2777
2789
عنوان

گوشی شوهر..... 🤬😡🤬😡🤬😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 132 پست
دقیقا منظور منم همینه، فکر کن هی بجنگیم و خودت رو آزار بدی بعد طرف تو روت نگاه کنه و هرکاری میخواد ب ...

به نظرم خیلی دیدگاه سطحی ای هست بیشتر خانومها یک برچسب ( من آدم با گذشتی هستم) به خودشون میزنن و به قول خودشون میسوزنو میسازن و یا خیلی ها از دریچه ی انکار سعی در توجیه یک فاجعه دارن مثل اینکه صیغه و زن دوم با خیانت فرق میکنه اینها خرافاته عزیز دل ، اگر شما تمکن مالی داشته باشید و سعی کنید وجههی اجتماعی موفق و درامد زایی داشته باشید در جامه چه به عنوان یک زن متعلقه و یا مادر مجرد زندی پر آرامش تر و روان عاطفی سالمنری خواهید داشت تا اینکه فقط بخاطر حرف مردم ، قوانین و خرافات مذهبی و یا وابستگی مالی بخواین چیزی که از ظرفیت پذیرش هر زنی با هر عقیده ای خارج هست رو بپذیرید 

به نظرم خیلی دیدگاه سطحی ای هست بیشتر خانومها یک برچسب ( من آدم با گذشتی هستم) به خودشون میزنن و به ...

تا یه جایی با حرفت موافقم ولی اصلا محدود کردن ظرفیت زنها و مقایسشون رو قبول ندارم، پذیرش همسر دوم یا زن صیغه‌ای ( مورد تاییدم نیست) ولی با تبصره جای حرف و بحث داره. همه چی برمیگرده به شخصیت و عزت نفس و هرکس. 

God help me to be strong enough not to lie to myself 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا یه جایی با حرفت موافقم ولی اصلا محدود کردن ظرفیت زنها و مقایسشون رو قبول ندارم، پذیرش همسر دوم یا ...

به نظرتون در عزت و وقار دوم بودن یا به تاریخ پیوستن یک زن یک انسان که پر از احساس و عشقه معنی میده من احساس میکنم اندک دید مثبتتون به این موضوع مثل اغلب خانم هایی که در نهایت با خودشون و با هم طی مشاوره ها به این نتیجه رسیدیم که برای توجیه قلب شکستشون یا عقاید مذهبیشون که مجبورن بپذیرنش و یا قائده ی انکار بوده پیشنهادم اینه هیچوقت چیزی رو که روح و عقلتون قبولش نداره برای خودتون عادی و بی اشکال جلوه ندین من هم زنم و ما زنها باید همدیگرو درک کنیم دوست ندارم آسیب ببینید دوست من به دلیل باوری که ۱۰۰ درصد ثابت شده بدون هیچ جای بحثی اشتباهه 🙏❤️

به نظرتون در عزت و وقار دوم بودن یا به تاریخ پیوستن یک زن یک انسان که پر از احساس و عشقه معنی میده م ...

ذهنتیم نسبت به زن دوم یا زن صیغه‌ای یکطرفه نیست، باید خیلی شرایط رو سنجید و بالا و پایین کرد تا حضور شخص سوم رابطه، معنی و مفهومی به جز چیزی که در اذهان جا افتاده،رو داشته باشه. اول از همه باید به خودت نگاه کنی که آیا شرایط ایده‌آل یا مناسبی برای تک بودن رو داری یا نه؟ این به این معنی نیست که خودت رو با طرف مقابلت بسنجی، باید خودت رو باظرفیت و توانایی های خودت بسنجی، ۲- شرایط خانوادگی و اجتماعی، شخصیتی، محیط رشد،کمبودها، احساسات و نیازهای طرف مقابل رو بسنجی و درک کنی، گاهی شما خیلی ایده‌آل هستی ولی طرف مقابلت کمبودهایی داره که شما به تنهایی نمیتونی پوشش بدی و شخص سوم نیازه، مثل پرستار بچه! کسی نمیگه یه مادر برای بچش کمه ولی گاهی نیاز به یه مراقب هست و اون پرستار نقش مادری رو نفی نمیکنه. ۳- اون زنی که وارد رابطه شده، قبول کرده که صیغه بشه باید اون رو هم در نظر گرفت. من یه حس مبهمی در این باره دارم که بهم میگه انقققققققققققدددددددرررررری که خانما رو این موضوع حساسیت نشون میدن و هوار هوار میکنن ، براشون اهمیت نداره،و اینکه اساسا توجه به نفر سوم یا حساسیت زیاد به همسر، تو نظر من( کاملا شخصیه) نشونه ضعف و عدم اعتماد به نفس و عزت نفسه. اگر کسی نمیتونه جلوی غریضه یا نیاز جنسیش رو بگیره با کنترل من هم جلوش گرفته نمیشه و اون طرف کار خودش رو میکنه. کلا برای هر موضوعی جز رشد و پیشرفت شخصی نباید زیاد وقت گذاشت. من عاشق همسرم هستم ولی اگر روزی بدونم شخص دیگه ای هم تو زندگیش هست میذارم پای نیازها و کمبودهاش، سعیم رو میکنم که همیشه اولویتش باشم، ولی با کارای مخفیانه و یواشکی چک‌ کردن و حرص خوردن، خودم رو کوچیک نمیکنم.

