2777
2789
عنوان

گوشی شوهر..... 🤬😡🤬😡🤬😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 132 پست
ضمنا خیلی وقتا وقتی متوجه هرز پریدن مرد بشن و به روش بیارن اون به خاطر زندگیش این کار رو ول میکنه. و ...

ااین امکان هست، ولی کمه

God help me to be strong enough not to lie to myself 
دقیقا من اگه خودم باشم نمیزارم از یک متریم رد بشه

نمیدونم اخه درک نمیکنم اصلا اینکه شوهرتو بزاری به حال خودش که چی اخه

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمعنم تو این شرایط نبودی که داری اینجوری حرف میزنی وقتی ک میگی چک نکنن تا ازار نبینن باید اول وارد ...

درک و برداشت هرکس از زندگی مشترک متفاوته، همسر دوم( شرعی و قانونی) با هرز پریدن و  خیانت برام یکی نیستن، می‌دونم طرز فکر برای خیلی‌ها قابل قبول نیست، ولی خودم فکر میکنم هر رابطه‌ای رو نمیشه خیانت تلقی کرد و این فکر خیلی شرح و بسط داره که نمیشه اینجا توضیح داد.

ااین امکان هست، ولی کمه

اتفاقا زیاد بودن مردایی تلنگر خوردن بخاطر بچه ام شد دست از کارشون برداشتن. بعضی مردا کثیفم وقیح بودن گفتن همینه که هست . زنه قوی بوده رفته پی کارش جداشده. قوی نبوده دیگه تهش اینه. برای خودش زندگی کنه دیگه شوهرشو نادید بگیره این تهشه اونموقع . طلاق عاطفی 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
من عاشق شوهرمم ولی دست خودم نیست شکاکم واگ خیانت کنه جدامیشم

کاش مشاوره بگیری عزیزم شکاکی زیاد رابطه رو سرد میکنه اگر چیزی دیدینو شکاک شدین که بحثش جداست اما اگر شکتون به دلیل پیشگیری از خیانت هست خیلی اشتباهه یادتون باشه زیباترین باغچه رو هم زیاد بیل بزنید یه کرم ازش در میاد و این کرم زمانیه که شریکتون در اوج وفاداری حس کنه بهش اطمینان ندارین 

از اون به بعد هرزه رو میاره تو خونه جلو چشمت باهاش میخوابه از آدمی که خیانت میکنه چه انتظاری داری؟ا ...

دقیقا منظور منم همینه، فکر کن هی بجنگیم و خودت رو آزار بدی بعد طرف تو روت نگاه کنه و هرکاری میخواد بکنه

این فکر عااااااااااالی

من که بهش شک ندارم  اولا دنباله پول و مادیاته و پیشرفت  اینقدر سرخودشو گرم میکنه که وقتی برا خود منم نمیمونه🙄  وقت مسخره بازی نداره   دوما خسیسه  😄😆😅🤣 سوما قیافه انچنانی نداره

درک و برداشت هرکس از زندگی مشترک متفاوته، همسر دوم( شرعی و قانونی) با هرز پریدن و  خیانت برام ی ...

خوب یعنی چه رابطه ایو نمیشه خیانت تلقی کرد ؟؟.

کاش مشاوره بگیری عزیزم شکاکی زیاد رابطه رو سرد میکنه اگر چیزی دیدینو شکاک شدین که بحثش جداست اما اگر ...

چندتادکترومشاوربذای افسردگیم رفتم فایده نداشت

ولی دارم سرموگرم میکنم ب خیانت فک نکنم

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
از اون به بعد هرزه رو میاره تو خونه جلو چشمت باهاش میخوابه از آدمی که خیانت میکنه چه انتظاری داری؟ا ...

یعنی فقط درد اینه خودت بزنی اون راه شوهر مخفیانه کثافت کاری کنه اینجوری دل زن ارومتره مثلا؟؟؟ 

ببخشید شما مگه میتونی ادمی رو تضمین کنی بگی این خیانت نمیکنه در ضمن هیچکی به امید خیانت که ازدواج ن ...

اکثرا تا ازدواج میکنن با طرف به این فکر نیفتند که نکنه خیانت کنه!!! نکنه بره با یکی دیگه!!! خب این مسی که شش ماه نشده شروع میکنیبه چک کردن و دل آشوبه میکیری، شاید از اول درست انتخاب نکردی دیگه. نمیشه کسی رو تضمین کرد ولی این حد از بی اعتمادی دیگه نوبره

درک و برداشت هرکس از زندگی مشترک متفاوته، همسر دوم( شرعی و قانونی) با هرز پریدن و  خیانت برام ی ...

خیانت توهین به شعور طرف مقابله مرد و زن هم نداره یعنی به طرفت بگی تو انقدر بی ارزش یا خنگی که من رفتم زن گرفتم یا مثلا با یکی دوست شدم تو هم نفهمیدی به نظر من کار غیر انسانی ایه حد اقل اینه که اگر یه رایطه تموم شدس به طرفت حق انتخاب بدی که میخواد بره یا بمونه . به هر قیمتی نباید هر چیزیو تحمل کرد