2777
2789
عنوان

بخت باز

| مشاهده متن کامل بحث + 6774 بازدید | 102 پست
اره خب  البته سوره ی مریم هم شنیدم باز ۴۰ روز البته خودم امتحان نکردم

من سوره طه یس الرحمن حشر هر کدوم رو ۴۰ روز خوندم ولی اصلا خواستگار نیومده نمیدونم چرا

جان اون پسری که عاشقش هستین لایک نکنید😁😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی دونم واقعا🙁

من کلا اگه خواستگار هم بیاد به طور عجیبی نمیشه نمیدونم چرا از ۱۴ سالگی خواستگار دارم دم در خونمون یه چیزی پاشیدن بعد اون خواستگار میاد ولی به نتیجه نمیرسه

ای بابا🤦🏻‍♀️

خدا هر کسی رو که باعث خراب شدن زندگی دیگران میشه به حق امشب ذلیل کنه تو این دنیا تو اون دنیا هم تو ته جهنم بهش جا بده .

دخترا منم 28سالمه،مثل شمام،اصلا خواستگار ندارم.چله حشر و چله احزاب رو برداشتم اما هیچ کسی نیومده حتی حرفی ام زده نشه،این اواخر چله معراج برداشتم که یهو وسط چله کسی که عاشقش بودم و دوس داشتم ازم خواستگاری کنه یه روزی،بهم پیام داد که دارم نامزدی میکنم،منم خیلی دلم شکست و چله رو دیگه ادامه ندادم.گفتم نگا من چله میگیرم شوهره واسه یکی دیگه میره

دخترا منم 28سالمه،مثل شمام،اصلا خواستگار ندارم.چله حشر و چله احزاب رو برداشتم اما هیچ کسی نیومده حتی ...

ولی امیدتو به خدا از دست نده 

توکل به خدا باعث میشه یا خدا بده بهت اگه هم نداد بهترشو میده هیچ نگران نباش خدا برا ما عالیاش رو در نظر گرفته

بچه ها انرژی درمانی و ارتعاش سیارات با مایا رو امتحان کردید ؟؟ واقعا عالیه با انرژی کاینات و فرکانس سیارات و قدرت اعداد مایا کلی مشکلات و گره ها رو حل می‌کنه منم اصلا هیچ وقت به رمالی و اینا اعتقاد نداشتم ولی کار مایا کاملا علمیه و عجیب ارتعاشاتش مشکلات رو حل می‌کنه امتحان کنید مامان من با کدهایی که داد دوتا از مشکلاتش که حل نمیشد راحت حل شد دختر عموم به عشقش رسید. امتحان کنید خیلی خوبه ۰۹۳۶۲۰۵۵۷۵۴ شماره مایا هست. جواب گرفتید دعوام کنید