2777
2789
عنوان

گوشی شوهر..... 🤬😡🤬😡🤬😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 132 پست
نه بعید ندون زن خط قرمزش هرزگیه شوهرشه یعنی میتونه کتک و اعتیاد رو تحمل کنه ولی هرزگی رو نه میتونه ...

نمیدونم والا، امیدوارم اینجوری باشه

God help me to be strong enough not to lie to myself 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نگفتم مثل کبک زندگی کنید،عزیزم شما میتونی از اول درست انتخاب کنی، آدم زندگیت رو بسنجی، از رو عقل ...

هیچ ادمی از اول خود واقعیشو نشون نمیده .اگر نشون میداد خیلی از زنا همون نامزدی و عقد که میفهمیدن طرف چکاره ست قطعا این اشتباه رو نمیکردن وارد زندگی مشترک بشن.بعضیا هم به امید اینکه درست میشه میرن زیر یه سقف اما اونایی که با وجود اشتباه شوهرشون فک میکنن با بچه مشکلشون حل میشه اونا رو اصلا نمیتونم درک کنم

قوی شدن به قیمت فرو ریختن باور هات به قیمت بی اعتماد شدن واقعا ضربه ای کاری تر از خیانت نیست امید ...

چقدر قشنگ‌میفهممن

چقدر عمیقه دردش

انگار چاقو‌توس استخوانته

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

ههمینو بگو

فقط متوجه شدم باید شاکر باشم که همسرم ادم عجیبی نیست و نیاز ندارم گوشی و زندگی و افکار و رفتارشون رو چک کنم.

واقعا اینجا شرایطی میبینم که برام تخیلی هست

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

یعنی فقط درد اینه خودت بزنی اون راه شوهر مخفیانه کثافت کاری کنه اینجوری دل زن ارومتره مثلا؟؟؟  

شما کلا تو بیراهه میری و اصلا متوجه منظور من نمیشی و احساسی قضیه رو نگاه میکنی

اصلا زنی وجود داره که عاشق شوهرش باشه بعد بتونه خیانتش رو تحمل کنه؟!

متاسفانه توضیح بیش از حد از حوصله ی من خارجه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
قوی شدن به قیمت فرو ریختن باور هات به قیمت بی اعتماد شدن واقعا ضربه ای کاری تر از خیانت نیست امید ...

منظورم اینه اتفاقیه که افتاده، امیدوارم بتونی قوی و محکم زندگیت رو از نو بسازید. قضاوت نمیکنم. امیدوارم روزای خوبت به زودی پیش بیاد

نخیر. همه که الکی گوشی همسر رو چک نمیکنن. اونی که به شوهرش شک داره ولی چون میترسه با واقعیت رو به رو ...

دقیقا این‌منم

حق با شماس عزت نفس ندارم

چون خودم‌خیلی آواره بودم‌نمیخوام‌بچم‌بچه طلاق بشه

چون حودم‌خیلی مریضم و‌شاید یه روز از خواب بیدار نشم‌ نمیخوام بچم تنها بمونه اگه مردم توی خونه

دقیقا عزت نفس ندارم

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

نمونه آدمی که می‌دونه ولی جدا نشده، حالا هر روز باید کلی عذاب بکشه

خوب باید جدا میشد

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
عزیزم اصلا حرفتون درست نیست هیچ مردی اول زندگی نمیگه من خیانتکارم بامن ازدواج نکن یااصلا بدبودن خودش ...

نه اینکه طرف بیاد بگه، ولی شناخت و منطقی بودن خیییییییییییلی تاثیر داره، اکثرا بی تفکر و صرفا از رو احساس تصمیم میگرن بعد پشیمون میشن