2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82904 بازدید | 1115 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

وای آخراشی خوش بحالت من تازه نصف راهو رفتم ایشالا این یه ماهم راحت بگذرونی کی وقت زایمانته؟؟؟

ممنون عزیزم

دکترم میگه۳۶ هفته

ولی بنظرمن ماه اخر خیلی سخته مثلا من دیشب از درد بیخواب بودم تا ۴صبح 

۴ خوابیدم تا ۶ دوباره درد معده و پاهام شروع شد بیدار شدم دیگه خوابم نررد

ممنون عزیزم دکترم میگه۳۶ هفته ولی بنظرمن ماه اخر خیلی سخته مثلا من دیشب از درد بیخواب بودم تا ۴صبح ...

سختیش که خیلی سخته ولی خب بچه ها هرچقد بیشتر بمونن بهتره دیگه تو دستگاه نمیرن رشدشون بیشتره

امیدوارم مامان هایی که دوقلو دارن بتونن اینجارو پیدا کنن تا باهم باشیم راستی من از هفته ۷ ترشحات زر ...

گلبرگ جان سلام عزیزم میدونم یه سالی از این تأویل میگذره میخواستم بدون بعد انتقال علایمتون چی بود ممنون میشم جواب بدین خیلی مهمه من پنج روزه انتقال دادم مرسی عزیزم

گلبرگ جان سلام عزیزم میدونم یه سالی از این تأویل میگذره میخواستم بدون بعد انتقال علایمتون چی بود ممن ...

من چند روز بعد انتقال دلم تیر میکشید

تو پهلو درد داشتم 

هرازگاهی نه همیشه

فقط همین علائمو داشتم

گلبرگ جان سلام عزیزم میدونم یه سالی از این تأویل میگذره میخواستم بدون بعد انتقال علایمتون چی بود ممن ...

سلام عزیزم بسلامتی مثبت شی ایشالا

مم مثل همیشه بودم همون علائمی که‌دوبار قبل که منفی شد داشتم. به علائم ربط نداره

فقط تنها چیز متفاوت لک بینی بود که داشتم

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
ممنون عزیزم دکترم میگه۳۶ هفته ولی بنظرمن ماه اخر خیلی سخته مثلا من دیشب از درد بیخواب بودم تا ۴صبح ...

عزیزم 

واقعا سخته اخراش

ان‌شاالله چشم به هم بزنی میگذره

باورت میشه من الان هیچی از بارداریم و حس و حالم یادم نمونده

سختی ها فراموش میشه عزیزم تحمل کن

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
بچه ها من لگنم خیلی درد میکنه نمیدونم چکار کنم سردردم دارم عجیب

عزیزم

چقد سخت

من برای معدم دکتر دارو داده بود. البته اولا نه زیاد. هفته های بالاتر خیلی ترش میکردم

ببین انواع درد ها و مشکلات طبیعیه خخخخخ

ولی اگر چیزی واقعا خیلیییی اذیتت میکنه و غیرقابل تحمله به دکتر بگو حتما

عزیزم چقد سخت من برای معدم دکتر دارو داده بود. البته اولا نه زیاد. هفته های بالاتر خیلی ترش میکردم ...

گلبرگ جون سلام من لک بینی خیلی زیاد قهوه ای کمرمم داره میشکنه دقیقا عین دردای پریودی هفته 14 هم هستم چرا قطع نمیشه ترشحم؟؟؟