2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82904 بازدید | 1115 پست
میگم شاید افسردگی گرفتم همش گریم میگیره همش ب چیزای بد فکر میکنم خسته شدم

اره عزیزم بعید نیست

حتما با یه ادم امن صحبت کن. اگر مشاور باشه که چه بهتر. سعی کن روحیت رو عوض کنی با مشاوره و هرکار حال خوب کن دیگه ای

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
ولی میدونم خیلی سختی کشیدی خیلی چیزا رو تحمل کردی  اما امید و اعتماد به نفست عالی بوده

نظر لطفته عزیزم. دعامون کن❤️

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خیلی ازت حس خوبی گرفتم.خدا ب بچه هات سلامتی و عمر با عزت بده.من مشکل بارداری ندارم.از سر کنجکاوی باب ...

سلام عزیزم

شما لطف داری ممنون از حس خوبی که بهم دادی😍

منم فقط حرفشو میزنم و دارم تمرین میکنم که قوی باشم. هممون در حال دست و پنجه نرم کردن با فراز و فرود های زندگی هستیم. امید تنهه سلاحه چاره ای جز ادای قوی بودن رو دراوردن نداریم. ان‌شالله همیشه آرامش تو زندگیت باشه. منم خیلی محتاج دعای خیر شما دوستان هستم❤️❤️❤️

سلام عزیزم شما لطف داری ممنون از حس خوبی که بهم دادی😍 منم فقط حرفشو میزنم و دارم تمرین میکنم که ق ...

سلام عزیزم خوبین؟

اتفاقی تاپیک شما رو دیدم،امیدوارم جوابمو بدین

من هفته هفت هستم تقریبا و سونویی که هفته گذشته دادم متوجه شدم دو قلو باردارم،هم خوشحال شدم هم ناراحت،شنیدم خیلی سخته دوقلویی و….

از طریق آی یو ای بوده بارداریم،چند تا تاپیک خوندم که میگن دوقلویی که از این طریق باشه معمولا موندگار نیستن و از بین میرن،خیلی استرس گرفتم،بازم ته دلم میگم هر چی خدا برام صلاح بدونه،

به نظر شما مراقبت خاصی میخواد که بمونن؟استراحت میکنم کاملا و کارای سنگین اصلا نمیکنم

سوال بعدیم اینه که چجوریه شرایط دوقلویی؟منظورم از بعد به دنیا اومدنشونه!خیلی سخته؟؟ی کم برام میگید از تجربیاتتون که امادگی داشته باشم؟

اطرافیانم منو میترسونن که بدبخت میشی! جایی نمیتونی بری!اذیتت میکنن و ازین حرفا…🥺

تروخدا اگر وقت داشتی حتما جوابمو بگو

ممنونم ازت عزیزدلم

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
سلام عزیزم بله الان ۴ ماهشونه

سلام گلبرگ جون

عزیزم مبارکت باشه

بسلامتی زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن

منم دوقلو دارم پسرن

همسانن

الان ۳۱ هفته م

تا الان روزهای سخت داشتم روزهای خوبم داشتم

ولی الان نمیدونم از سنگینیمه که تا میام بلند شم پام پیچ میخوره

زانوم کج میشه😐

سلام عزیزم خوبین؟ اتفاقی تاپیک شما رو دیدم،امیدوارم جوابمو بدین من هفته هفت هستم تقریبا و سونویی ک ...

سلام عزیزم خیلییییی تبریک میگم بهت

اولش ادم شوک میشه ولی زودتر به خودت بیا و استرس رو بزار کنار. خدای خالق اونها نگهدارشون هست

بارداریم رو هم نوشتم کامل تو تاپیکم بخون. سخت تره ولی چیز وحشتناکی نبود. بعضیا یه قلو سخت ترن حتی. بستگی داره.

منم ای وی اف بودم دوتاشم موند خداروشکر. به چیزای منفی فکر نکن

الان بچه هام ۵ ماهه هستن. سخته ولی نه اونقدر وحشتناک. کمک داشته باشی که عالیه. نداشته باشی یه کم سخت میشه

سلام گلبرگ جون عزیزم مبارکت باشه بسلامتی زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن منم دوقلو دارم پسرن ...

سلام عزیزم

ای جان

بسلامتییییی

خیلی مراقب باش هفته های اخر اصلا به خودت فشار نیار ایشالا زایمان میکنی بسلامتی

من ۳۴ هفته پسرم کیسه ابو پاره کرد بدنیا اومدن

با دکتر صحبت کن اگر لازمه امپول ریه رو بده

سلام مامانای دوقلو چطورید؟؟؟ وای که چقد این روزا دیر میگذره من هفته ۱۳ هستم آزمایش و سونو غربالگری هم رفتم همه چی خوب بوده خداروشکر فقط یکم هماتوم دارم و یکی از قل های جفتش پایینه حالا دکترم برای هفته دیگه سونوی اندازه گیری دهانه رحم گذاشته که ببینه باید سرکلاژ بشم یا نه باید برم کلینیک امید پیش دکتر مشقفی

سلام مامانای دوقلو چطورید؟؟؟ وای که چقد این روزا دیر میگذره من هفته ۱۳ هستم آزمایش و سونو غربالگری ه ...

عزیزم مبارک باشه تازه اولاشی باید صبور باشی

ان شالله که این روزا رو بسلامتی و خوب رد کنی

بچه ها من همش بدم گُر میگیره مخصوصاً پاهام اصلا روی پاهام که نمیتونم پتو بکشم همش دوست دارم جاهای خن ...

عادیه

شاید پسرن که اینجوری گر میگیری منم پسردارم اصلا نمیتونم للاس اضافی بپوشم همش دلم میخواد در   پنجره ها باز باشه یکم هوا گرم بشه حس میکنم دارم خفه میشم

برای معده وعده های غذاتو بیشتر کن ولی با حجم کمتر

من کمر درد نداشتم میخوای اینو از دکترت بپرس