2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82947 بازدید | 1115 پست
سلام روز ۷ انتقال هستم اعصابم صفره هیچ حسی ندارم  برای دوقلو اقدام کردم آی یو اف  دوتا ا ...

سلام عزیزم نه خیلی زوده

صبر کن تا بری ازمایش

پیج bardari_flora رو ببین به توصیه هاش عمل کن میگه چیزی به اسم یائسگی زودرس نداریم. 

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان گلم من امروز روز۱۲انتقالمه ازمایش دادم۱۵۵۵بود ب نظرتون امکان داره دوقلوباشه؟

سلام عزیزم بسلامتییی

اره احتمالش هست منتظر باش تا سونوی قلب

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
سلام گلبرگ جان الان چن هفته ای

سلام عزیزم من الان ۳۳ هفتم تموم شد

سلام ادامه تجربیات من: قرار بود ۲۱ تیر برم برای بستری تو بقیه الله و تزریق امپول بتا اما دکترم گف ...

سلام بچه ها ادامه‌ی ماجرا

من از جمعه شروع کردم رعایت غذایی. نون و برنج رو کم کردم. برنج قهوه ای جایگزین سفید کردم. کدو و بامیه و سبزیجات و ... بیشتر مصرف کردم. تا اینکه بکشنبه شب (تیدیبا تو ۳۲ هفته) اولین دوز امپول رو زدم. از صبح زودش قندامو گرفتم تقریبا هر دو ساعت. بیشترینش ۷ صبح حدود ۱۵۰ اینطورا بود هرچی رو به عصر رفت بهتر شد. البته نون و برنج اصلا نخوردم تو اون دوروز. شب که دوز دوم رو زدم فردا ۴ و نیم صبح گرفتم ۱۷۵ بود که بالاترینش بود. ولی هر یه ساعت گرفتم کم کم اومد پایین‌ مثلا بعد میوه و شیر تا ۱۴۰ هم طرفت. دیگه تا اخرشب بهتر شد. این دو روز کدو و بامیه و سبزیجات فراوون خوردم. نون و برنج نخوردم. دو سه تا بامیه نصف کنید بندازید تو یه لیوان اب شب تا صبح. بعد وعده غذایی یکی دو قلوپ ازش خوردم اونم میگن موثره. متفورمینمم تو این دو روز بجای دوتا ۵۰۰ چهارتا ۵۰۰ خوردم. دکتر گفته بود ۳ تا البته. خلاصه خداروشکر بخیر گذشت.

البته روز سوم نمیدونم چرا بیرون روی شدیدی گرفتم همراه با ضعف که فکرکنم یه روزه دو کیلویی کم کردم خخخخ ولی خداروشکر همون یه روز بود

پری‌روز هم رفتم آتلیه که خیلی خوب بود و توصیه میکنم حتما برید. من رفتم اتلیه حسنا تو جنت اباد که مذهبی هستن و کارشون عکاسی کودک و بارداریه. خیلی راضی بودم.

دیروزم رفتم پیش دکتر حسن خانی. برای ۲ هفته دیگه سونو نوشتن و گفتن اگر سونو هم همه چی خوب بود ۳ هفته دیگه بیا که تاریخ زایمان بدیم. اگر بشه همون ۳۸ هفته یا ۳۷ و خورده ای. اگرم زودتر شد که اورژانسی که هیچی. ازمایش قند و تیروییدم برای ۲ هفته دیگه نوشت

دکتر حسن خانی گفت قرص اسپرین رو هم میتونی قطع کنی دیگه ولی من میخوام ادامه بدم چون دکتر بختیاری و چند نفر دوستان دیگه شنیدم که میگن تا یک هفته قبل زایمان ادامه پیدا کنه

امپول پرولوتنم رو هم گفتن چرا ۵۰۰ گرفتی نصفشو میزنی کامل بزن خخخ

التماس دعا دارم از همه

از خدا میخوام دامن همه منتظرا  سبز بشه بزودی

سلام بچه ها ادامه‌ی ماجرا من از جمعه شروع کردم رعایت غذایی. نون و برنج رو کم کردم. برنج قهوه ای جای ...

گلبرگ جان یبار بیابگو چیا خریدی واسه سیسمونی 

چون قبل تر نوشته بودی چیزایی که نیازه میخام بگیرم

عزیزم من امروز روز چهاردهم انتقالمه ازمایش بتا دادم۴۴۷۸شده ولی سونوشدم هیچی دیدع نشد امکان داره خارج ...

سلام عزیزم مباااارکه

بنظرم برای سونو خیلی زود بوده

تا ۶ یا ۷ هفته صبر کن

فکرای منفی هم نکن اصلا

چطوری توی نینی پلاس هستین میشه منم باشم

نصب کن عزیزم من از بازار دانلود کردم

گلبرگ جان یبار بیابگو چیا خریدی واسه سیسمونی  چون قبل تر نوشته بودی چیزایی که نیازه میخام بگیر ...

سلام ماهک جون چشم مینویسم❤️

شیشه شیر ❤️

پستونک ❤️

دورپیچ ❤️

خشک کن یا پارچه نخی ❤️

زیرانداز تعویض ❤️

لباس ۰۰ ❤️

لباس تا ۳ ماه ❤️

کلاه ❤️

جوراب ❤️

زیرپوش ❤️

پتو نوزاد ❤️

سرویس خواب سفری ❤️

صندلی ماشین ❤️

صندلی غذا❤️

سرویس غذاخوری❤️

قابلمه نوزاد❤️

حوله لنگی نوزاد ❤️

پتو نازک دورپیچی❤️

کالسکه❤️

تخت و سرویس خواب❤️

بند پستونک❤️

جغجغه❤️

کوله پشتی (ساک وسایل)❤️

سطل آشغال❤️

لوستر ❤️

تابلو و آباژور❤️

بهداشتی و شوینده : دستمال مرطوب غیرعطری/ شامپو بچه/ لیف و صابون/ لوسیون بدن/❤️

شوینده لباس/ لکه بر لباس/

پماد پیشگیری از سوختگی/ ❤️

کالاندولا و آد 

وسایل بیمارستان:

پوشک سایز بزرگ بزرگسال

شرت🌺

دستمال کاغذی🌺

دستمال مرطوب🌺

زیرانداز بیمار یک بار مصرف🌺

کاور توالت فرنگی🌺

شارژر

رژلب

ادکلن

لباس شیک🌺

نسکافه🌺

تربت کربلا🌺

شکم بند

شیاف دیکلوفناک🌺

برای نوزاد:

شیشه شیر🌺

شیرخشک ببلاک پره

پستونک

پوشک مای بی بی صفر🌺

زیرانداز تعویض🌺

دستمال مرطوب🌺

لباس دو دست🌺

پتو دورپیچ🌺

این لیست بود تقریبا اکثرشو گرفتم

سلام ماهک جون چشم مینویسم❤️ شیشه شیر ❤️  پستونک ❤️ دورپیچ ❤️  خشک کن یا پارچه نخی ❤️ ...

😍انشالله به خوشی و سلامتی مصرف کنی برای نینیات 

حین زایمانت برای منم دعا کن عزیزم  که منم این ماه برم انتقال و مثبت بشم انشالله 

سلام به همه مامانای گل،ببخشید من قول داده بودم زودزود بیام سربزنم ولی همش دور بچه هام تاالان که فرصت کردم و اومدم

دخملا هفته دیگه دوماهشون میشه😍تاالان که خیلی روزای سختی پشت سرگذاشتم طوری که بهش فکرمیکنم باورم نمیشه دوماه گذشته..حال بچه هاهم خداروشکر خوبه فقط یکیشون کولیک شدید داره که واقعا منو از پاانداخته چندتاهم دکترعوض کردم مثل اینکه فایده نداره

خودمم بعداز کشیدن بخیه ها جای عملم عفونت کرد که کلی دردسرکشیدم تاخوب شد😩تاالان که شکرخدا خوبم و وزنم داره برمیگرده به قبل بارداری😍

از سختی هاش که بگذریم بادیدن روی گلشون خستگیم از تنم درمیره،این حال خوبو برای همتون ارزو میکنم❤️❤️