2777
2789
عنوان

گوشی شوهر..... 🤬😡🤬😡🤬😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 132 پست
شناخت خوبه، ولی بعید می‌دونم درس عبرت بگیرن و از خودگذشتگی بیجا نکنن، یا به خودشون اهمیت بدن

نه بعید ندون زن خط قرمزش هرزگیه شوهرشه

یعنی میتونه کتک و اعتیاد رو تحمل کنه ولی هرزگی رو نه

میتونه مرگ شوهرش رو تحمل کنه ولی تقسیمش با یکی دیگه رو نه

پس وقتی چیزی برای از دست دادن نداره پای اون مرد نمیمونه و از خود گذشتگی نمیکنه مگر برای خودش و بچه هاش

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
ینی شما برات مهم نیست تو زندگیت چی میگذره؟ برات فرقی نداره شوهرت بهت وفاداره یا با چهارنفر دیگه هم ه ...

یعنی شوهر ها همه خیانت میکنن و کسی که اعتماد داره یا عزت نفس داره و فضولی نمیکنه کبک هست؟

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نگفتم مثل کبک زندگی کنید،عزیزم شما میتونی از اول درست انتخاب کنی، آدم زندگیت رو بسنجی، از رو عقل ...

اولن که اگه اول زندگی همه چی نشون میداد ما اینهمه مشکل نداشتیم. دوم اینکه آدم بیخودی ذره بین دست نمیگیره، اونی که به شوهرش شک داره گوشیش رو چک میکنه

بحث شکاکی نیست من که واقعا حس میکنم  همش میگفتم یه داستانی داری تو دلم آشوب بود روز ولنتاین کار ...

یعنی فهمیدی خیانت کرده رفته سرقرار بازکنارشی؟؟؟

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
امیدوارم به زودی بتونی ریکاوری کنی و زندگیت رو بسازی، ضربه بدی خوردی ولی به این فکر کن ضربه‌ای که آد ...

قوی شدن به قیمت فرو ریختن باور هات

به قیمت بی اعتماد شدن

واقعا ضربه ای کاری تر از خیانت نیست

امیدوارم روزی برسه که به خودمون اجازه ندیم کسی رو قضاوت کنیم هیچکی جای هیچکی نیست

هیچکی از دل کسی خبر نداره

فقط از خدا برای همه ارامش میخوام

یه دختر از خطه ی شمالم از اینکه کنارتونم خوشحالم
یعنی شوهر ها همه خیانت میکنن و کسی که اعتماد داره یا عزت نفس داره و فضولی نمیکنه کبک هست؟

نخیر. همه که الکی گوشی همسر رو چک نمیکنن. اونی که به شوهرش شک داره ولی چون میترسه با واقعیت رو به رو بشه گوشیش رو چک نمیکنه عزت نفس نداره

چون اونا میتونن کنار طرف زندگی کنن ولی باهاش رابطه ای نداشته باشن لا اقل. چرا باید شب تو بقل کسی بخو ...

خب عزیزم فکر می‌کنی بعد فهمیدن دیگه تمکین در کار نیست؟ دیگه نمیرن بغل شوهرشون؟؟؟ واقعا همه انققققققد قوین؟

God help me to be strong enough not to lie to myself 
من نگفتم مثل کبک زندگی کنید،عزیزم شما میتونی از اول درست انتخاب کنی، آدم زندگیت رو بسنجی، از رو عقل ...

عزیزم اصلا حرفتون درست نیست هیچ مردی اول زندگی نمیگه من خیانتکارم بامن ازدواج نکن یااصلا بدبودن خودش نشون نمیده که ما انتخاب درست کنیم اول اشنایی گلو بلبله . اولش که معلوم نمیشد اون طرف ادم خیانت هست یانه. بعدها پیش میاد

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

خانما خیلی از حرفایی که ما تو این سایت میبینمو میشنویم شعاره هیچکسی جای کسی دیگه نیست

حکم زندگی هر کس فرق داره

خیلی حرفای این سایت تو دنیای واقعی ما کارایی نداره واقعا

یه دختر از خطه ی شمالم از اینکه کنارتونم خوشحالم
خب عزیزم فکر می‌کنی بعد فهمیدن دیگه تمکین در کار نیست؟ دیگه نمیرن بغل شوهرشون؟؟؟ واقعا همه انققققققد ...

قوی نمیخواد باشی. زن خواه ناخواه فکر کنه مردش شوهرش کنار یه زن دیگه رفته چندشش میشه دیگه شوهرش بهش دست بزنه. 

خب عزیزم فکر می‌کنی بعد فهمیدن دیگه تمکین در کار نیست؟ دیگه نمیرن بغل شوهرشون؟؟؟ واقعا همه انققققققد ...

خیلی ها وقتی دلشون سرد بشه دیگه نمیزارن شوهرشون ازشون استفاده کنه و اینجوری بهشون توهین کنه. لا اقل تو همون خونه برا خودشون یه زندگی جدا تشکیل میدن. همه مثل هم نیستن

مگه میشه با کسی زندگی کنی و زیرآبی بره برات اونوقت زبونشم دراز باشه 

خب معمولا بخاطر عدم برخورد درست و رفتار اشتباه خانمها، زبون آقایون دراز میشه

God help me to be strong enough not to lie to myself 
الان جدا شدی؟

مطمئنن اگه شوهرم رفته بود باکسی سرقرار یا ازیکی دیگه خوشش اومده بود یا کار خاک برسری کرده بود جدامیشدم .