بچه ها من یه مدت کلی خواستگار داشتم همه هم پیگیر میشدن چندبار الان یه مدت بعد از یه خواستگار سمج یه جوری شده بود که هر کس میومد فقط حرفش میزد و دیگه تموم ادامه نمیداد بعد من تو همین سایت فهمیدن که بخت بستن و... دیگه از اون روز سوره ناس و فلق و آیه الکرسی میخونم چون میگن طلسم باطل میکنه درسته که شاید یکی دو مورد دلیل برا ادامه نداشتن نه اینکه ده تا خواستگار بیاد اول حرفش بزنن بعد دیگه تموم خلاصه تو سوره فلق و ناس هم گفته پناه میبرم به خدا از شر انسان و جن
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من کلا اگه خواستگار هم بیاد به طور عجیبی نمیشه نمیدونم چرا از ۱۴ سالگی خواستگار دارم دم در خونمون یه چیزی پاشیدن بعد اون خواستگار میاد ولی به نتیجه نمیرسه
دخترا منم 28سالمه،مثل شمام،اصلا خواستگار ندارم.چله حشر و چله احزاب رو برداشتم اما هیچ کسی نیومده حتی حرفی ام زده نشه،این اواخر چله معراج برداشتم که یهو وسط چله کسی که عاشقش بودم و دوس داشتم ازم خواستگاری کنه یه روزی،بهم پیام داد که دارم نامزدی میکنم،منم خیلی دلم شکست و چله رو دیگه ادامه ندادم.گفتم نگا من چله میگیرم شوهره واسه یکی دیگه میره
بچه ها انرژی درمانی و ارتعاش سیارات با مایا رو امتحان کردید ؟؟ واقعا عالیه با انرژی کاینات و فرکانس سیارات و قدرت اعداد مایا کلی مشکلات و گره ها رو حل میکنه منم اصلا هیچ وقت به رمالی و اینا اعتقاد نداشتم ولی کار مایا کاملا علمیه و عجیب ارتعاشاتش مشکلات رو حل میکنه امتحان کنید مامان من با کدهایی که داد دوتا از مشکلاتش که حل نمیشد راحت حل شد دختر عموم به عشقش رسید. امتحان کنید خیلی خوبه ۰۹۳۶۲۰۵۵۷۵۴ شماره مایا هست. جواب گرفتید دعوام کنید