2777
2789
عنوان

بخت باز

| مشاهده متن کامل بحث + 6777 بازدید | 102 پست

ببین دعای معراج رو هر روز یکبار بخون به مدت ۴۰ روز به نیت ازدواج رد خور نداره 

یکی به من گفت من امتحان کردم واقعا جواب داد 

جدی دارم بهت می گم بعد ۴۰ روز خودت نتیجه رو می بینی 

منم به طلسم و .. اعتقاد ندارم ولی دلیل اینکه هررررکس بیاد حرف بزنه ولی دیگه حتی نپرسه نظر شما چیه عج ...

منم والا اعتقادی نداشتم ولی الان شک کردم.هیشکی اندازه من خواستگار نداشت همه خوشبختن و بچشونم الان بغلشونه ولی من هنوز درگیر اینم خونه تمیز بمونه اگه خواستگار اومد گفتن حرف بزنید کثیف نباشه ابروم بره.خوب والا مام ادم عادیم.پیامبرو امام ومعصوم که نیستیم.ادم شک میکنه

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه منم اونطور میشه حتی میپسنده شماره میگیره نمیاد خیلی اینطور شده مامانم هم یه مدت دنبال دعانویس ا ...

من به دعا نویس هیچ اعتقادی ندارم ولی من اینکار کردم هم خیالم راحت شده هم اینکه حس میکنم یه چیزی بوده ولی با این کارام رفع شده هر روز سوره ناس و فلق و آیه الکرسی بخون و برای آرامش خودت سوره فلق و ناس و توحید و آیه الکرسی و آن یکاد بنویس رو یه برگه بزار داخل بالشت کسی هم نفهمه

منم والا اعتقادی نداشتم ولی الان شک کردم.هیشکی اندازه من خواستگار نداشت همه خوشبختن و بچشونم الان بغ ...

شاید سنگینی بخت باشه که با قرآن و سوره هایی که گفتم حل میشه فقط بهت تاکید می‌کنم اصلاااااا دنبال دعانویس و ... نرو چون الکیه واقعا الکیه دوستم حامله نمیشد رفته بود پیش دعا نویس گفته بود باید خیلی برات کار کنم و پول بدی تا حامله بشی در حالیکه دوستم همون موقع حامله بوده و نمیدونسته🤣🤣🤣

من به دعا نویس هیچ اعتقادی ندارم ولی من اینکار کردم هم خیالم راحت شده هم اینکه حس میکنم یه چیزی بوده ...

من از سال ۹۷ هر شب قبل خواب چهار قل آیت الکرسی و سوره فیل میخونم صبح ها هم بعد نماز ولی فایده نداره.

جان اون پسری که عاشقش هستین لایک نکنید😁😁
منهم مثله توام زن عموبسته نمی دونم چیکارکنم بهم گفتن بستن تورو

وای این خرافات هست فقط ممکنه چشم یکی دنبالتون باشه که همانطور گفتم سوره فلق و ناس و آیه الکرسی هر روز بخون وگرنه اینکه فلان کس بخت بسته و فلان و دعا گیر کلا الکیه 

شما جواب گرفتی ؟ من فعلا دارم چله طاها میخونم

من میخونم ولی روز ۲۱ یه خواستگار اومد که پسره میزان تحصیلاتش از من کمتر بود قبول نکردم.

جان اون پسری که عاشقش هستین لایک نکنید😁😁