2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82904 بازدید | 1115 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلبرگ جون سلام من لک بینی خیلی زیاد قهوه ای کمرمم داره میشکنه دقیقا عین دردای پریودی هفته 14 هم هستم ...

سلام عزیزم حتما به دکترت بگو

بهتری الان؟

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
سلام گلبرگ جون شما سر بارداری دوقولو ها چند سالتون بود.؟

سلام عزیزم ۲۹ سال

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
سلام عزیزم ۲۹ سال

سلام عزیزم ببخشید دوقلوهاتون دخترن یا پسر؟ببخشید من میخوام وارد سیکل ای وی اف بشم برای تعیین جنسیت میشه سوالی داشتم ازتون بپرسم دعوت دوستیمو قبول میکنید

سلام عزیزم حتما به دکترت بگو بهتری الان؟

سلام گلبرگ جون الان ۱۶ هفته ام کامل شده هفته پیش سرکلاژ کردم الان بهترم خداروشکر خونریزی اینا ندارم فقط شبا خیلی نفخ میکنم و شکمم سفت میشه طبیعیه اینا؟؟؟

سلام به همه  تبریک به مامانای تازه چه خبرا چکار میکنید  من و دوقلو ها که سخت مریض شدیم& ...

سلام رها جون

ماشاالله خداحفظشون کنه مال منم ۶ ماهه شدن

سخته و شیرین

سلام عزیزم ببخشید دوقلوهاتون دخترن یا پسر؟ببخشید من میخوام وارد سیکل ای وی اف بشم برای تعیین جنسیت م ...

سلام عزیزم قبول کردم

سلام گلبرگ جون الان ۱۶ هفته ام کامل شده هفته پیش سرکلاژ کردم الان بهترم خداروشکر خونریزی اینا ندارم ...

سلام مامان جون

من چون سرکلاژ نکردم واقعا اطلاعاتی ندارم شرمنده

امیدوارم مامان هایی که دوقلو دارن بتونن اینجارو پیدا کنن تا باهم باشیم راستی من از هفته ۷ ترشحات زر ...

سلام گلبرگ جون میشه بگی کدوم مرکز رفتی و دکترت کی بوده؟ 

بلخشید همه بچه ها جنسیت بچه هاتون رو پرسیدن اما نگفتید میشه بگید؟

سلام عزیزم

بله دختر و پسر هستن