ندارن رو منم درک نمیکنم چرا روشون رو تو روی همسرشون باز میکنن ...

ضمنا خیلی وقتا وقتی متوجه هرز پریدن مرد بشن و به روش بیارن اون به خاطر زندگیش این کار رو ول میکنه. ولی فکر کنه زنش نمی‌فهمه ممکنه تا جاهای بدتری پیش بره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلا طرز فکرغلطی هست. من دنبال آتو نمیگردم اما نمیشه مردا بحال خودشون گذاشت که هرکارخواستن بکنن.همیشه ...

مموافق اینکار نیستم

God help me to be strong enough not to lie to myself 
ممنم مشکلم قشر اوله، بابا تو که نمی‌خوای بری چرا برای خودت سوهان روح میتراشی

اخه من نمیتونم قبول کنم میگن شرایط طلاق نداریم . منم ندارم اما ببینم هرطور شده طلاق میگیرم . توخونه خودم میشینم بالاخره یجور کارمیکنم شکم خودمو بچم سیرمیکنم. وقتی تواین شرایط مرد مقصره بهتر میشه جداشد

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
ااز کجا معلوم؟

مطمعنم تو این شرایط نبودی که داری اینجوری حرف میزنی

وقتی ک میگی چک نکنن تا ازار نبینن باید اول وارد مرحله بی تفاوتی بشی بعد دیگه چک نکنی

اکثر ما ها نمیتونیم بی تفاوت باشیم چون این این طبیعته ادمیزاده و همچنین ادمی ک هر روز صبح چشمت و باز میکنی و میبینیش نمیشه ادم بی تفاوت باشه نسبت بهش

مگه طلاق عاطفی ک آخر بی تفاوته

یه دختر از خطه ی شمالم از اینکه کنارتونم خوشحالم
چون اونا میتونن کنار طرف زندگی کنن ولی باهاش رابطه ای نداشته باشن لا اقل. چرا باید شب تو بقل کسی بخو ...

از اون به بعد هرزه رو میاره تو خونه جلو چشمت باهاش میخوابه

از آدمی که خیانت میکنه چه انتظاری داری؟انسانیت؟

اگر تا دیروز قایمکی پیام میداده الان علنا جلوت زنگ میزنه دل میده قلوه میگیره

تو که نمیتونی جدا شی!

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بحث شکاکی نیست من که واقعا حس میکنم  همش میگفتم یه داستانی داری تو دلم آشوب بود روز ولنتاین کار وبهونه کرد رفت یه رستوران لاکچری با زنه  یادش رفته بود پیامش  برا کارت  به گوشیم گیاد پنهان کرده ولی ماه پشت ابر نمبونه وقتی فهمیدم داغون شدم خیلی عذاب کشیدم خیلی قابل تعریف وباور نیست  خدا سر دشمن آدم نیاره نمیدونم این خوبه یا بد الان دیگه کنارمه گوشی دستشه نگاه نمیکنم فقط برا اینکه خودمو عذاب ندم همین چون بد بحرانی رو پشت سر گذاشتم

از اون به بعد هرزه رو میاره تو خونه جلو چشمت باهاش میخوابه از آدمی که خیانت میکنه چه انتظاری داری؟ا ...

من خیلی ها رو میشناسم بعد اینکه زن شون فهمید به غلط کردن افتادن خونه رو هم به نام زنه زدن که فقط بمونه

ینی شما برات مهم نیست تو زندگیت چی میگذره؟ برات فرقی نداره شوهرت بهت وفاداره یا با چهارنفر دیگه هم ه ...

من نگفتم مثل کبک زندگی کنید،عزیزم شما میتونی از اول درست انتخاب کنی، آدم زندگیت رو بسنجی، از رو عقل انتخاب کنی و... یه عمری هم راحت و بی دغدغه زنگی کنی نه اینکه یه ذره بین بگیری دستت دنبال باقیش باشی

ضمنا خیلی وقتا وقتی متوجه هرز پریدن مرد بشن و به روش بیارن اون به خاطر زندگیش این کار رو ول میکنه. و ...

اون مال زمانیه که در حد دیدن فیلمای ناجور باشه یا با کسی که تو عمرش ندیده و نمیشناسه چت کرده باشه

وگرنه اگر زمانی متوجه بشی که تا سرقرارم باهاش رفته حماقته بروش بیاری اونم وقتی شرایط جدایی نداری!

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
البته دونستنش عیب نداره شاید میخوان طرفشونو بهتر بشناسن که از خودگذشتگی نکنن براش ولی اینکه دعوا را ...

شناخت خوبه، ولی بعید می‌دونم درس عبرت بگیرن و از خودگذشتگی بیجا نکنن، یا به خودشون اهمیت بدن

من خیلی ها رو میشناسم بعد اینکه زن شون فهمید به غلط کردن افتادن خونه رو هم به نام زنه زدن که فقط بمو ...

منم یه نمونه دارم بغل گوشم ازش خواستم حالا که فهمیده اگر میخواد جداشه هر آتیشی میخواد به زندگی شوهرش بکشه به خودش مربوطه ولی اگر نمیخواد بهتره سکوت کنه

به حرفم اهمیت نداد و دعوا راه انداخت و در نهایت سر جاش نشست الان شوهره تو چشمش میزنگه و پیام میده و میره سر قرار

همه مثله هم نیستن

من نگفتم مثل کبک زندگی کنید،عزیزم شما میتونی از اول درست انتخاب کنی، آدم زندگیت رو بسنجی، از رو عقل ...

ببخشید شما مگه میتونی ادمی رو تضمین کنی بگی این خیانت نمیکنه

در ضمن هیچکی به امید خیانت که ازدواج نمیکنه

هیچ ادمی رو نمیشه شناخت ادما تو شرایط مختلف خودشونو نشون میدن

یه دختر از خطه ی شمالم از اینکه کنارتونم خوشحالم
مموافق اینکار نیستم

منم جز افرادی نیستم سرمو کنم توبرف خودمو بزنم اونراه . اصلا فقط گول زدن خود ادمه . 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
خانوما گوشیرم‌چک نکنن از رد حرکات مردشون مشکوک بودن رو میفهمین تجربه خودم یه چیزایی حس کردم بار ه ...

امیدوارم به زودی بتونی ریکاوری کنی و زندگیت رو بسازی، ضربه بدی خوردی ولی به این فکر کن ضربه‌ای که آدم رو نکشه قوی‌تر میکنه