2777
2789
ببین نه نیست تو برو جلو یک حسی بهم میگه برو باهاش رفاقت کن و آدمی کن😅ببین مثل دخترای دیگه نباش سعی ...

لعنتی کدوم جلو رفتنی اخه 😂😂😂حرف نمیزنم باهاش دیشب یه شعر بود گفنم کتاب این شاعرو داری شعررو فرستادم گفتم چون شاعری میپرسم ازت گفتن ن فلان کلاس میزاره 😂😂😂اما پست امروزش بسیار چشم گیر بود 😂😂

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام گلم  من خیلی دوست دارم دبیری زیست قبول بشم از مهر دارم میخونم و از لحاظ سنی امسال سال آخر ...

ستون به ستون امید هست 

اعتماد به نفست رو بیشتر کن 

خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️
اتفاقاً دلم روشنه آنقدر دختر خوبی هستی بهت خیلی شدید دل می‌بنده🤣🌹

مرسی خواهری یا برادری 🙆میدونی من خیلی سوتی میدم میترسم برم یه چی بگم یارو فرار کنه ،اخه فک کن شعر سیاسی دیشب بذاش فرستادم باید عاشقانه می بود 😦

لعنتی کدوم جلو رفتنی اخه 😂😂😂حرف نمیزنم باهاش دیشب یه شعر بود گفنم کتاب این شاعرو داری شعررو فرستا ...

🤣🤣🤣فکر کنم چشمشو گرفتی دختر برو جلو کاری کن دنبالت کنه اگه کرده بهتر بعد تو هم از علاقه ات از کتاب بزار ولی باز سعی کن خودت باشی 🤣مخش بزن اگه شعر رو اینا میگه تو هم سعی کن استفاده کنی و درمورد این چیزا حرف بزنی بعدش بحث رو عوض کنی🤣🤣

مرسی خواهری یا برادری 🙆میدونی من خیلی سوتی میدم میترسم برم یه چی بگم یارو فرار کنه ،اخه فک کن شعر س ...

وای ن خواهزی ببخش بخدا حواسم نبود درس نخوندم اسمتو

😂ببخشد اینطوری میگم بخدا سینگلی حوصلمو سر برده ن سرفته حالا هر چی ،بنظرتون کی ازدواج میکنم یا ادم خ ...

سر رشته زندگیت رو گم کردی 

بهت پیشنهاد میدم که بیشتر با جامعه در ارتباط باشی 

و اینکه دعای چهل کلید و نماز جعفر طیار رو برای ازدواج کردن بخون و از مادرت بخواه که برات دعا کنه که حتما اگر به مصلحتت باشه مستجاب میشه 

و هر چیز که در جستن آنی آنی

🤣🤣🤣فکر کنم چشمشو گرفتی دختر برو جلو کاری کن دنبالت کنه اگه کرده بهتر بعد تو هم از علاقه ات از کتا ...

میدونی دردم اینه زیادی خودمم باید سنگین رنگین باشم مثلا دیر سین کنم یا نمیدونم از اینکار نمیکنم  دعا کن دیگه مخشو بزنم 😂😂🙆🙆

میشه بگی گی خونه دار میشم

فعلا نمیشه 

شما تو قلبت یک خونه برای خدا داری در خانه قلبت رو به روی خدا باز کن و به خدا توکل کن و نذری کن 

انشاالله که همه چیز طبق مرادتون پیش میره

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

یه لحظه بیاید

rirapjyg | 29 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز