2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82935 بازدید | 1115 پست
پس منم ناراحت نباشم. دیگه چاره ای جز شیرخشک نیست. الانم یه کم شیر دارم درد میگیره ولی مک نمیزنن که ...

ببین عزیزم تا وقتی که بیان کمکت همین حالتی هستی نه از خودت راضی ای نه حس خوبی به زندگیت داری

من دوتا گهواره خریدم خودم میشینم وسطشون موقع خواب میذارم توگهواره قشنگ تا دوساعت میخابن منم میتونم به تمیزی و غذا و..برسم موقع شیر دادن هم باز بینشون میشینم و بهشون شیرمیدم باور کن وقتی خودت کاراتو میکنی خیلی بهتره

من حتی چند شبه که شوهرمو اصلا ندیدم بخاطر شرایط کارش چندروزه یه استان دیگس و قراره امروز بیاد😍میخام بگم که این چند روز تنهای تنها بودم هرچند قبل اونم ازش کمکی نمیگرفتم ولی باز یه جاهایی خوب بود حتی بااین شرایطم میتونم کاراموانجام بدم پس توهم میتونی

پس منم ناراحت نباشم. دیگه چاره ای جز شیرخشک نیست. الانم یه کم شیر دارم درد میگیره ولی مک نمیزنن که ...

برای خوابت دیگه چاره ای ندارم چون خودم بیخوابی داغونم کرده🥹

جا داره یه خسته نباشید تووووپ بهت بگم که مثل قبل میخابی دلاور😃😃

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ای جااانم چه زود😍من که فعلا جز مهمونی اونم خیلی کم جایی نبردمشون،مگه اینکه تو ماشین یه چرخی خورده ب ...

منم دیگه نرفتم بیرون از اون روز گه گاهی بریم فروشگاه هفته پیشم پسرمو بردیم ختنه😢😢

این هفته هم باید بریم واکسن دوماهگی😓

خیلی وروجکن این بچه های من شبا هم بیدارن هرکاری هم میکنم خوابشون باهم تنظیم نمیشه😁

خیلی خوبه که کمکی داری ولی بنظرم سعی کن کم کم کاراتو خودت انجام بده تا مستقل بشی اولش خیلی سخته ولی ...

من هر دوتا هم شیر خودمو میخورن هم شیر خشک ولی شیر خودم اصلا سیرشون نمیکنه هر دو روزی یه قوطی شیر خشک میخورن شیر خودمم بخاطر انتی بادی که داره میدم وگرنه اگه ندم سنگین ترم😂😂

ببین عزیزم تا وقتی که بیان کمکت همین حالتی هستی نه از خودت راضی ای نه حس خوبی به زندگیت داری من دوت ...

گهواره خوبه؟

من میترسم تو گهواره هم نخوابن خیلیی بد خوابن با یه صدا و تکون ریز بیدار میشن 

ولی میبینید چقد شیرینه 

با همه سختی ها شب بیداری ها 

هیچی یادمون نمیمونه من از الان دلتنگ این روزام که دیگه برنمیگردن 

بعضی وقتا  از خستگی گریه میکنم ولی وقتی به صورتاشون نگاه میکنم اروم میشم میرم تو پوسته ی ی زن قوی و ادامه زندگی 

ولی میبینید چقد شیرینه  با همه سختی ها شب بیداری ها  هیچی یادمون نمیمونه من از الان دلتن ...

انشالله خدا سلامتی بده ب خودتون و بچه های گلتون بسلامتی این روزهارم پشت سر میزارید بخدا ک این چیزای ک تعریف میکنید ارزوی خیلی از ماهاست .خدا خودش تحمل و قوتش رو میده.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
منم دیگه نرفتم بیرون از اون روز گه گاهی بریم فروشگاه هفته پیشم پسرمو بردیم ختنه😢😢 این هفته هم بای ...

اگه خوابشونو باهم تنظیم نکنی دوراز جون از پا درمیای من باهم میخوابونم باهمم بیدارمیشن،الان بچه هات کوچیکن یکم بزرگتر شن غان غان میکنن اگه یکیشون خواب باشه بیدارمیشه

پس ازهمین حالا عادتشون بده

گهواره خوبه؟ من میترسم تو گهواره هم نخوابن خیلیی بد خوابن با یه صدا و تکون ریز بیدار میشن

من جونم به گهواره هاشونه برای من که عاااااالیه وقتایی که میخان بیدارشن یکم تکونشون میدم سریع میخابن قشنگ تا دوساعت میخابن بعضی وقتا هم توهمون گهواره بهشون شیر میدم زمان بیشتری میخوابن من از این ننوهایی که تلویزیونم تبلیغ میکنه خریدم کارمو راه میندازه

من جونم به گهواره هاشونه برای من که عاااااالیه وقتایی که میخان بیدارشن یکم تکونشون میدم سریع میخابن ...

مرمر جون من تخت گهواره ای دارم ولی اونقدری موثر نیست. تازه موتور برقی هم داره. نمیدونم شاید هنوز دل درد دارن یه کم. البته پسرم بهتره مرتب شیرشو ۲ ساعت یه بار میخوره و خوابشم خوبه. گاهی فقط یبوست میشه نق میزنه. ولی دخترم خیلی دل دردی و بد غذاست. هفته دیگه ۳ ماهشون تموم میشه.

والا به شوهرم و مامانم اینا گفتم دوستام میگن زودتر مستقل شو کلی خندیدن خخخخ اصلا شوخیه براشون😑 

میتونی عکس گهوارتو بزاری؟ 

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
ولی میبینید چقد شیرینه  با همه سختی ها شب بیداری ها  هیچی یادمون نمیمونه من از الان دلتن ...

عزیییییزم خدا حفظشون کنه

من هنوز نتونستم شیرینی عمیق بچشم. چون شاید همش دورمون شلوغه و بچه‌ها شاید بیشتر به مامانم اینا وابسته شدن😅😅

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
سلام به همگی منم دوقلوی همسان باردار هستم که هر جفتشون در یک کیسه هستن با یک جفت مشترک . کسی هست ک ...

سلام عزیزم من جفت و کیسه جدا بودن. شما شرایطت حساس تره حتما ویزیت و سونو هارو مرتب برو . ان‌شاالله بسلامتی بدنیا میان. خیلی ها رو دیدم اینطوری