2777
2789
فقط صبور باش  خدا هر چیزی رو تو بهترین زمان ممکن بهت میده  و چیزای خوب زمان میبرن صبور ب ...

بخدا صبورم نباشم باش منتظرم صبر میکنم ،فقط میخوام یه تایمی بهم بگید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ستون به ستون امید هست  اعتماد به نفست رو بیشتر کن

آبجی دستت درد نکنه 

ان شاالله به حاجت دلت برسی 

منظورت از ستون به ستون چیه 😊؟ 

من از بس معلم شدن رو دوست دارم این علاقه روز به روز داره شدید تر میشه کم کم دارم میترسم😥

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 
فقط صبور باش  خدا هر چیزی رو تو بهترین زمان ممکن بهت میده  و چیزای خوب زمان میبرن صبور ب ...

عزیزم اون پولی ک منتظرم کی بهم میرسه؟؟

خدای من خدای غیر ممکن هاست.توبرای ممکن ها گریه میکنی؟🍃
عزیزم به حستون از رشته مورد علاقم قبول میشم؟

بله اما با شرط اینکه از تو حرکت از خدا برکت

اگر خدا آرزویی به دلت انداخته پس تو تواناییش رو داری 

خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️
آبجی دستت درد نکنه  ان شاالله به حاجت دلت برسی  منظورت از ستون به ستون چیه 😊؟  من ...

منظورم این هست که مرحله به مرحله زندگی امید هست.

و هرچیز که در جستن آنی آنی

خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️
منظورم این هست که مرحله به مرحله زندگی امید هست. و هرچیز که در جستن آنی آنی

ممنونم همه چیز دست خدا هست ولی واقعا با همین شعرت دلم رو شاد کردی 

خدا کنه دلت شاد بشه 🥰🌹🌹🌹🌹🤲

خودمم بالا برگه برنامه ریزیم زدم هر چیز که در جستن آنی آنی 

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 
ببین نه نیست تو برو جلو یک حسی بهم میگه برو باهاش رفاقت کن و آدمی کن😅ببین مثل دخترای دیگه نباش سعی ...

ابجی مطمئنی حس شیشمی یا ایسگا یه ملتو گرفتی؟😳😐

اصلا ما هدفهمون رل زدن نیس رفاقت معمولیه دوتا داداشی هستیم چه دختری چه سخت بدست اوردنی؟😂

با افتخار#فمنیست هستم..
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز