2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82916 بازدید | 1115 پست
سلام دوستان منم دوقلو باردارم دیروز رفتم سونو دکتر گفت دوتا فندق داری شش هفته و دوروزمه انقد دیروز ا ...

ای جان مبارکه

اماده باش که دهنت سرویسه خخخخخخ

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
گلبرگ جان خیلی تبریک میگم انشالله زیر سایه خودتون بزرگ بشن من از تاپیک آی وی اف با شما آشنا شدم و ه ...

سلام عزیزم نظر لطفته 

برای خانواده کوچولوی ما هم دعا کن❤️

امیدوارم این مسیر سخت رو بزودی پشت سر بزاری و مامان بشی. خدا بهت قوت بده عزیزم

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تو هفته ۱۹ یه مقدار پا درد دارم طبیعیه؟ زود نیست؟

همه چیزو به دکترت بگو حتما. ولی کلا بارداری اونم دوقلو انواع دردها رو داری خخخ

منم دخترمو که تا همون موقع زایمانم زیاد حس نمیکردم . کلا هم از هفته ۲۸ اینطورا درست حسابی حس کردم دیر نشده نگران نباش

سلام دختر منم ریفلاکس داره این گهواره ای که تلویزیون تبلیغ میکنه واقعا موثره چون باید سرش بالاتر باش ...

سلام عزیزم ایشالله هرچی زودتر خوب شه ریفلاکس خیلی بده بخصوص اگه اشکار باشه و بچه استفراغ کنه😩

اره مال منم دقیقا اینجوریه و ازش راضیم،بچه که شروع به غذا خوردن کنه کم کم رفلاکسشم بهتر میشه

سلام عزیزم ایشالله هرچی زودتر خوب شه ریفلاکس خیلی بده بخصوص اگه اشکار باشه و بچه استفراغ کنه😩 اره ...

نه اشکار خیلی خوبه شاید برای مادرا ناراحت کننده باشه ولی اسید توگلوش نیمومه مری و حلق رو بسوزونه دخترم ریفلاکسش پنهان میبینم چقد اذیت میشه ضررهایی که پنهان میزنه اشکار نمیزنه 

سلام‌ دوستان روزتون بخیر

ممنون میشم اگر تجربه ایی دارید منو راهنماییم‌کنید

من ۳۵ سالمه و تصمیم به ivf دوقلو‌برای دختر و‌پسر داشتم‌و این بچه اولم‌هست‌راستش اطرافیانم باتوجه به سنم ترغیبم‌ کردنم‌ که برا دوقلو‌اقدام‌کنم چون اگر بخوام الان اولی رو بیارم‌دومی میفته به ۳۹ و شروع مجدد پروسه بارداری تو سنی که بدن توان قبل رو‌نداره‌و از طرفی اختلاف سنی ۴۰ سال

میخواستم ازتون بپرسم بنظرتون تصمیمم درسته؟

اینم بگم اسپرم همسرم ضعیفه ولی خودم به جهت باروری مشکلی ندارم 

همسرمم اوضاع اسپرمش مرز هست

بنظرتون ivf ارزش داره؟ مشکل مالی برای این‌کار هم ندارم

ویه سوال دیگه اینکه از لحظه ایی که تصمیم میگیری حدودا چقدر این پروسه طول میکشه

و اینکه بهتره تو شهر خودم انجام بدم یا ابنکه حتما بیام‌تهران

ای جان مبارکه اماده باش که دهنت سرویسه خخخخخخ

قربونت بشم گلبرگ جون برام دعا کن امروز خونریزی داشتم رفتم دکتر سونوم کرد گفت همه چیز طبیعیه برای ۸ دی آزمایش غربالگری و سونو نوشته حالا نمیدونم کجا برم

احتمالا چون واژینال بوده تاریخ نزده اما اصلا نگران نباش تو سونوی بعدیت میگه بهت بعدشم تاریخش خیلی مه ...

من دیروز رفتم دکتر خونریزی داشتم زنگ زدم به دکترم گفت امروز بیا رفتم گفت همه چیز طبیعیه برام برای ۸ دی ماه آزمایش غربالگری و سونو رو نوشت شما انجام دادی غربالگریو؟؟؟

مامانایی که غربالگری کردن بیان از تجربیاتشو بگن کجا رفتین برای دوقلو غربالگری گرونتر میشه؟؟؟

من دکتر قطبی زاده و دکتر برنا و دکتر زهرا سلیمانی رو امتحان کردم تو بارداری

زهرا سلیمانی عالی بود. تو مرکز نسل امید. نظم و نوبت دهی عالی. اتاق استراحتم داشت دارز بکشی. خود دکترم که عالی. برو اونجا بنظرم. تاپیک بارداریمو بخون همشو نوشتم

سلام‌ دوستان روزتون بخیر ممنون میشم اگر تجربه ایی دارید منو راهنماییم‌کنید من ۳۵ سالمه و تصمیم به ...

سلام عزیزم

سنتون جوریه که زود باید اقدام کنید. اگر ۶ ماه طبیعی نشد برید متخصص فوقش ۶ ماه با دارو و ... امتحان میکنه بازم نشه باید برید سراع ای یو ای و ای وی اف و ...

دوقلو شدنش دست ما نیست اخه ممکنه بشه ممکنه یک قلو بشه. خوبه با توجه به شرایط شما. ولی خب بارداری دوقلویی خیلی سخت و پر خطره. بعدش که واقعا سخته و نیاز به کمک داری برای نگهداری بچه ها.

شهرتون اگر مرکز خوب داره برو خودتو اسیر تهران نکن. اما اگر نداره و از نظر مالی هم اوکیی که بیای تهران خب بیا

امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیفته