2777
2789
عنوان

بخت باز

| مشاهده متن کامل بحث + 6777 بازدید | 102 پست
خب حالا میزاشتین آشنا بشی شاید اخلاقش به دلت نشست 

نه میزان تحصیلات اول راهنمایی بود در حالی من لیسانس ام

اصلا نذاشتم خود پسر بیاد ولی مادرش خیلی میگفت پسر خوبیه.

جان اون پسری که عاشقش هستین لایک نکنید😁😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه میزان تحصیلات اول راهنمایی بود در حالی من لیسانس ام اصلا نذاشتم خود پسر بیاد ولی مادرش خیلی میگف ...

پس بخت تو بسته که نیست میگی سوره ها رو هر روز میخونم ۴قل وایه الکرسی و فیل ولی جواب نگرفتم 

دختر تو بختت بازه 

ببین دعای معراج رو هر روز یکبار بخون به مدت ۴۰ روز به نیت ازدواج رد خور نداره  یکی به من گفت م ...

من بعد نماز صبح خوندم خواستگار هم نیومد.شاید باید خیلی مراقبه داشته باشی تو کارها.

پس بخت تو بسته که نیست میگی سوره ها رو هر روز میخونم ۴قل وایه الکرسی و فیل ولی جواب نگرفتم  دخ ...

نه چون اصلا یه خواستگارهایی میاد عجیب و غریب از هر کس که خوشم بیاد میره دیگه ازش خبری نیست از هرکس خوشم نمیاد برمیگرده .بعضی از خواستگارانم اصلا از نظر جسمی سالم نیستن بعد شاید دوسال دوتا خواستگار این اواخر اومده سالم هستن اونم با خوندن زیارت عاشورا و نماز جعفر طیار اولی که رفیق باز بود واهل دل 😁😁رد کردم اینم تحصیلاتش حداقل سیکل هم نبود ولی از نظر جسمی سالم بود.

ولی بچه ها تا اون خدای بالاسر نخواد هیچ اتفاقی نمیفته نه کسی میتونه بخت ببنده نه میتونه هر کار دیگه کنه 

شاید اینقدر گناه کردیم دعاهامون مستجاب نمیشه به نظرم بریم اول استغفار کنیم بعد چله و دعا

نه چون اصلا یه خواستگارهایی میاد عجیب و غریب از هر کس که خوشم بیاد میره دیگه ازش خبری نیست از هرکس خ ...

وای🤣🤣🤣اهل دلت منو کشته 

من خواستگاری اومد که من اصلا ازش خوشم نیومده بود بعد اون ناز می‌کرد که ادامه هم نداد شانس آورد برنگشت وگرنه همچین میشستمش که نگو

عکس قبر گذاشته بود پروفایلش قبر خودش با عکس خودش،😂😂😂😂

این از نظر ذهنی مشکل داشته یه جایی خوندم پسره چندبار به خاطر دختره رگ شو زده ولی بعدا که راضی شدن اینا با هم ازدواج کنن الان دختره بایه بچه و دست شکسته و صورت کبود تو دادگاه میخواد طلاق بگیره میگه به اینطور آدما نباید اصلا اعتماد کرد.

اره تا خدا نخواد برگ از درخت نمیوفته ولی بسته شدن حتی داخل مفاتیح اومده دعاهم داره 

یا ایزدمنان ینی خدا اجازه میده بخت رو ببندن 

حالا منم باطل سحر کردم رفتم هر چی سوره بود خوندم 🤣🤣🤣