بچه ها من یه مدت کلی خواستگار داشتم همه هم پیگیر میشدن چندبار الان یه مدت بعد از یه خواستگار سمج یه جوری شده بود که هر کس میومد فقط حرفش میزد و دیگه تموم ادامه نمیداد بعد من تو همین سایت فهمیدن که بخت بستن و... دیگه از اون روز سوره ناس و فلق و آیه الکرسی میخونم چون میگن طلسم باطل میکنه درسته که شاید یکی دو مورد دلیل برا ادامه نداشتن نه اینکه ده تا خواستگار بیاد اول حرفش بزنن بعد دیگه تموم خلاصه تو سوره فلق و ناس هم گفته پناه میبرم به خدا از شر انسان و جن
پس بخت تو بسته که نیست میگی سوره ها رو هر روز میخونم ۴قل وایه الکرسی و فیل ولی جواب نگرفتم دخ ...
نه چون اصلا یه خواستگارهایی میاد عجیب و غریب از هر کس که خوشم بیاد میره دیگه ازش خبری نیست از هرکس خوشم نمیاد برمیگرده .بعضی از خواستگارانم اصلا از نظر جسمی سالم نیستن بعد شاید دوسال دوتا خواستگار این اواخر اومده سالم هستن اونم با خوندن زیارت عاشورا و نماز جعفر طیار اولی که رفیق باز بود واهل دل 😁😁رد کردم اینم تحصیلاتش حداقل سیکل هم نبود ولی از نظر جسمی سالم بود.
عکس قبر گذاشته بود پروفایلش قبر خودش با عکس خودش،😂😂😂😂
این از نظر ذهنی مشکل داشته یه جایی خوندم پسره چندبار به خاطر دختره رگ شو زده ولی بعدا که راضی شدن اینا با هم ازدواج کنن الان دختره بایه بچه و دست شکسته و صورت کبود تو دادگاه میخواد طلاق بگیره میگه به اینطور آدما نباید اصلا اعتماد کرد.