2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82947 بازدید | 1115 پست
دوستان کر کردن با نی نی سایت چطوره؟؟؟ چطور میشه سوال کرد؟ یا تو نظر سنجی همه شرکت کرد؟ اصن هی بای ...

اره باید بیای تو سایت برای همین حوصله سر بره

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
ننیدونم تقصیر دکترم بود یا به خاطر ای وی اف و دوقلویی فشار بالای خودم. شایدم به خاطر آسپرین بود که خ ...

اره منم دکترم گفت یک هفته قبل عمل اسپرین قطع میشه

از صمیم قلب از خدا میخوام زودتر همه چیز به حالت عادی برسه و حالت عالی باشه و لذت ببری از بچه داری❤️❤️

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره منم دکترم گفت یک هفته قبل عمل اسپرین قطع میشه از صمیم قلب از خدا میخوام زودتر همه چیز به حالت ع ...

مممنونم عزیزم تقریبا به این حال رسیدم خداروشکر. اولش خیلی سخت بود ولی منو و مهرسا تونستیم تحمل کنیم الان تنها مشکلم کولیک مهرساست که اونم بلاخره قطره ای که بهش بسازه رو پیدا می کنیم 

یه دختر دارم تا نداره
مممنونم عزیزم تقریبا به این حال رسیدم خداروشکر. اولش خیلی سخت بود ولی منو و مهرسا تونستیم تحمل کنیم ...

الهی شکر

مامان و دختر قوی هستید

اخ اخ کولیکم که مشکل همگانی شده. چاره ای جز تحملش نیست تا سنش یه کم بره بالا

عزیرم یادته بهت گفتم تیکر تاریخ زایمانمون یکیه امروز اومدم به تاپیک سر بزنم دیدم تو هم مثل من تو سی ...

لطفا از تجربیاتت برامون بگو چکارکنیم ما دچار فشار نشیم؟وزنت چقد بود؟برنامه غذایی رعایت نمیکردی؟

لطفا از تجربیاتت برامون بگو چکارکنیم ما دچار فشار نشیم؟وزنت چقد بود؟برنامه غذایی رعایت نمیکردی؟

سلام

من به نظرم خودم به خاطر حالت تهوع رژیم درستی نداشتم

اهن کلسیم و مخصوصآ ویتامین دی ام پایین بودن 

تحرک از اول باردارب نداشتم

استرس داشتم

سابقه خانوادگی فشار بالا هم داریم

یه دختر دارم تا نداره
سلام من به نظرم خودم به خاطر حالت تهوع رژیم درستی نداشتم اهن کلسیم و مخصوصآ ویتامین دی ام پایین بو ...

عزیزم انشالله خدا بچتو برات نگه داره و بهت سلامتی بده.

منم استرسم خیلی زیاده هفته ۲۳ هستم سرکلاژ نشدم با طول سرویکس ۳۳

عزیرم یادته بهت گفتم تیکر تاریخ زایمانمون یکیه امروز اومدم به تاپیک سر بزنم دیدم تو هم مثل من تو سی ...

سلام بانو تو خوبی

الهی عزیزم چقدر سخت 

خداروشکر دخترت خیلی خوب وزن گرفته 

من الان یک ماه و 13 روزشونه 

تازه 2100 و 2200 هستن 

وای بیمارستان رفتن منم هر روز خیلی سخت بود 

خداروشکر تموم شد اون روزا .

ببخشید من اصلا وقت نمیکنم گوشی دست بگیرم 

سلام بانو تو خوبی الهی عزیزم چقدر سخت  خداروشکر دخترت خیلی خوب وزن گرفته  من الان یک ما ...

چرا زایمان زودرس گرفتی؟لطفا بگین که ما دچارش نشیم؟

چکارکنم زودتر زایمان نکنم خیلی استرس دارم

سلام

ادامه تجربیات من:

قرار بود ۲۱ تیر برم برای بستری تو بقیه الله و تزریق امپول بتا

اما دکترم گفت ۱۴م بیا چون ۲۱م نیستم خودم. یعنی یک هفته زودتر. صبح حدود ۸ و نیم رسیدیم. پارکینگ پر بود ولی همسرم گفت خانمم بارداره مارو راه داد داخل. رفتیم طبقه سوم بلوک زایمان. دکترم یه عکس از نامه بستری برای اون روز برام فرستاده بود تو واتساپ. یه لابی کوچیک داشت طبقه سوم که خانواده ها نشسته بودن. در روبرو بلوک زایمان بود که نامم رو نشون اقای نگهبان دادم و وارد شدم. اولین اتاق تریاژ بود. اونجا نشستیم با دو سه تا خانم دیگه که اون روز زایمان داشتن. یه خانم ماما و بهیار فکرکنم اونجا دونه دونه پرونده و شرایطمون رو بررسی کردن. فووووق العاده ام مهربون و خوش برخورد بودن. منو گفتن بمون تا دکترت بیاد. دکتر حسن خانی اومد. من و یه دختر دیگه که اونم بخاطر شک به نشتی کیسه اومده بود رو برد تو بخش بغلی پیش دکتر سلیمانی (پریناتولوژیست) و ازش خواست سونومون کنه

من شرایطم خوب بود . طکب سرویکس ۲۸. هردو بچه ها سفالیگ. وزنشون حدود ۱۷۰۰ و ۱۸۰۰. و .... دکتر سلیمانی یه نامه به دکتر حسن خانی نوشت و گفت بنظر من نیاز به بستری نداری برای تزریق بتا. تو خونه بزن و تا ۵ روز بشدت قندت رو کنترل کن و یادداشت کن و اگر بالای ۱۶۰ رفت بهم خبر بده. کنار غذات کدو پخته و دارچین بخور و ... متفورمینم روزی ۳ تا کن تا ۵ روز بگذره. خلاصه بعدش گفتن باید برای پرداخت هزینه سونو اول برم اورژانس یا پذیرش یونی کد بگیرم چون تا حالا بقیه الله نرفته بودم. با همسرم رفتیم و همسرم رفت اورژانش گرفت. بعد دوباره اومدیم بالا و قبض رو صادر کرد همسرم رفت طبقه اول پرداخت کرد فکرکنم حدود ۷۰۰ تومن نمیدونم چرا زیاد شد بنظرم. بعد رفتم نظر دکتر سلیمانی رو منتقل کردم به دکتر حسن خانی و ایشونم با اینکه بیشتر مایل به بستری بود گفت باشه و ایشونم شمارشو داد. خلاصه اومدم خونه

ان‌شاالله میخوام ۱۹م شب تزریق کنم و حسابی غذا و اینارو رعایت کنم. که قند بالا نره. توکل به خدا. 

راستی امپول هفتگی پرولوتون که میزنم هم فقط هفته اول خیلی برام درد داشت. دو بار بعدش خیلی خوب بود هرچی اروم تر خالی بشه بهتره. البته پرولوتون اسم برند خارجیشه من ایرانیشو میزنم

فعلا این بود ماجرای ما تا اینجا😅

التماس دعا از همگی❤️

سلام ادامه تجربیات من: قرار بود ۲۱ تیر برم برای بستری تو بقیه الله و تزریق امپول بتا اما دکترم گف ...

سلام گلبرگ جان خوبی 

من هفته پیش امپول بتا زدم ۲تا امروزم ۲ تا نوبت تزریق بعدم هفته ی دیگس

دکترم گفتن دهانه رحمم نرم شده برای همین زودتر بتا رو تزریق کردم و توصیه به استراحت مطلق شدم که نمیتونم

دردای عجیب و غریب دارم چند روزه گوارشم به هم ریخته  یکی از بچه ها خیلی کم تحرک شده بیشتر خودشونو سفت میکنن 

من خداروشکر قندم کنترل شده کدو خیلی موثره و قند رو کاهش میده حتما مصرف کن دارچین هم حتما کنارش یه ماده طبع سرد بخورید.

دعا کنیدبرام  این ۲ ماهم بگذره حسابی اذیتم 

سلام گلبرگ جان خوبی  من هفته پیش امپول بتا زدم ۲تا امروزم ۲ تا نوبت تزریق بعدم هفته ی دیگس دک ...

عزیزم سلام

ممنون از تجربت. کدو رو ان‌شاالله سعی میکنم بخورم‌ پس

رها جان این مدل تزریق بتا خیلی اصولی نیست فکرکنم. 

ان‌شاالله این چند وقتم بخوبی و بزودی برات سپری بشه.

درک میکنم چقد سخته و دیر میگذره

خانمهای  شیک وباسلیقه   اگه  پرده  میخاین  برای  مذیرایی  اتاق  خواب  آشپزخونه  اتاق  کودک دلبندتون    تهران  خیابان  مولوی   پاساژ روحی  طبقه  زیر همکف   راهروی  اول غربی  پلاک ۳۴۱   برادران علی اکبری   ۰۹۳۷۵۷۵۱۰۹۵   وتلفن مغاره  ۵۵۵۸۵۶۳۹     تا ۳۰ مرداد  بخاطر افتتاح  مغازه    باقیمتی مناسب  ترازسایر فروشگاههای پرده   ارائه  میدیم  دوخت  هم داریم  شهرستانم  ارسال داریم   خوشحال میشیم  درخدمت  شما دوستان  خوش  سلیقیه باشیم