2777
2789
شاید ممکنه یک آدم بهتر قسمت تو باشه صبور باش تا بدستش بیاری 

😂ببخشد اینطوری میگم بخدا سینگلی حوصلمو سر برده ن سرفته حالا هر چی ،بنظرتون کی ازدواج میکنم یا ادم خوبه خودمو میبینم 😕

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خوارزمی قبول میشم؟ 

بله 

با شرط اینکه اگر در یک مقطعی خسته شدید تا امید نشین و اگر خیلی خوب پیش رفتین مغرور نشین و ثبات داشته باشین

خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️
اقا یه پست گذاشت خیلی ب چشم اومد 😂😂😂بنظرت رل بزنم باهاش خیلی خفنه ولی نمیدونم رل داره نداره اثلا ...

برو جلو 😅بهش پیام بده خودت باش و ببین زیاد بهش محل نده پسرا از اینجور دخترا خیلی خوششون می یاد زیاد محل نده سخت به دست بیا اونم جذبت میشه الان اگه دیدی یک ......گذاشته شاید می خواد نظرت رو جلب کنه اون از آدم های رک خوشش می یاد 

تلاشت رو بیشتر کن یکم حتما قبول میشی به خدا توکل خیلی زیاد نزر کن حتما مطمئن قبول میشی

حسش نسبت به من چیه دوستم داره 

🟩🦁🟥 تا ابد✨💫" برات اون لبخندی رو ارزو میکنم که بعدش میگی : آخیشششش بالاخره شد .می دونی رسیدن کلا قشنگه !رسیدن به آدمی که دوست داری ، رسیدن به شغل مورد علاقت، رسیدن به رویاهات . . .برات رسیدن و آرزو میکنم ، صبحی رو که با خوشحالی از خواب پا میشی !می دونم که می تونی ، پس روزات پر از رسیدن رفیقِ من 🤍
این پسره مهدی ادم درستیع؟ واقعا راست میگه و شایسته ی رفاقت هست؟

ببین نه نیست تو برو جلو یک حسی بهم میگه برو باهاش رفاقت کن و آدمی کن😅ببین مثل دخترای دیگه نباش سعی کن سخت به دست بیای اون از اینجور دخترا خوشش می یاد نه اونایی که راحت به دست می یان برو جلو اون کم کم عاشقت میشه

بله  با شرط اینکه اگر در یک مقطعی خسته شدید تا امید نشین و اگر خیلی خوب پیش رفتین مغرور نشین و ...

حسش نسبت به من چیه دوستم داره 

🟩🦁🟥 تا ابد✨💫" برات اون لبخندی رو ارزو میکنم که بعدش میگی : آخیشششش بالاخره شد .می دونی رسیدن کلا قشنگه !رسیدن به آدمی که دوست داری ، رسیدن به شغل مورد علاقت، رسیدن به رویاهات . . .برات رسیدن و آرزو میکنم ، صبحی رو که با خوشحالی از خواب پا میشی !می دونم که می تونی ، پس روزات پر از رسیدن رفیقِ من 🤍
2790
2778
2791
2779
2792