2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82892 بازدید | 1115 پست
سلام مامانای گل امیدوارم حال همتون خوب باشه من با آی وی اف باردار شدم و دوقلو تازه وارد ۲۰ هفته سوم ...

مبارکت باشه عزیزم

واقعا نمیشه اینطوری گفت هرکس یه جوره

بنظرم حتما تو ویزیت به دکترت بگو. 

منم سفت شدن داشتم ولی این اواخر بیشتر شده بود که زایمان کردم

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
سلام سارا جانم من پیش دکتر حسن خانی زایمان کردم راضی بودم نمیدونم زایمان بختیاری چطوره ولی اینکه ف ...

سلام عزیزم 

باور کنید ایشون اونقدر راحت و بدون درد بود ما گفتیم شاید رحم اجاره ایی بوده نوزاد ( طنز) 

و همین جا هم شرچ کردم دیدم بله همه اتفاق نظر دارن روی اینکه به شکل عجیبی درد ندارن 

اسمشون دکتر فرشته کریمی هست 

ممنونم پاسخ دادید عزیزم💖

تغییر! 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سلام عزیزم چشمت روشن آره احتمالش هست. ایشالا بری سونوی قلب معلوم میشه. حتما خبرشو بده 

سلام مامانا تبریک میگم به همتون انشالله اونایی ام که منتظرن زود ج بگیرن

من امروز روز هشتم انتقالم بود بی بی زدم بیست دقه ای هاله انداخت بعد چند ساعت بعدش وارد روز نهم شدم بازم بی بی چک زدم فوری هاله انداخت میشه بگید از تجربیاتتون من ۳ تا جنین بلاست با گرید یکی خوب دوتا متوسط داشتم تو رو خدا جواب بدید خیلی ذوق دارم

سلام عزیزم  باور کنید ایشون اونقدر راحت و بدون درد بود ما گفتیم شاید رحم اجاره ایی بوده نوزاد ...

خداروشکرجالب بود برام

ان‌شاالله زایمان راحتی داشته باشی

منم تجربمو نوشتم بخون. اصلا سخت نیست 

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
سلام مامانا تبریک میگم به همتون انشالله اونایی ام که منتظرن زود ج بگیرن من امروز روز هشتم انتقالم ب ...

سلام عزیزم

تبریییییک

احتمال خیلییی زیاد مثبت و حتی دوقلو هستی که انقد زود جواب داده

فردا بدو برو ازمایش خون بده مطمئن بشیم

سلام عزیزم تبریییییک احتمال خیلییی زیاد مثبت و حتی دوقلو هستی که انقد زود جواب داده فردا بدو برو ...

همسرم اجازه نمیده ازمایش بدم میگه بمون ۲۷اسفند ولی الان باز بی بی زدم فوری دو خط افتاد پررنگم شده بود از دیروز و پریروزیا یعنی میشه تو رو خدا دعا کنید گلبرگ جون

خدارو شکر عزیزم من الان بتا دادم روز چهاردهم۱۶۲ شد خیلی نگرانم گفتن فردا تکرار کنم خیلی پایینه

مبارکت باشه عزیزم.ینی چی که خیلی پایینه 

من حتی دیدم ۷۰ شده و مثبت بوده.فردا بتا نده.۴۸ ساعت بعد آزمایش بده.من خودم ماما هستم.بعداز ۴۸ ساعت دوبرابر میشه.مهم اینه روند افزایشی داشته باشه.صبر کن ۴۸ ساعت بعداز آزمایش اول آزمایش رو تکرار کن.در ضمن اینو به همه میگن نه فقط تو که بنات اینقدر بوده.من بتام ۲۸۰۰ بود باز گفتن ۴۸ ساعت بعد باید تکرار شه

مبارکت باشه عزیزم.ینی چی که خیلی پایینه  من حتی دیدم ۷۰ شده و مثبت بوده.فردا بتا نده.۴۸ ساعت ب ...

اخه پس فردا دکترم نیست اول گفتن دو روز بعد بیا ولی بعدا گفتن کلا تعطیل ۲۹ اسفند .اره چند نفر بودیم به هممون گفتن فردا تکرار کنبم ولی بتا اونا اکثرا بالای ۲۰۰۰ بود فقط من کم بودم ماما بهم گفت احتمال خارج رحمی هست خیلی میترسم اخه بی بی چک من از روز هشتم مثبت شد چطوره که الان بتام اینقد کمه