ذهنتیم نسبت به زن دوم یا زن صیغه‌ای یکطرفه نیست، باید خیلی شرایط رو سنجید و بالا و پایین کرد تا حضور ...

اما اگر یک مرد یا یک زن اولویت همسرش باشه طرف دیگه ی رابطه نمیره سراغ شخص سوم و اون شخص سوم شاید مثل شما فکر نکنه و بخواد تنها فرد زندگی اون مرد باشه و این موضوع همونقدر ناهنجار هست در جوامع پیشرفته که اگر یک زن برای کمبودهاش بره در زمانی که متاهله با فرد دیگه ای وارد رابطه بشه 

اما اگر یک مرد یا یک زن اولویت همسرش باشه طرف دیگه ی رابطه نمیره سراغ شخص سوم و اون شخص سوم شاید مثل ...

اینکه اگر اولویت همسرش باشه سمت نفر سوم نمیره، درست نیست و تو پست قبلیم هم گفتم که خیلی شرایط و عوامل دخیل هستند. در مورد زن دوم که بخواد فقط خودش باشه، متأسفانه این مشکل وجود داره و بخاطر عدم قانع بودن یا موقعیت شناسی اون شخصه که بابا از اول نفر دوم یه رابطه بودی پس جایگاهت رو فراموش نکن،در مورد این که یه خانم بخاطر کمبودهاش، کسی رو وارد زندگیش کنه متأسفانه نیازی به مثال زدن از جوامع غربی نیست و نمونه و مصداقش تو جامعه خودمون هم هست. منظور کلی من اینه که یهزن نباید به خاطر کمبودها و سست عنصر بودن همسرش، خودش رو در حد کارگاه بازی‌های لوس بیاره پایین، بعد بپذیره و زندگی کنه و منتظر باشه بهش کاپ از خودگذشتگی بدن.

اما اگر یک مرد یا یک زن اولویت همسرش باشه طرف دیگه ی رابطه نمیره سراغ شخص سوم و اون شخص سوم شاید مثل ...

اینم بگم اصل حرفم این نیست که مردا حق دارن هرکاری بکنن و زن نباید دم بزنه، حرفم اینه اولا درست و منطقی انتخاب کردم خیییییییییییلی مهمه، ثانیاً نباید با هوار هوار و کارهای چیپ انتخابش رو زیر سوال ببره، قهر و آبروریزی راه درستی نیست. ثالثا با برخورد درست و اصولی میشه زندگی رو نجات داد، طلاق و قهر و آبروریزی فقط پاک کردن صورت مسئله ‌

اینکه اگر اولویت همسرش باشه سمت نفر سوم نمیره، درست نیست و تو پست قبلیم هم گفتم که خیلی شرایط و عوام ...

در مورد چک کردن من هم با شما کاملا موافقم اصلا کار درستی نیست اما کنار اومدن یک زن یا حتی یک مرد با خیانت همسرش اصلا موافق نیستم

در مورد چک کردن من هم با شما کاملا موافقم اصلا کار درستی نیست اما کنار اومدن یک زن یا حتی یک مرد با ...

در مورد چک‌کردن😍😍😍 در مورد خیانت، ورود هر شخص سومی به زندگی زن به منزله خیانت نیست، در مورد شخص سوم مرد فرق میکنه، اینجا مجال بحث نیست. همینکه چک‌کردن رو قبول نداری خیییلی خوبه

در مورد چک‌کردن😍😍😍 در مورد خیانت، ورود هر شخص سومی به زندگی زن به منزله خیانت نیست، در مورد شخص س ...

نه مرد هیچ فرقی نداره و به واسطه ی ۱۰ سالی که در موردش درس خوندمو و تحقیقاتی که شده با دلیل این تفکر رو قبول ندارم و موندن توی زندگی ناسالم رو یا نتیجه ی یک انتخاب غلط یا تفکرات غلط جا افتاده در جوامع مذهبی میدونم اما در کل امیدوارم که زندگی زیبا و پایداری داشته باشید و هیچوقت حتی به این مسائل فکر هم نکنید دوست من خیلی شرایط فحیعتر از این مکالمه هست ❤️❤️🙏🙏🙏بسیار لذت بردم از همصحبتی باشما

نه مرد هیچ فرقی نداره و به واسطه ی ۱۰ سالی که در موردش درس خوندمو و تحقیقاتی که شده با دلیل این تفکر ...

منم واقعا لذت بردم، ممنون که بدونه توهین و با منطق پاسخگو بودید. در مورد جوامع مذهبی و کلیت موضوع حرف زیاد و به قول شما اینجا جاش نیست، امیدوارم تو تمام مراحل زندگیتون موفق و کامروا باشید.😍😍😍