2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82916 بازدید | 1115 پست
سلام دوستان منم دوقلو باردارم دیروز رفتم سونو دکتر گفت دوتا فندق داری شش هفته و دوروزمه انقد دیروز ا ...

به به مبارکه عزیزم .

آی وی اف کردین؟؟؟

خوشحال باش، چون نقشه های خدا از خواسته های تو قشنگتره 🥰
مامانایی که غربالگری کردن بیان از تجربیاتشو بگن کجا رفتین برای دوقلو غربالگری گرونتر میشه؟؟؟

سلام عزیزم 

منم دوقلوی همسان باردارم 

شما هم همسان هستید ؟؟؟

اگه میشه همین تاپیک با هم تبادل نظر کنیم 

من نه هفته ام تقریبا

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

همه چیزو به دکترت بگو حتما. ولی کلا بارداری اونم دوقلو انواع دردها رو داری خخخ منم دخترمو که تا همو ...

سلام دوستان من تقریبا مرداد ماه اقدام کردم ب ivf خودم یه دختر ۱۱ساله دارم و دوتا سقط داشتم که دوتاش پسر بود ولی کیسه آبم پاره می‌شد خلاصه تصمیم گرفتیم ivfکنیم تا جنین سالم نصیبمون بشه خلاصه سیکل ivfشروع کردم و داروهام روزی ی دونه hmgزدم و سینال اف که 36درجه میزدم خلاصه ی شب به تخم گیری ی مشکل برامون پیش امد ک رفتنمون ب بیمارستان غیر ممکن شد و خواست خدا این بود همون ماه باردار شدم ولی از عوارض داروها خیلی میترسم ک خدای نکرده ی وقت سرطان نگیرم اخه همه جا از عوارضشنوشته خیلی میترسم

گلبرگ جان من حالم خیلی خوب نبود نتونستم تماما تا اخر بخونم زایمان کردی؟

سلام عزیزم بله الان ۴ ماهشونه

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
سلام دوستان من تقریبا مرداد ماه اقدام کردم ب ivf خودم یه دختر ۱۱ساله دارم و دوتا سقط داشتم که دوتاش ...

سلام عزیزم

چی بگیم الان؟😂 من خودم کلی از این داروها مصرف کردم دیگه.

عمر دست خداست😅😅

نگرانی برات الان سمه. بیخیال فکرای منفی باش دختر

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
اوووف اصلا همش فکرو خیال البته فقط سینال اف و hmgاستفاده کردم

نترس بابا هیچیمون نمیشه

این همه ادم تو دنیا نزدن و سرطان گرفتن این همه هم زدن و سرطان نگرفتن. 

به چیزای خوب فکرکن

میگم شاید افسردگی گرفتم همش گریم میگیره همش ب چیزای بد فکر میکنم خسته شدم

نگران نباش  واسه خاطر هورموناته بهم ریختی توکلت ب خدا باشه .

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
سلام عزیزم بله الان ۴ ماهشونه

خیلی ازت حس خوبی گرفتم.خدا ب بچه هات سلامتی و عمر با عزت بده.من مشکل بارداری ندارم.از سر کنجکاوی بابت آی وی اف تاپیکتو دیدم و خیلی از صفحاتشو خوندم.چه آرامش خوبی دارین.چه اعتقاد قوی ب خدا و حضرت زهرا دارین.امشب باعث شدین اعتقاد منم قویتر بشه.😭

قلب پاکی دارین ممنون میشم برای منم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستین.😘😘😘😘