بچه ها من یه مدت کلی خواستگار داشتم همه هم پیگیر میشدن چندبار الان یه مدت بعد از یه خواستگار سمج یه جوری شده بود که هر کس میومد فقط حرفش میزد و دیگه تموم ادامه نمیداد بعد من تو همین سایت فهمیدن که بخت بستن و... دیگه از اون روز سوره ناس و فلق و آیه الکرسی میخونم چون میگن طلسم باطل میکنه درسته که شاید یکی دو مورد دلیل برا ادامه نداشتن نه اینکه ده تا خواستگار بیاد اول حرفش بزنن بعد دیگه تموم خلاصه تو سوره فلق و ناس هم گفته پناه میبرم به خدا از شر انسان و جن
منم به طلسم و .. اعتقاد ندارم ولی دلیل اینکه هررررکس بیاد حرف بزنه ولی دیگه حتی نپرسه نظر شما چیه عج ...
منم والا اعتقادی نداشتم ولی الان شک کردم.هیشکی اندازه من خواستگار نداشت همه خوشبختن و بچشونم الان بغلشونه ولی من هنوز درگیر اینم خونه تمیز بمونه اگه خواستگار اومد گفتن حرف بزنید کثیف نباشه ابروم بره.خوب والا مام ادم عادیم.پیامبرو امام ومعصوم که نیستیم.ادم شک میکنه
با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ
واسه منم اونطور میشه حتی میپسنده شماره میگیره نمیاد خیلی اینطور شده مامانم هم یه مدت دنبال دعانویس ا ...
من به دعا نویس هیچ اعتقادی ندارم ولی من اینکار کردم هم خیالم راحت شده هم اینکه حس میکنم یه چیزی بوده ولی با این کارام رفع شده هر روز سوره ناس و فلق و آیه الکرسی بخون و برای آرامش خودت سوره فلق و ناس و توحید و آیه الکرسی و آن یکاد بنویس رو یه برگه بزار داخل بالشت کسی هم نفهمه
منم والا اعتقادی نداشتم ولی الان شک کردم.هیشکی اندازه من خواستگار نداشت همه خوشبختن و بچشونم الان بغ ...
شاید سنگینی بخت باشه که با قرآن و سوره هایی که گفتم حل میشه فقط بهت تاکید میکنم اصلاااااا دنبال دعانویس و ... نرو چون الکیه واقعا الکیه دوستم حامله نمیشد رفته بود پیش دعا نویس گفته بود باید خیلی برات کار کنم و پول بدی تا حامله بشی در حالیکه دوستم همون موقع حامله بوده و نمیدونسته🤣🤣🤣
منهم مثله توام زن عموبسته نمی دونم چیکارکنم بهم گفتن بستن تورو
وای این خرافات هست فقط ممکنه چشم یکی دنبالتون باشه که همانطور گفتم سوره فلق و ناس و آیه الکرسی هر روز بخون وگرنه اینکه فلان کس بخت بسته و فلان و دعا گیر کلا الکیه