2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82947 بازدید | 1115 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من ۳ قلو دارم ماه دیگ ۱ سالشون میشه 

خدا حفطشون کنه وزنتو کاش میاوردی پایین قبل بارداری من ۵۵ بودم بجه هام نزدیک ۸ ماهکی ب دنیا اومدن وزنم شده بود ۹۰ و نمیتونستم نفس بکشم اصلا حس خفگی داشتم بارداریمم وسط تابستون بود و اب قطع میکرد با برق خلاصه پدرم در اومد 

سلام خوبین امروز ازمایش سومم دادم شده۱۳۷۰۷ میگن باید حتما فردا سونو بشی چون اگه دیده نشه احتمالا خار ...

عزیزم نگران نباش🙂 الان دیگه هفته ششمی، فردا بتات لااقل ۲۰ هزاره، با سونو واژینال جایگاه بچه مشخص می‌شه

😍انشالله به خوشی و سلامتی مصرف کنی برای نینیات  حین زایمانت برای منم دعا کن عزیزم  که من ...

الهی آمین

ان‌شاالله با خبرای خوش بیای عزیزم

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
سلام به همه مامانای گل،ببخشید من قول داده بودم زودزود بیام سربزنم ولی همش دور بچه هام تاالان که فرصت ...

سلام مرمر جون

ای جونم ماشاالله خدا حفظشون کنه

وای وای سختی رو نگوووو مثلا چه سختی؟

ایشالا خدا بهت قوت بده. کیف بچه هاتو ببری. ممنون که مارو از حال خودت بی خبر نزاشتی

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
گلبرگ‌جان‌شما روز چندم انتقالت ازمایش دادی بتات چندبود؟

روز ۱۴ انتقال حدود ۳۰۰۰ بود

سلام گلبرگ جان انشاالله برا زایمان کدوم بیمارستان می خوایی بری  دکترم به من گفت لاید برم بیمار ...

سلام عزیزم 

دکترم بیمارستان های زیادی هست من میرم نجمیه ان‌شاالله

منظورش پریناتولوژی بوده؟ چرا؟ مگه خودش نمیخواد عملت کنه

سلام خوبین امروز ازمایش سومم دادم شده۱۳۷۰۷ میگن باید حتما فردا سونو بشی چون اگه دیده نشه احتمالا خار ...

سلام عزیزم رفتی سونو؟

نمیدونم والا اخه خیلی زوده. شایدم معلوم باشه

مرسی قشنگم انقد با حوصله نوشتی رژ لبتو دوست داشتم😜😜

والا گفتم خیلی هپل نباشیم دیگه بعدش خخخ

عزیزم من ۳ قلو دارم ماه دیگ ۱ سالشون میشه  خدا حفطشون کنه وزنتو کاش میاوردی پایین قبل بارداری ...

سلام عزیزم

هزار ماشاالله 

خدا حفظشون کنه

منم وارد ۹ ماه شدم اما شکرخدا فعلا ۵-۶ کیلو اضافه کردم فقط و خیلی سنگین نیستم.

البته که خوبه کاهش وزن قبل بارداری

ولی انگار تپلی باعث شد فضا داشته باشم برای بچه ها خیلی فشار نیومده بهم تا حالا

سلام مرمر جون ای جونم ماشاالله خدا حفظشون کنه وای وای سختی رو نگوووو مثلا چه سختی؟ ایشالا خدا بهت ...

وای نگم برات🤦‍♀️باید خودت تجربه کنی تا بفهمی چی میگم حس میکنم تو این دوماه ده سال پیرشدم شایدم افسرده شدم دلم میخاد زندگیم زودتر برگرده به روال قبل

همش کریم میگیره🥺امروزم که از صبح تا حالا ناارامن و نمیخوابن نمیدونم مشکل چیه

وای نگم برات🤦‍♀️باید خودت تجربه کنی تا بفهمی چی میگم حس میکنم تو این دوماه ده سال پیرشدم شایدم افسر ...

عزیزم

کاملا درک میکنم

منم بزرگترین ترسم اینه که روتین زندگی ادم به هم بخوره و مجبوریم از دیگران کمک بگیریم همیشه دور ادم شلوغ پلوغ بشه

ایشالا یه کم از آب و گل دربیان به حالت قبل برمیگردی

ولی مرمر جون برای افسردگی پس از زایمانت حتما دنبال چاره باش نزار نهادینه بشه تو وجودت. اگر لازمه دکتر برو دارو بده. روزی بیست دقیقه هم شده برای خودت باش بچه ها رو بزار برو بیرون یه قدمی بزن چه میدونم هرکاری که حالتو خوب کنه