2777
2789
عنوان

بخت باز

| مشاهده متن کامل بحث + 6771 بازدید | 102 پست
فعلا که خواهر هر کی میاد میره اینجور آدم دلش بیشتر میشکنه😔 هیچی خواهر خواستگار برا هر دختری هست ول ...

درکت میکنم ولی توکل کن به خدا .تا خدا نخواد برگی نمیوفته 

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

کوزه اب داشته باشه یانه؟؟منظورت کوزه سفالیه دیگه؟؟ منم خیلی اذیتم کاش به یه ادم خوب وابرودار بختم ب ...

عریزم امیدت رک به خدا از دست نده بعضیا بالای ۳۵ بهترین شوهر کردن تو که هنوز سنت زیاد نیست 

یع ختم دیگه هم هست مجرب هست میگن

۷۰ مرتبه آیه الکرسی

۷۰ ناس

۷۰ فلق

۷۰ توحید 

به مدت یه هفته هر روز بخون از روز جمعه هم باید شروع کنی

اگه حاجت گرفتی و عروس شدی بهم بگو منم دعا کن❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چله سوره طه و یس بگیر اگه هیچ خواستگاری نداری که بعیده نداشته باشی

فکر کنم الان یکسالی میشه هیچ خبری نیست🙁ممنون عزیزم حتما میخونم

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

اخه برام عجیبه از اون موقع که این خواستگار سمجه اومده دیگه هررررکس اومد حرفش کشید ولی ادامه ندادن دی ...

ولی بابای من خیلی خاله زنکه چندروز قبل اینکه حتی خواستگار جلسه اول بیاد فوری میذازه کف دست عمم و مامانش وداییام هرچیم بهش میگم نکن میزنه زیرش ومنکر میشه که اصلا نگفته ولی باز تکرار میکنه.این درحالیه که منو مامانمم همون روز میفهمیم عصر خواستگار دارم.منکه حلالش نمیکنم.خدام حلالش نکنه.خدا ازش نگذره.خدا خیرو ازش بگذره

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ
ولی بابای من خیلی خاله زنکه چندروز قبل اینکه حتی خواستگار جلسه اول بیاد فوری میذازه کف دست عمم و مام ...

تو قنوت دعاهاتم از خدا یه شوهر عالی بخواه همه جزئیاتی که دوست داری داشته باشه هم بگو 

توکل کن یع روزی تموم میشه و به این روزا میخندی 

اون خواستگار خوبامو که نمیذاره اصلا بقول خودش بیان لااقل یه چایی بخورن از بین همون دربوداغونام باز اونی که میگم جهنم بله رو بده میبینم سر خود رد کرده ازونجای که یبار دستش روشد میدونم کار خودشه الکی بمنمیگه اونا نخواستن به اونام میگه دخترم نخواست

کوزه اب داشته باشه یانه؟؟منظورت کوزه سفالیه دیگه؟؟ منم خیلی اذیتم کاش به یه ادم خوب وابرودار بختم ب ...

نه آب نمیخواد 

کوزه ولی بعضیا تو ظرفای دیگه هم گذاشتن که داخلش تاریکع

عریزم امیدت رک به خدا از دست نده بعضیا بالای ۳۵ بهترین شوهر کردن تو که هنوز سنت زیاد نیست  یع ...

چی بگم.انقدر ختم و چله و سرکتاب انجام دادم دیگه امیدم بریده.ولی باشه اگه انجام دادم شمام دعا میکنم

اون خواستگار خوبامو که نمیذاره اصلا بقول خودش بیان لااقل یه چایی بخورن از بین همون دربوداغونام باز ا ...

اینو یادت باشه اگه روزی خدا بخواد بابات که هیچی کل دنیا هم نمیتونن جلو ازدواجت رو بگیرن