m_hani مدیر عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 570 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 118 پست لطفا بیاین من یه سوالی دارم مهمه 1400/11/27 | 20:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
juliaaaaa عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 5238 ککی وچقدر پول بدستم میرسه شاید فعلا نه این صبوری شما رو میطلبه خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️
m_hani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 570 فقط صبور باش خدا هر چیزی رو تو بهترین زمان ممکن بهت میده و چیزای خوب زمان میبرن صبور ب ... بخدا صبورم نباشم باش منتظرم صبر میکنم ،فقط میخوام یه تایمی بهم بگید
گلyas عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 1629 ستون به ستون امید هست اعتماد به نفست رو بیشتر کن آبجی دستت درد نکنه ان شاالله به حاجت دلت برسی منظورت از ستون به ستون چیه 😊؟ من از بس معلم شدن رو دوست دارم این علاقه روز به روز داره شدید تر میشه کم کم دارم میترسم😥 از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉 کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂
pari_daryayi76 عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 1305 فقط صبور باش خدا هر چیزی رو تو بهترین زمان ممکن بهت میده و چیزای خوب زمان میبرن صبور ب ... عزیزم اون پولی ک منتظرم کی بهم میرسه؟؟ خدای من خدای غیر ممکن هاست.توبرای ممکن ها گریه میکنی؟🍃
juliaaaaa عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 5238 عزیزم به حستون از رشته مورد علاقم قبول میشم؟ بله اما با شرط اینکه از تو حرکت از خدا برکتاگر خدا آرزویی به دلت انداخته پس تو تواناییش رو داری خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️
juliaaaaa عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 5238 آبجی دستت درد نکنه ان شاالله به حاجت دلت برسی منظورت از ستون به ستون چیه 😊؟ من ... منظورم این هست که مرحله به مرحله زندگی امید هست.و هرچیز که در جستن آنی آنی خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️
گلyas عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 1629 منظورم این هست که مرحله به مرحله زندگی امید هست. و هرچیز که در جستن آنی آنی ممنونم همه چیز دست خدا هست ولی واقعا با همین شعرت دلم رو شاد کردی خدا کنه دلت شاد بشه 🥰🌹🌹🌹🌹🤲خودمم بالا برگه برنامه ریزیم زدم هر چیز که در جستن آنی آنی از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉 کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂
jjmahdieh عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 297 عزیزم من کلی نذر کردم.و هر روز دعا اینا میخونم😢 دلم بهم میگه که خیلی زود به چیزی که می خوای میرسی ولی اگه نرسیدی بدون که حکمتی بوده و چیزای بهتری در انتظار تو هست
khodmm عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 1159 ببین نه نیست تو برو جلو یک حسی بهم میگه برو باهاش رفاقت کن و آدمی کن😅ببین مثل دخترای دیگه نباش سعی ... ابجی مطمئنی حس شیشمی یا ایسگا یه ملتو گرفتی؟😳😐اصلا ما هدفهمون رل زدن نیس رفاقت معمولیه دوتا داداشی هستیم چه دختری چه سخت بدست اوردنی؟😂 با افتخار#فمنیست هستم..
نورکوهستان عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 3593 بله؟ سلام شما حس ششمی هستین؟میشه سوالمو جواب بدین.دوستم(که دختره خودمم دخترم)وابستمه یا نه؟؟کلا حسش نسبت ب من چیه؟ 🏷شعله های بزرگ ناشی از جرقه های کوچک هستند..
نورکوهستان عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 3593 جان سلام شما حس ششمی هستین؟میشه سوالمو جواب بدین.دوستم(که دختره خودمم دخترم)وابستمه یا نه؟؟کلا حسش نسبت ب من چیه؟ 🏷شعله های بزرگ ناشی از جرقه های کوچک هستند..
نورکوهستان عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 3593 بگو سلام شما حس ششمی هستین؟میشه سوالمو جواب بدین.دوستم(که دختره خودمم دخترم)وابستمه یا نه؟؟کلا حسش نسبت ب من چیه؟ 🏷شعله های بزرگ ناشی از جرقه های کوچک هستند..
jjmahdieh عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 297 سلام شما حس ششمی هستین؟ میشه سوالمو جواب بدین. دوستم(که دختره خودمم دخترم)وابستمه یا نه؟؟کلا حسش ن ... احساس میکنم خیلی خیلی دوست داره
نورکوهستان عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 3593 احساس میکنم خیلی خیلی دوست داره جدی😓خیلی ممنون❤ 🏷شعله های بزرگ ناشی از جرقه های کوچک هستند..