2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82947 بازدید | 1115 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان من یکشنبه نهم مرداد اورژانسی سزارین شدم بعلت پاره شدن کیسه آب ایشالا سر فرصت میام جزیی ...

مبارکه گلبرگ جان🌷❤️❤️❤️❤️

برای ما چشم انتظار ها دعا کن لطفا

❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
سلام عزیزم هزار ماشاالله  خدا حفظشون کنه منم وارد ۹ ماه شدم اما شکرخدا فعلا ۵-۶ کیلو اضافه ک ...

چطوری با دوقلو ۵،_کیلو افزایش داشتی؟رژیم داشتی ازاول ؟خورد  خوراکت چیا بود من چیز خاصی نمیخورم ولی انقد راحت میبرم بالا اعصاب نزاشته چاقی

سلام دوستان عزیزم

من بعد از امپول بتا شکمم گاهی سمت راست بالاش سفت میشد. کل شکم نبود. خیلی بهش اهمیتی ندادم ولی گفتم به این بهونه یه بار برم نجمیه ان اس تی بگیرم و بیمارستانم ببینم.

خلاصه ۳ هفته از امپول بتا گذشت و نرفتم تا حدودای هفته اخر سفت شدنش بیشتر شده بود

خلاصه جمعه ۷ مرداد بود گفتیم بریم نجمیه هم قال هم تماشا

جمعه عصر بود و بیمارستان خیلی خلوت

رفتیم بلوک زایمان

اول فشار و صدای قلب یچه هارو گرفتن که خوب بود بعد ان اس تی گرفتن که انقباض ثبت نشد . بعد زنگ زدن دکترم گفتن اینجوره. دکتر حسن خانی هم گفت یه ازمایش ادرار و یک سونو بده یه سرم با هبوسین هم بهش بزنید.

سونوش چون اقا بود با رضایت خودم انجام نشد که شاید انجام مبدادم یه چیزایی معلوم میکرد. ادرارم کمی عفونت داشت که سفکسیم داد دکتر. سرم و هیوسین هم گرفتم و اومدیم خونه

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

روز شنبه هم عادی 

کار سنگین خاصی نکردم. حالمم بد نبود. ولی کلا یه مدلی بودم! یه حسی که شاید بیشتر روحی بود 

شب ساعت ۱ اینطورا یه ترشح سفید غلیظ دیدم. یک تکه و غلیظ تر از سفیده تخم مرغ. فهمیدم که موکوس دفع کردم و زایمان نزدیکه اما تصور میکردم مثلا یکی دوهفته دیگه ست.

نماز صبح باز موکوس دیدم ولی رنگش به سمت خاکستری رفته بود

۶ و نیم که همسرم میخواست بره سرکار گفتم امروز نرو اگر میتونی

داشتیم صحبت میکردیم تو تخت که مثل زمان پریودی که ادم لخته دفع میکنه حس کردم داره ازم چیزی دفع میشه به همسرم گفتم کمک کن بلند شم که دیگه کیسه اب پاره شد. دوش گرفتم و به مامانم اطلاع دادیم و به دکتر حسن خانی پیام دادم و راه افتادیم سمت بیمارستان

تو راه ساعت ۸ بود که دیدم دکتر ج نداد بهش زنگ زدم و خلاصه با اینکه شرایط سختی داشت قرار شد برسونه خودش رو نجمیه

توی راه دردهای زایمانم شروع شده بود. مثل درد پریودی بود و ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه بود و ۷-۸ دقیقه اروم میشد

تو بلوک زایمان قلباشونو شنید و فشارم گرفت. معاینه کرد که گفت دو فینگر باز شدی

رفتیم یه اتاق دیگه که ان اس تی گرفتن. تحمل ان اس تی سخت بود چون دردهام شدید تر شده بود و حالت تهوع بهم دست داده بود

اومدن انژیوکت بزنن به خانم ماما گفتم یه مسکنم بزن گفت نمیشه ببشتر باز میشی . کیسه اب ترکیده طبیعیه دردها !

وقتی نبود دیگه پاشدم تو سطل اتاق داشتم بالا میاوردم که منو دید و جدی گرفتن و زود فرستادنم اتاق عمل. ساعت حدودا ۹ و نیم بود. دکتر هم رسیده بود

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

طبق انتظارم تو اتاق عمل هیچ اقایی نبود. همه خانم بودن‌ امپول بی حسی اصلا درد زیادی نداشت و کاملا قابل تحمل بود. سوند هم بعد بی حسی گذاشتن که خیلی حسش نکردم. از استرس یا فشار پایین یا هرچی حالت تهوع داشتم و یه کم عق زدم که بهم رسیدگی کردن و تو سرم امپول زدن. کلا مهربون بودن همشون. عمل هم شروع شد و اول پسرم بعد دخترم اومدن. حس خیلی خوبی بود قسمت همه ایشالا

بچه ها ۶ روز رفتن ان ای سیو

حال خودم بعد عمل با پمپ درد و شیاف خوب بود خداروشکر. یه روز اول سخته بالاخره ولی فاااجعه نبود انصافا.

فرداش مرخص شدم

جزییات زیاده ولی فعلا در ابن حد فرصت ثبت کردنش زو داشتم

ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه

بسلامتی ایشالله…بیمارستان نجمیه دولتی هست ؟هزینه ان ای سی یو چقدر شد؟

برای بیمه نیروهای مسلح دولتی حساب میشه

ما تامین اجتماعی بودیم ازاده

ان ای سیو شبی ۸ تومن هر بچه

تکمیلی ما داد خداروشکر

عزیزم لطفا در مورد شیردهی …اینکه شیر خودتون میدین یا کمکی …چه نو ع شیر کمکی میدین ….هم تو ضیح بدین … ...

شیر خودم رو اولا میدوشیدم دو وعده در روز میدادم الان کم کم سینه رو میگیرن

شیرخشک پره باید بخورن . پره نان دادیم. الانم پره بیومیل

لباس سایز صفر اندازشون بود یا دو صفر

دوصفر ها خوبه براشون البته بازم بزرگه

نیوبرن های ریکالاکو هم خوبه. باز باید بزرگ تر بشن