2777
2789
عنوان

بخت باز

6754 بازدید | 102 پست

بچه ها من یه مدت کلی خواستگار داشتم همه هم پیگیر میشدن چندبار الان یه مدت بعد از یه خواستگار سمج یه جوری شده بود که هر کس میومد فقط حرفش میزد و دیگه تموم ادامه نمی‌داد بعد من تو همین سایت فهمیدن که بخت بستن و... دیگه از اون روز سوره ناس و فلق و آیه الکرسی میخونم چون میگن طلسم باطل میکنه درسته که شاید یکی دو مورد دلیل برا ادامه نداشتن نه اینکه ده تا خواستگار بیاد اول حرفش بزنن بعد دیگه تموم خلاصه تو سوره فلق و ناس هم گفته پناه میبرم به خدا از شر انسان و جن

میگن تا 40 روز سوره بقره بذار

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از من به تو نصیحت

خاستگار میاد تاعقد نکردی به کسی نگو به مامانتم بگو تلفن نزنه به خاله وعمه همه چیو تعریف کنه وقتی هنوز نه به داره نه به باره

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

واقعا؟ آخه سوره بقره زیاده

بذار تو خونه بخونه من فقط اینو از نی نی سایت بلدم😂ولی خوشبحالت خواستگار داری 

راز موفقیتت چیه؟

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

از من به تو نصیحت خاستگار میاد تاعقد نکردی به کسی نگو به مامانتم بگو تلفن نزنه به خاله وعمه همه چیو ...

اخه برام عجیبه از اون موقع که این خواستگار سمجه اومده دیگه هررررکس اومد حرفش کشید ولی ادامه ندادن دیگه منم تازگی فهمیدم بخت میبندن رفتم این سوره ها رو خوندم و حتی نوشتم که کلا باطل بشه خداروشکر که فهمیدم

نه بابا مامان من اصلا جایی تعریف نمیکنه 

بذار تو خونه بخونه من فقط اینو از نی نی سایت بلدم😂ولی خوشبحالت خواستگار داری  راز موفقیتت چیه ...

فعلا که خواهر هر کی میاد میره اینجور آدم دلش بیشتر میشکنه😔

هیچی خواهر خواستگار برا هر دختری هست ولی شاید جلو نمیان 

چله سوره طه و یس بگیر اگه هیچ خواستگاری نداری که بعیده نداشته باشی

من واقعا یک ساله هیچ خواستگاری ندارم.متولد هفتادم وداره ۳۱ سالم میشه.قبلشم بااینکه داشتم نمیدونم چرا نمیشد یا من میگفتم نه یا اونا بهونه الکی میاوردن.

اگه وسط چله پری شدیم چی؟؟

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ

منم شاید ۲۰،۳۰ خواستگار داشتم ولی نمیشد یا جلسه اون یا دوم به هم میخورد فقط یکیشون تا سه حلسه پیش رفت که اونم باز نشد.

میگم این سوره هایی که گفتیو چطوری میخونی برا باطل شدن طلسم؟؟

من واقعا یک ساله هیچ خواستگاری ندارم.متولد هفتادم وداره ۳۱ سالم میشه.قبلشم بااینکه داشتم نمیدونم چرا ...

من میخونم فقط دست به آیات نمیزنم

سوره احزاب روز جمعه میگن بنویسین بزارین تو کوزه یه جای تاریک

منم شاید ۲۰،۳۰ خواستگار داشتم ولی نمیشد یا جلسه اون یا دوم به هم میخورد فقط یکیشون تا سه حلسه پیش رف ...

هر روز همینجوری میخونم ولی برای اینکه خیالم راحت بشه بدون اینکه کسی بهم بگه خودم رفتم  سوره ناس و فلق و آیه الکرسی و آن یکاد و توحید رو یه برگه نوشتم گذاشتم تو بالشتم

که با کمک خدا همشون نابود بشن هر کاری کردن

من میخونم فقط دست به آیات نمیزنم سوره احزاب روز جمعه میگن بنویسین بزارین تو کوزه یه جای تاریک

کوزه اب داشته باشه یانه؟؟منظورت کوزه سفالیه دیگه؟؟

منم خیلی اذیتم کاش به یه ادم خوب وابرودار بختم باز میشد بابام گاهی پوزخند میزنه میگه پیرزن.

من از وقتی ۲۰ سالم بود همه چشم داشتن ببینن من شوهر میکنم یانه با کی شوهر میکنم اخرو عاقبتم چی میشه.نمیدونم چرا همه رو شوهر کردن من فضول بودن.از عمه خودم مامانبزرگ پدریم دختراونیکی عمم عمه های بابام زنداییام همه روم زوم کرده بودن.نمیدونم چون قدم کوتاهه ۱۵۵ ام فکرمیکردن باید بدبخت بشم وبا زور یه داغون بیاد منو بگیره،چون حتی یبارمامانبزرگ پدریم‌گفت نترس یکی میاد بگیرتت بره گدایی کنه یهلقمه نون بندازه جلوت یا چون درسم خوب بود وپیراپزشکی قبول شدم همه حسودیمو میکردن،بابامم فقط برا چشم وهم چشمی بابقیه فامیل هول شوهر دادن من بود ولی الان که مجرد موندم چقدرهم اذیتم هم مسخرم میکنن هم به وضوح میبینم خوشحالن