2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82935 بازدید | 1115 پست
سلااام عزیزم خوبی؟ خداروشگر چقد روحیه گرفتم از پیامت منم مامان و خواهرم تا ۴۰ روز خونمون بودن ب ...

خب خداروشکر چندوقت دیگه که بگذره خودت تنهایی عادت میکنی من الان تنهایی از پسشون برمیام حتی کمک شوهرمم نمیخام شاید بخوام حمومی جایی برم بگم حواست باشه تا برمیگردم😅باور کن روزایی که میرم خونه مامانم میگم کی میشه شب برگردم عادت خوابشون به هم نخوره در این حد😎اینا رو میگم که انگیزه بگیرین قرار نیست تا همیشه یکی بیاد کمکتون خودتون روال کار دستتون میاد

سلام به همه مامانای قوی  چطورید با نی نی های ناز من که کلی دارم باهاشون عشق میکنم چند روز پی ...

ای جااانم چه زود😍من که فعلا جز مهمونی اونم خیلی کم جایی نبردمشون،مگه اینکه تو ماشین یه چرخی خورده باشیم راستش خیلی برام سخته میترسم تو خیابون یهو گشنشون بشه از کجا برم شیر درست کنم😖

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سلام.میشه لطفا جواب بدین.کسایی ک آی وی اف انجام دادن و جواب گرفتن از چه آمپولایی استفاده کردن؟آمپول خارجی گونال گیر نمیاد ایرادی نداره آمپول سینال استفاده کنم.بنظرتون با سینال آف جواب میگیرم؟خیلی نگرانم ک جواب نگیرم

سلام.میشه لطفا جواب بدین.کسایی ک آی وی اف انجام دادن و جواب گرفتن از چه آمپولایی استفاده کردن؟آمپول ...

اکثرا سینال میزنن چون خودتون میدونید دیگه گونال سخت گیر میاد و نتیجه هم میگیرن

ای جااانم چه زود😍من که فعلا جز مهمونی اونم خیلی کم جایی نبردمشون،مگه اینکه تو ماشین یه چرخی خورده ب ...

خدا از دهنت بشنوه من که فعلا مامان و خواهرم نوبتی میان کمک

مریم جون شیر خودتو نمیخورن؟

من تنبلی کردم تو شیر دادن عذاب وجدان دارم یه کم خخخ

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
سلام.میشه لطفا جواب بدین.کسایی ک آی وی اف انجام دادن و جواب گرفتن از چه آمپولایی استفاده کردن؟آمپول ...

سلام عزیزم تاپیک منو ببین درباره ای وی اف با جزییات نوشتم

نه بابا هممون ایرانی زدیم همونه دیگه فرقی نداره نگران نباش

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
چ جالب منم نجمیه زایمان کردم.کیسه اب منم ترکید اورژانسی رفتم دو هفته زودتر    دکترت کی بود ...

سلاااام آلبالو

اره منم ۳۴ هفته زاییدم

دکتر حسن خانی بود راضی بودم ازش

ای جان خداحفظش کنه اره منم کلا وقتم با بچا ها پره

خدا از دهنت بشنوه من که فعلا مامان و خواهرم نوبتی میان کمک مریم جون شیر خودتو نمیخورن؟ من تنبلی کر ...

خیلی خوبه که کمکی داری ولی بنظرم سعی کن کم کم کاراتو خودت انجام بده تا مستقل بشی اولش خیلی سخته ولی باور کن بعدش عادی میشه،اینجوری به زندگیتم لطمه نمیزنی میتونی با همسرت هم وقت بگذرونی البته ببخشید که دخالت میکنم ولی خواهرانه بهت میگم چون خودم یکم به مشکل برخوردم بعداز یک ماه دیگه تصمیم گرفتم خودم همه کارامو انجام بدم

راجب شیر هم من تا دوماه هم شیرخشک دادم هم شیرخودم ولی واقعا خیلی سخت بود جداازاون یکیشون اصلا شیرمو نمیخورد منم شیرخشکیشون کردم

سلام

من ازتون واقعا ممنونم چون ب لطفت و از طریق تاپیک عکس رنگی ابن سینات متوجه شدم میشه با بیهوشی عکس گرفت و رفتم ابن سینا عکس گرفتم

الانم این تاپیکتو دیدم و حقیقتا قوت قلب گرفتم خدا بچه هاتو نگه داره واسم دعا کن ک منم طعم مادر شدنو ک بزرگترین آرزومه بچشم

خیلی خوبه که کمکی داری ولی بنظرم سعی کن کم کم کاراتو خودت انجام بده تا مستقل بشی اولش خیلی سخته ولی ...

پس منم ناراحت نباشم. دیگه چاره ای جز شیرخشک نیست. الانم یه کم شیر دارم درد میگیره ولی مک نمیزنن که

راست میگی مرمر جون. تازه با این که هستن همش خسته و داغونم درکنارشم عذاب وجدان دارم😂 

چند شبی شده تنها باشیم ولی صبح زود مامانم میاد. یه شبشم که انقد جیغ و گریه کرد دخترم زنگ زدم مامانم از خواب پاشد اومد باز. وقتایی که خیلی گریه کنن تنهایی جیکار میکنی؟ مثلا امروز با اینکه دوتایی با مامانم بودیم وقت نمیکردم ناهار و نماز بریم. دائم مشغول بودیم. بیخوابی رو چیکار کنم؟ من این دوماهه از خوابم کم نشده چون کمک داشتم مثل قبل میخوابم قشنگ

سلام من ازتون واقعا ممنونم چون ب لطفت و از طریق تاپیک عکس رنگی ابن سینات متوجه شدم میشه با بیهوشی ع ...

سلام عزیزم

خوشحالم برات مفید بوده. به همین امید مینویسم

ایشالا بزودی نی نی دار میشی مثل ما دهنت مسواک میشه خخخخخخخ

دیر و زود داره سوخت و سوز نداره. الان کارهاتو پیش ببر ولی در کنارش به عشق و حالت هم برس که بعدش وقت نمیشه

التماس دعا فراوون

من سرچ کردم مراحل ای وی اف

تاپیک شما اول بود

و تا اینجا خوندم

برای منم دعا کنید😊

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا