2821
2789
عنوان

بخت باز

| مشاهده متن کامل بحث + 7405 بازدید | 102 پست
یعنی تو این زمان هم آدم خرافاتی پیدا میشه😑

عزیزم چجوری میشه آخه بعد از اون خواستگار سمج بالای ده نفر حرفش زدن ولی دیگه ادامه ندادن حالا میگیم یه مورد اینجور بوده بقیه چی؟؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم چجوری میشه آخه بعد از اون خواستگار سمج بالای ده نفر حرفش زدن ولی دیگه ادامه ندادن حالا میگیم ی ...

واسه منم اینجوری شده ولی ربطی به بخت بسته نداره😂شاید خوششون نمیاد 

جهالت بیدادد میکنه

بعد شما که به کسی که دعا وچله واینا انجام بده میگی جاهل.خودتم که تو تاپیکات هم گفتی طلسم شدی هم دنبال راه برا تور کردن پسری.بعد ماها میگی جهالت؟؟🤔🤔

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ
واسه منم اینجوری شده ولی ربطی به بخت بسته نداره😂شاید خوششون نمیاد 

عزیزم اول با شوق میان میگن ولی حتی ندیده دیگه ادامه نمیدن بعدشم من قبل این آقا خواستگارام ول نمیکردن الان ینی یکی از این ده نفر نباید حتی بیاد ببینه؟؟

منم به طلسم و .. اعتقاد ندارم ولی دلیل اینکه هررررکس بیاد حرف بزنه ولی دیگه حتی نپرسه نظر شما چیه عج ...

واسه منم اونطور میشه حتی میپسنده شماره میگیره نمیاد خیلی اینطور شده مامانم هم یه مدت دنبال دعانویس اینا واسم بود تو تاپیکام هم هست اونا هم الکین چوننتیجه نداده!واسه اکثر دخترا پیش میاد منم موندم

خب بین این خواستگارات یکی بوده که خودت ردش کتی من دارم میگم یک نفر هم نیومده جلو 

مال منم بعد اون دیکه قطع شد😂😂تو فامیل فکر کنم به همه جار زده من مهسا رو میگیرم کسی جرات نداره بیاد جلو،ولی من متنفرم ازش

2823
2791
2779
2792