2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82904 بازدید | 1115 پست
عزیزم‌ضربان‌قلب دوقلوهاتو‌میشه‌بگی تو سونو‌چند‌بود منم دوقلو باردارم

ای جان هزار ماشاالله 

به زودی میان بغلت به امید خدا

والا یادم نیست چندتا اختلاف داشتن باهم حدود همون عدد نرمال

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
سلام گلبرگ جون میشه بگی کدوم مرکز رفتی و دکترت کی بوده؟ 

سلام عزیزم

ای شاگرد تنبل دقیق نمیخونیا😁

من پیش دکتر بختیاری قلعه رفتم مطب پاسداران

پروسه ها رو هم کلینیک ای وی اف نیکان میرفتیم

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سلام عزیزم ای شاگرد تنبل دقیق نمیخونیا😁 من پیش دکتر بختیاری قلعه رفتم مطب پاسداران پروسه ها رو ه ...

😅😅😅 مرسی عزیزم. منم دوقلو میخوام ذخیرم کمه پرو ام هستم 😅

سلام گلبرگ جان من کل تاپیکاتو خوندم.الهی شکر که مادرشدی،راستش منم پانکچر شدم و16تاجنین دارم.ولی ازاونا فقط یدونه بلاست شده وبقیه رو سه روزه و8سلولی فریز کردن.کسی از دوستان اطلاع داره چرا؟

به زودی منم مامان میشم😍
سلام گلبرگ جان من کل تاپیکاتو خوندم.الهی شکر که مادرشدی،راستش منم پانکچر شدم و16تاجنین دارم.ولی ازاو ...

سلام عزیزم اشکالی نداره اون بچه ای که تو تقدیر الهی نوشته شده با همینا هم میاد.

فکرنمیکنم علت خاصی داشته باشه

سلام خانما

ما فروش انلاین لباس نوزادی وبچگونه  داریم، با سود کم کار میکنیم تا قیمتامون مناسب باشه، لطفا به پیج و کانالمون سر بزنین، لباسامون وارداتیه، بادی و سرهمی و بلوز شلوار و ... بادی هامون ۷۶تومن... خودتون لطفا قیمت لباسای ما رو با بقیه ی پیج ها و کانال ها مقایسه کنین

alijenab_baby پیج اینستا

alijenabbaby@ هم کانال ایتامون

۰۹۳۸۴۱۵۱۲۷۵ به این شماره هم اگه نتونستین عضو کانال بشین، پیام بدین تا عضوتون کنن🌹

سلام عزیزم اشکالی نداره اون بچه ای که تو تقدیر الهی نوشته شده با همینا هم میاد. فکرنمیکنم علت خاصی ...

سلام گلبرگ جان از صبح نشستم تمام تاپیکا و نظراتو از سال 99خوندم 

خیلی چیزام یاد گرفتم ازت منم 11بهمن انتقال جنین داشتم و مثبت شد و منتظرم برم سونو بگن دوتان به امید خدا

خیلی دوس دارم دوقلو باشن و عضو همیشگی جمع شما باشم 

سلام گلبرگ جان 

تبریک‌ بابت نی نی هاش قشنگتون

خدا حفظشون کنه

من پیش خانم دکتر بختیاری میرم

خیلی دوستش دارم

فقط هیچ وقت نشد بدونم سزارین شون چطوره؟

بخیه ها، ظرافت بخیه ها؟ دردتون بعد عمل؟ دوران نقاهتتون؟ 

میشه یکم از تجرییات خودتون یا کسی دیگه ایی که ایشونم پیش خانم دکتر جراحی شدن بگید

یکم خیالم راحت شه

چون یه دکتر دیگه ایی رو بهم معرفی کردن که در سزارین به شکل عجیبی معروفن و شخص فردای عمل پا میشه 

دوست خودم که پیش این فرد سزارین شدن فردای سزازینش ظرف می چید تو ماشین ظرف شویی ش اونقدر راحت بود

اما چون خانم دکتر رو دوست دارم، دلم نمی خواد عوض کنم پزشکمو

مرسی عزیزم 💕

تغییر! 

سلام مامانای گل امیدوارم حال همتون خوب باشه

من با آی وی اف باردار شدم و دوقلو تازه وارد ۲۰ هفته سوم.گاهی شکمم سفت میشه ولی بدون درد هست.از هفته ۱۸ هفتگی یه آمپول فمولایف ۲۵۰ میزنم و از اوایل بارداری شیاف پروژسترون استفاده میکنم.این سفت شدن نمیدونم طبیعی هست یا باید نگران باشم.ممنون میشم اگه تجربه ای دارید به اشتراک بزارید 

سلام گلبرگ جان از صبح نشستم تمام تاپیکا و نظراتو از سال 99خوندم  خیلی چیزام یاد گرفتم ازت منم ...

سلام عزیزم خیلی خوشحالم برات بسلامتی ک دل خوش

سلام گلبرگ جان  تبریک‌ بابت نی نی هاش قشنگتون خدا حفظشون کنه من پیش خانم دکتر بختیاری م ...

سلام سارا جانم

من پیش دکتر حسن خانی زایمان کردم راضی بودم نمیدونم زایمان بختیاری چطوره

ولی اینکه فردای عمل اینطوری کار کنی اغراق آمیزه. حتی بتونی هم نباید بکنی!! تا ۴۰ روز استراحت تا بدن یه کم جون بگیره

سلام عزیزم منم ۲۰ هفته دوقلو هستم.میشه بپرسم چرا اکوی قلب جنین انجام دادید؟؟

سلام عزیزم

والا به همه ای وی افی ها و دوقلوها و خلاصه پرریسک ها میگن برید انجام بدید

من نمیخواستم برم ولی دیگه گفتم برم