2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82947 بازدید | 1115 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

روز شنبه هم عادی  کار سنگین خاصی نکردم. حالمم بد نبود. ولی کلا یه مدلی بودم! یه حسی که شاید بی ...

بسلامتی عزیززززم......اسمشونو چی گزاشتی

❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
برای بیمه نیروهای مسلح دولتی حساب میشه ما تامین اجتماعی بودیم ازاده ان ای سیو شبی ۸ تومن هر بچه ت ...

عزیزم به نظرت دکتر ملیحه کنعانی تو بیمارستان نجمیه خوبه ؟ میخوام مراقبت های بارداریم پیش کسی باشه که تو این بیمارستانه

روزمو ساختی😍کلا تاپیکات پر از انرژی مثبت بود😍ان شاءالله خدا بچه هاتو برات حفظ کنه زیر سایه اهل بیت علیه السلام و شما و همسرتون💓برای منم دعا کنید ان شاءالله برای فرزند دوم به زودی باردار شم یک سال و نیمه در انتظارم💓

وااای عزیزم بعنی اینقدر ریزه هستن؟😅😍🥰

اره عزیزم روزی که اوردیم خونه حدود ۲۱۵۰ بودن😁

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
بسلامتی عزیززززم......اسمشونو چی گزاشتی

ممنون عزیزم

علی و فاطمه❤️

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
عزیزم به نظرت دکتر ملیحه کنعانی تو بیمارستان نجمیه خوبه ؟ میخوام مراقبت های بارداریم پیش کسی باشه که ...

مبارک باشه عزیزم

نمیدونم والا شناختی ندارم

من دکترم سمیرا حسن خانی بود که راضی بودم

روزمو ساختی😍کلا تاپیکات پر از انرژی مثبت بود😍ان شاءالله خدا بچه هاتو برات حفظ کنه زیر سایه اهل بیت ...

ممنون از محبتت عزیزم

ان‌شالله بزووووودی دامن همه منتظرا با فرزندانی سالم و صالح سبز بشه

دو قلو های نازت اومدن دنیا به سلامتی ؟؟؟

توی بازی های  بچگی همیشه مادر بودم 😍 و من چقدر عاشقانه مادری میکردم برای عروسکهام🤌🫂 ای خدای بزرگ از این همه زیبایی عالم ، مثل خودم و داداشم یه دوقلوی خوشگل روزی من و همسرم کن لطفاً 🙏🌿😇 وای که چقدر قشنگه فکر کردن بهش خدا جونم مرسی که آرزوی همیشگی م رو برآورده می‌کنی 😍 ای خدای بزرگ شکرت برای نعمت بزرگی که به من و همسرم دادی بمونه به یادگار ۱۴۰۳٫۰۲٫۱۰ ساک کوچولو نی نی جان رو دیدم خدایا شکرت ، ❤️کوچک رویایی من مرسی که منو بابایی رو برای پدر و مادر بودنت انتخاب کردی همه زندگیم ۲۹ اردیبهشت برای اولین بار دیدمت با اون ضربان قشنگت 🧿🫂 عشق قشنگ من امروز دومین روز تابستان فهمیدم که قراره عاشقانه هام با دخترم باشه 🌺زندگی مادر مرسی که منو مادر خودت انتخاب کردی ، ۸ مرداد کاملاً مطمئن شدم که تو نیکی منی 💗 خداتو  رو برام نگه داره عشقم 💗 امروز ۱۸ مرداد نیمه بارداری تموم شد و وارد ۲۰ هفته شدم 🌺خدایا شکرت 
دو قلو های نازت اومدن دنیا به سلامتی ؟؟؟

سلام عزیزم بله تاپبک اخر نوشتم❤️❤️