2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82935 بازدید | 1115 پست
من سرچ کردم مراحل ای وی اف تاپیک شما اول بود و تا اینجا خوندم برای منم دعا کنید😊

سلام عزیزم. بسلامتی ان‌شاالله بزودی مامان بشی

بچه‌هایی که اینجارو میخونید مطمئن باشید همتون بزودی مامان میشید. گنجینه نعمت های خدا پره پره. به هممون لطف و عنایت میکنه

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
مرمر جون من تخت گهواره ای دارم ولی اونقدری موثر نیست. تازه موتور برقی هم داره. نمیدونم شاید هنوز دل ...

والا من از وقتی یه ماهشون شد گذاشتم خیلی خوبه اتفاقا برادخترت خیلی عالیه چون احتمالا گریش بخاطر کولیکه

چطور باید عکس بذارم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا من از وقتی یه ماهشون شد گذاشتم خیلی خوبه اتفاقا برادخترت خیلی عالیه چون احتمالا گریش بخاطر کولی ...

چندبار امتحان کردم اینترنتم خیلی کنده خودت سرچ کن«ننو»متوجه میشی از کدوما میگم 

از همینه؟ شماهم این قیمت گرفتی؟

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

والا من از وقتی یه ماهشون شد گذاشتم خیلی خوبه اتفاقا برادخترت خیلی عالیه چون احتمالا گریش بخاطر کولی ...

راستی از دیروز هی میگم من میخوام مستقل شم خخخخ

مامانم گفت ازت بپرسم شما چند تا بچه بودید خودتون؟ خیلی زرنگ و دست و پا دار بودی قبل بچه هم؟

چون مامانم میگه من خیلی تنبل و نازپرورده هستم نمیتونم. کسی که میتونه قبلشم زرنگ بوده

اره عزیزم دقیقا ازهمینا اره منم این قیمت خریدم ولی من سفارش ندادم از سیسمونی شهرمون گرفتم

میخای فعلا یکی بخر اگه بچه ها موندن و دوست داشتن یکی دیگه بگیر کارت راه میفته

البته مدلای دیگه هم هست در حد چهارصد پونصد که اونام عالین من اینو بخاطر رفلاکس لعنتی گرفتم میگن خوبه

راستی از دیروز هی میگم من میخوام مستقل شم خخخخ مامانم گفت ازت بپرسم شما چند تا بچه بودید خودتون؟ خی ...

بخدا گلبرگ جون من از بس نازنازو بودم که نگو توخونه منم و یه خواهر بزرگتر،تا قبل ازدواج کلا سرم تو درس و دانشگاه بود میخام بگم که قبلش اصلا بچه داری نکردم طوری که فهمیدم دوقلو دارم فقط گریه میکردم که میخاد چی بشه اینم بگم که من ۲۳سالمه و تجربه چندانی هم ندارم 

وقتی هم که زایمان کردم روز نبود گریه نکنم که من میخام زودتر برم خونه خودم ولی چطور؟بااین دوتا بچه چیکار کنم؟چجور غذا درست کنم؟خونه رو چجور تمیز کنم…

اینارو میگم که فکر نکنی فقط تو اینجوری هستی و من از اولش همه چی بلد بودم فقط خواستم و شد پس توهم میتونی💪🏻

شاید باورت نشه الان زندگیم کاملا عادی شده و حتی مهمونی هم میدم درسته خیلی سخته ولی همینکه خودم کارامو انجام میدم لذت بخشه🤭

بخدا گلبرگ جون من از بس نازنازو بودم که نگو توخونه منم و یه خواهر بزرگتر،تا قبل ازدواج کلا سرم تو در ...

وای قربون دهنت چقد قشنگ گفتی و انگیزه دادی. بلند بلند خوندم برای خانواده 😂😂😂 البته بازم خندیدن بهم . ولی واقعا دوست دارم تلاشمو بکنم. البته با راهنمایی های شما

دوستانی که دو قلو دارین من روز ۱۴انتقال عدد بتام ۱۰۵۶بود امکان داره دوقلو باشه جنین هام بلاست بودن د ...

سلام عزیزم چشمت روشن آره احتمالش هست. ایشالا بری سونوی قلب معلوم میشه. حتما خبرشو بده 

سلام  دوقلوهای منم ۱۳ روزه که به دنیا اومدن

وای عزیزم تبریک میگم

حالشون خوبه؟ خونه‌ان؟

خودت خوبی؟

حسابی به خودت برس تا یکی دوماه ادم رو فرم نیست

ایشالا سلامت باشید