2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82916 بازدید | 1115 پست
اره عزیزم دقیقا ازهمینا اره منم این قیمت خریدم ولی من سفارش ندادم از سیسمونی شهرمون گرفتم میخای فعل ...

سلام دختر منم ریفلاکس داره این گهواره ای که تلویزیون تبلیغ میکنه واقعا موثره چون باید سرش بالاتر باشه اینجوری هست گهوارتون؟دختر منم فقط چرت میزنه روزا اصلا خواب خوبی نداره انقد روپا تکون دادم تاول زدم

سلام دوستان منم دوقلو باردارم دیروز رفتم سونو دکتر گفت دوتا فندق داری شش هفته و دوروزمه انقد دیروز استرس کشیدما سردرد گرفتم از خوشحالیه زیاداز دیشبه خوابم نبرده سردردم همچنان هست😂😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلبرگ جان من انومالی هم‌همون رویان رفتم اصلا هم معطل نشدم‌خداروشکر انشالله چهارشنبه خوش خبر بیای

سلام عزیزم ببخشید من و همسرم هم تو رویان شروع کردیم به درمان، میخواستم ببینم دکتر شما کی بود راضی بودید ازش؟

پروسه تون تو رویان چقدر طول کشید؟

سلام عزیزم ببخشید من و همسرم هم تو رویان شروع کردیم به درمان، میخواستم ببینم دکتر شما کی بود راضی بو ...

سلام گلم

دکتر من دکتر مشایخی بود اره خداروشکر راضی بودم من با انتقال اول باردار شدم 

کلا رویان پرسنل قوی داره

فقط رویان یه بدی داره خیلی معطلی داره

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
سلام گلم دکتر من دکتر مشایخی بود اره خداروشکر راضی بودم من با انتقال اول باردار شدم  کلا رویا ...

ممنون سوگل جان لطف کردی شماره داخلی نوبت گیریش رو داری بهم بدی؟ دکتر من خانم دکتر معدنی هستش نمیدونم خوبه یانه

راستی از دیروز هی میگم من میخوام مستقل شم خخخخ مامانم گفت ازت بپرسم شما چند تا بچه بودید خودتون؟ خی ...

گلبرگ جان خیلی تبریک میگم انشالله زیر سایه خودتون بزرگ بشن

من از تاپیک آی وی اف با شما آشنا شدم و همه رو خوندم، واقعا خیلی رو حیه و انگیزه گرفتم خوش به حالت که انقد صبور و با ایمان هستی لذت بردم، انشالله خدا به خودت و کوچولوهای نازت سلامتی بده و حفظشون کنه

برای منم دعا کنید تازه اول راهم، همسرم آزواسپرم هست تازه باید نمونه برداری کنیم ببینیم اصلا اسپرم داره یا نه، انشالله هرچی خدا صلاح بدونه و حکمتش باشه برامون رقم بخوره

به همه مامانای اینجا واقعا تبریک و خدا قوت میگم، انشالله بچه های همتون صحیح و سلامت باشن، التماس دعا

بچه ها من دکترم گفت ۲۰ آذر برم‌‌پیشش الان هفته هفت هستم بنظرتون چکار میکنه؟؟؟۲۸ آبان رفتم پیشش سونوی واژینال کرد و فقط بهم گفت دوقلو باردارم و جنینها هم قلبشون میزنه ولی نگفت وزنت چقدره و تاریخ زایمان نگفت برای شمام همین جور بود؟؟؟آخه آبجیمم بارداره اون دکترش همون اولین سونو بهش گفت

ممنون سوگل جان لطف کردی شماره داخلی نوبت گیریش رو داری بهم بدی؟ دکتر من خانم دکتر معدنی هستش نمیدونم ...

اره گلم ۱۲۱۵ داخلی دکتر مشایخیه

فقط فکر کنم الان که با دکتردیگه هستی نمیتونی عوض کنی

ولی اصلا نگران نباش همه دکتراش خوبن

دکترای جنین شناسشم عالین

من هردفعه میرفتم کلی باردار میدیدم

انشالله که شماهم به زودی مامان میشی

مدت زمان پروسه درمانم به مشکلتون مربوط میشه ولی اگه خودت پیگیرباشی زودتر جواب میگیری

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
بچه ها من دکترم گفت ۲۰ آذر برم‌‌پیشش الان هفته هفت هستم بنظرتون چکار میکنه؟؟؟۲۸ آبان رفتم پیشش سونوی ...

احتمالا چون واژینال بوده تاریخ نزده اما اصلا نگران نباش تو سونوی بعدیت میگه بهت بعدشم تاریخش خیلی مهم نیست اونا تاریخ ۴۰ هفته رو مینویسن ما دوقلویی ها به هرحال بچه هامون زود به دنیا میان

و اینکه من بعد از غذا تا نیم ساعت نفس تنگی دارم اما چون بچه های اولم هستن شکمم کوچیک نمیتونم بگم به ریه هام فشار میاد، دکتر بهم گفت بخاطر پروژسترون زیادیه که چون بچه ها دوقلون تولید میشه این حس و دارم میخواستم ببینم بقیه هم اینطوری هستن؟

من یک فروردین ۱۴۰۱ زایمان کردم دوقلو پسر و دختر اسمشونم گذاشتم آیماه و آیراد ولی باور کنید دوقلو داش ...

عزیزم بسلامتیییی

اسون تر شده؟

بچه های من الان ۴ ماهشونه بنظرم بهتر شدن امیدوارم بزرگتر میشن بهتر بشه

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️