2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82947 بازدید | 1115 پست
عزیزم کاملا درک میکنم منم بزرگترین ترسم اینه که روتین زندگی ادم به هم بخوره و مجبوریم از دیگران کم ...

گلبرگ جون وقتی تنهام اصلا وقت نمیشه حتی یه چایی بخورم که یکم جون بگیرم.بیشتر روزاهم که خونه مامانمم

راستش خیلی دلم میخاد با یکی حرف بزنم یکی که تو شرایط من بوده که درکم کنه🥺دلم میخاد زودتر روزا سپری شه و بچه ها یکم بزرگ شن 

گلبرگ جون وقتی تنهام اصلا وقت نمیشه حتی یه چایی بخورم که یکم جون بگیرم.بیشتر روزاهم که خونه مامانمم ...

میفهمم. اخه از نزدیک دیدم دوقلو داشتن چقد سخته. من هستم اگر دوست داشتی ار وقت صحبت کنی.

فقط مطمئن باش این حالت الان طبیعیه. چون واقعا شرایط سختی هست. حتی ممکنه ادم گاهی از بچه هاش هم خسته بشه. اینا ناشکری نیست عذاب وجدان به خودت نده. طبیعیه. به خودت حق بده

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میفهمم. اخه از نزدیک دیدم دوقلو داشتن چقد سخته. من هستم اگر دوست داشتی ار وقت صحبت کنی. فقط مطمئن ب ...

مرسی از دلگرمیت

عذاب وجدان که تا دلت بخاد دارم خیلیم براشون وقت میذارم ولی وقتی بچه های تک رو میبینم میفهمم اونجورکه میخام بهشون نمیرسم حتی وقت نمیکنم باهاشون بازی کنم روزای خیلی سختی رو میگذرونم

سلام مامانای گل 

خوبید چه خبر 

من که دارم میترکم 

دکتر برای اول شهریور تاریخ داده 

مچ پا به پایینم ورم میکنه و متاسفانه فشار پایینم میره بالا 

حسابی که خسته ام اروم ارومم دارم خونه تمیز میکنم که نی نی ها اومدن کاری نداشته باشم

مرسی از دلگرمیت عذاب وجدان که تا دلت بخاد دارم خیلیم براشون وقت میذارم ولی وقتی بچه های تک رو میبین ...

عزیزم

میفهمم چی میگی

ولی مطمئن باش اول و اخر خدا باید تربیت و رشد اونارو رقم بزنه. خدا هم وقتی میبینه تو تمام تلاشت رو میکنی به کارت برکت میده و ان‌شاالله نتبجه زحماتت میشه دوتا دسته گل کامل 

پس نزار شیطان این فکرها رو بیاره تو ذهنت و عذاب وجدان بده و ناامیدت کنه. دلت گرم باشه به رحمت خدا . 

راستیییی منم زایمان کردم😁

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
سلام مامانای گل  خوبید چه خبر  من که دارم میترکم  دکتر برای اول شهریور تاریخ داده& ...

عزیزم سلام

درک میکنم خیلی سخته اخراش

خدا بهت کمک کنه

ایشالا چشم به هم بزنی تموم میشه

منم نهم اورژانسی زایمان کردم😅😅

سلام دوستان

من یکشنبه نهم مرداد اورژانسی سزارین شدم بعلت پاره شدن کیسه آب

ایشالا سر فرصت میام جزییات میگم

بچه ها هم خوبن خداروشکر. ۳۴ هفته بودم. وزنشون ۲۳۰۰ و ۲۲۰۰. فعلا nicu هستن

التماس دعا دارم

عزیزم میفهمم چی میگی ولی مطمئن باش اول و اخر خدا باید تربیت و رشد اونارو رقم بزنه. خدا هم وقتی میب ...

ای جاااااااان دلم😍😍😍😍مبارکههههههه

دوتا دیگه دسته گل به جمعمون اضافه شدن😍با نینی های من ۲ماه فرقشون شد😍🧿🙈

سلام دوستان من یکشنبه نهم مرداد اورژانسی سزارین شدم بعلت پاره شدن کیسه آب ایشالا سر فرصت میام جزیی ...

انشالله که قدمشون پراز خیروبرکت باشه حالت هرسه تونم هرچه زودتر خوب شه و بیاین خونه که روزای عاشقی در انتظارته😍😍

در ادامه باید بگم که همونطور که گفتم دو سه هفته ای بود ترشحات زرد داشتم که امروز رفتم دکتر و با معای ...

سلام عزیزم خداروشکر ک بارداری 

هستین من چندتا سوال داشتم🙂

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
سلام دوستان من یکشنبه نهم مرداد اورژانسی سزارین شدم بعلت پاره شدن کیسه آب ایشالا سر فرصت میام جزیی ...

عزیزم بسلامتی قدم نو رسیده هاتم مبارکتون باشه انشالله بسلامتی بچه هاتو میاری خونه اصلا نگران نباش تو قوی هستی از پس این روزا هم بر میای بازم تبریک😍😘

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....