2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگو

خوارزمی قبول میشم؟ 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
بله عزیزم 100 درصد  نذری کن که اگر معلم شدی به چند تا از بچه های مستضعف تدریس کنی یا هرچیز که ...

مرسی عشقممممم چشم حتما 😘😘😘😘

پروفایلم عکس عشقمه"مهراب خسته صدا" من با صدای مهراب زندگی میکنم.💜 مهراب خان! تو این دنیای سیاه و سفید تو رنگی ترین اتفاق زندگیمی♡ همیشه بخون واسه هوادارات امپراطور😍 زانو نمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم باشد شوخی که نیست هوادار شاه شطرنجم 😌 #امپراطور_حسین_زینالی♡#شاه_شطرنج♡
بله عزیزم 100 درصد  نذری کن که اگر معلم شدی به چند تا از بچه های مستضعف تدریس کنی یا هرچیز که ...

سلام گلم 

من خیلی دوست دارم دبیری زیست قبول بشم از مهر دارم میخونم و از لحاظ سنی امسال سال آخر هست که میتونم قبول بشم 

حست در مورد قبولی من چیه اگه خدا بخواد 

دبیری زیست 

دبیری شیمی 

معلم ابتدای 

معلم کودکان استثنایی 

یا پرستاری اینجای که مد نظرم هست  

چند تا حس ششمی گفتن بهم البته که همش دست خدا هست 

ولی واقعا حس ششم به نظر من هست ✌️ 

نظرت در مورد این رشته ها برا کنکور۱۴۰۱ من چیه؟

سال دیگه این موقع من😥

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792