2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82916 بازدید | 1115 پست
میشه این سونو رو تفسیر کنید

نمیدونم عزیزم

سونوی لگن بچه هاست؟

به ماهم دکتر گفت هنوز نبردیم

اکوی قلب دو ماهگیشونم نبردیم

بینایی سنجی دوم و شنوایی سنجی سوم رو هم نبردیم خخخخ

والا وقت وحوصله میخواد

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
وای عزیزم تبریک میگم حالشون خوبه؟ خونه‌ان؟ خودت خوبی؟ حسابی به خودت برس تا یکی دوماه ادم رو فرم ن ...

سلام گلبرگ جان ان شاالله حال نی نی هات و خودت عالی باشه 

منم وارد ماه پنجم شدم قصد دارم نجمیه زایمان کنم چون سزارین هستم میخوام بدونم دکتر بیهوشی تو اتاق عمل خانمه؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم چشمت روشن آره احتمالش هست. ایشالا بری سونوی قلب معلوم میشه. حتما خبرشو بده 

سلام مرسی گلم جواب دادی انشالله هفته دیگه پنج شنبه نوبت سنو دارم به حق امام رضا تشکیل شده باشه قلبش یک نفس راحت بکشم 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
سلام گلبرگ جان ان شاالله حال نی نی هات و خودت عالی باشه  منم وارد ماه پنجم شدم قصد دارم نجمیه ...

سلام عزیزم

بله تو همین تاپیکم نوشتم شرح زایمانم رو

همه اتاق عمل خانم بودن خداروشکر

دکتر بیهوشیم خانم و جوان بود کارشم خیلی خوب بود

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

سلام دوستان من دیروز یهوع غش کردم تو خونه افتادم فشارم خیلی خیلی پایین بود ۷بود اما ترسیدم سروم وصل کنم امروز رفتم سنو گفتم جنین چیزیش نشده باشه دیروز محکم خوردم زمین خداروشکر یک جنین بود با زرده اگر درست بگم و ۶هفته 

اما حالت تهوع خیلی وحشناک دارم خیلی 

سلام دوستان من دیروز یهوع غش کردم تو خونه افتادم فشارم خیلی خیلی پایین بود ۷بود اما ترسیدم سروم وصل ...

سلام مامان جان

تا یه مدت درگیر این تهوع ها هستی چاره ای نیست منم افت فشار داشتم حالم بد میشد سعی کن چیزایی بخوری که فشارت رو کمی نرمال کنه

سلام مامان جان  تا یه مدت درگیر این تهوع ها هستی چاره ای نیست منم افت فشار داشتم حالم بد میشد ...

سلام گلم این افت فشار بده همش سر گیجه حالت تهوع هم که یک طرف

من یک فروردین ۱۴۰۱ زایمان کردم دوقلو پسر و دختر اسمشونم گذاشتم آیماه و آیراد ولی باور کنید دوقلو داشتن هم دوران بارداری سختی داره و هم بزرگ کردنشون خیلی سخته خدا انشالله به همه منتظرا بچه سالم و صالح بده

سلام دوستان من دیروز یهوع غش کردم تو خونه افتادم فشارم خیلی خیلی پایین بود ۷بود اما ترسیدم سروم وصل ...

باید خیلی مراقب باشی به تغذیت اهمیت بده که فشارت پایین نیاد انشالله که کوچولوت به سلامتی بغل بگیری

باید خیلی مراقب باشی به تغذیت اهمیت بده که فشارت پایین نیاد انشالله که کوچولوت به سلامتی بغل بگیری

مرسی عزیزم انشالله همه منتظر ها دامنشون سبز بشه