2777
2789
عنوان

گوشی شوهر..... 🤬😡🤬😡🤬😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 132 پست
که اگه ریگی تو کفشش بود دهنشو مورد عنایت قرار بدهیم.😌  چه ربطی به دوست نداشتن طرف داره این یع ...

بله درست گفتی

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

ینی شما برات مهم نیست تو زندگیت چی میگذره؟ برات فرقی نداره شوهرت بهت وفاداره یا با چهارنفر دیگه هم هست. شما که اگه دوست داری سرت رو مثل کبک زیر برف کنی که یوقت از شوهرت چیزی نبینی تصورات آرمانی ازش به هم بریزه عزت نفست پایینه. به بقیه چیکار داری؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اونایی که شرایط طلاق ندارن یا قصد طلاق ندارن رو منم درک نمیکنم چرا روشون رو تو روی همسرشون باز میکنن ...

البته دونستنش عیب نداره شاید میخوان طرفشونو بهتر بشناسن که از خودگذشتگی نکنن براش

ولی اینکه دعوا راه میندازن در حالی که در نهایت میخوان سر اون زندگی بمونن رو درک نمیکنم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

منو شوهرم كه خيلي بهم اعتماد داريم و گوشي همديگرو از لحاظ شكاكي هيچوقت چك نكرديم ولي خيلي با هم راحتيم و اون گوشيه منو برميداره من گوشيه اونو به منظور چك كردن نه خيلي عادي 🥲

بله درست گفتی

والا خب

با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟  پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز ..  در آسانسور بزنه به کمرت ملعووون⁦O_o⁩                                                                                                                 من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو  میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!    
عزیزم خب سخته با کسی زندگی کنی که این موارد داشته باشه باید آتو بگیری بزنی تو سرش

خخب تهش چی؟؟؟ روش باز میشه پس فردا مدعی میشه که حق قانونیمه، حداقل زجر بکشه مخفی کنه دیگه

God help me to be strong enough not to lie to myself 

خانوما گوشیرم‌چک نکنن از رد حرکات مردشون مشکوک بودن رو میفهمین

تجربه خودم

یه چیزایی حس کردم

بار ها و بار ها به همسرم گفتم عشقم‌مراقب زندگیمون باش

چون میفهمیدم

خودمو فداش کردم

ولی متاسفانه ماه پشت ابر نموندو اشکار شد

فهمیدم کلی س ک س چت و کارای دیگه کرده واقعا جای تاسفع خیلی

هنوزم ضربه شو رو بدنم حس میکنم 

و آرزو دارم سر هیچ زن و مردی این بلا نیاد

یه دختر از خطه ی شمالم از اینکه کنارتونم خوشحالم
این فکر عااااااااااالی

اینجور فکرکردن برای کسیه که میدونه شوهرش داره چیزی مخفی میکنه ومیخواد همینجور بمونه خودش گول میزنه نمیخواد قبول کنه شوهرش خیانت کرده. من شوهرم یه خیانت ریز کرده چندسال پیش گفتم فقط طلاق .الانم چک میکنم ببینم طلاق . مردی بجزمن کسی دیگه بخواد میندازمش دور. 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
اونایی که شرایط طلاق ندارن یا قصد طلاق ندارن رو منم درک نمیکنم چرا روشون رو تو روی همسرشون باز میکنن ...

چون اونا میتونن کنار طرف زندگی کنن ولی باهاش رابطه ای نداشته باشن لا اقل. چرا باید شب تو بقل کسی بخوابن که دو ساعت پیش از کنار یه هرزه اومده پیش شون

ممنم مشکلم قشر اوله، بابا تو که نمی‌خوای بری چرا برای خودت سوهان روح میتراشی

God help me to be strong enough not to lie to myself 
خانوما گوشیرم‌چک نکنن از رد حرکات مردشون مشکوک بودن رو میفهمین تجربه خودم یه چیزایی حس کردم بار ه ...

شوهرمنم چت کرده بود حالا درحد مشخصاتو مسخره بازی . اماخوب بالاخره این غلطو کرده.