2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82935 بازدید | 1115 پست
سلام دوستان منم زایمان کردم جمعه  ۳۷ هفته کامل  ولی بچه ها رفتن دستگاه

سلام عزیزم

به به چشمت روشن❤️❤️❤️

مرخص شدن بچه ها؟

برای چی رفتن دستگاه؟

خودت خوبی؟

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
سلام عزیزم به به چشمت روشن❤️❤️❤️ مرخص شدن بچه ها؟ برای چی رفتن دستگاه؟ خودت خوبی؟

سلام عزیزم 

اره ۲شنبه مرخص شدن خودمم بخاطر فشار بستری بودم باهم اومدیم خونه 

دیسترس تنفسی داشتن با زردی 

که زردی با رضایت خودمون اوردیمشون خونه

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سلام عزیزم  اره ۲شنبه مرخص شدن خودمم بخاطر فشار بستری بودم باهم اومدیم خونه  دیسترس تنفس ...

چشمت روشن عزیزم

ان‌شاالله خیرشون رو ببینی🤩🤩

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

سلام به همگی میبینم که سرتون حسابی شلوغه و اینجا خلوت شده😉یه خداقوت اول به شما بعدش به خودم که داریم میترکوتیم😍بچه های من سه ماه و نیم شدن خداروشکر خیلی خیلی بهترشدن کولیکشون کامل برطرف شده والان کمی رفلاکس دارن،خواب شبشون هم که خیلی بهترشده و شبی سه بار برای شیر بیدارمیشن و بعدش فورا میخوابن،درکل میخام بگم که روزای خوبی در راهه😍😍ایشالله همه این دورانو با صبر وخوشی بگذرونیم و بچه ها هرچه زودتر بزرگ بشن

سلام به همگی میبینم که سرتون حسابی شلوغه و اینجا خلوت شده😉یه خداقوت اول به شما بعدش به خودم که داری ...

سلااام عزیزم

خوبی؟

خداروشگر

چقد روحیه گرفتم از پیامت

منم مامان و خواهرم تا ۴۰ روز خونمون بودن

بعد رفتن

البته مامانم صبح ها میاد که من بخوابم تا ظهر بعد میره

خداروشکر بچه های منم نسبتا ارومن. الان یک ماه و نیم هستن

عزیزم اگر دوست داری شمارتو خصوصی برام بزار واتس ااااپ در ارتباط باشبم

سلام به همه مامانای قوی 

چطورید با نی نی های ناز

من که کلی دارم باهاشون عشق میکنم

چند روز پیش رفتم بیرون باهاشون خرید خیلی مزه داد ولی سخته یه کمی باید خیلی مراقب بود

سلام به همه مامانای قوی  چطورید با نی نی های ناز من که کلی دارم باهاشون عشق میکنم چند روز پی ...

سلام عزیزم

به به چه مامان زرنگییی

چند وقتشون شده؟؟

قربونت  امروز ۳۶ روزشون شده  ۱۳ مهر میشن ۴۰ روزه  شما که ۲ ماهه کردی نی نیا رو به ...

هزارماشالله.

اره شنبه ۲ ماهه شدن بردیم واکسن زدیم. 

کمک داری؟ دست تنها واقعا سخته

هزارماشالله. اره شنبه ۲ ماهه شدن بردیم واکسن زدیم.  کمک داری؟ دست تنها واقعا سخته

سلام عزیزم .منم دارم اصلاح سبک میکنم و ۱۵روز دیگه ۳ماه اصلاح سبکم تموم هست و میخام برم توی سیکل آی وی اف.شوهرم در اثر کرونا آرو اسپرم شده .شماهم قبل انتقال مثبتتون اصلاح سبک کردین؟؟؟؟