2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82892 بازدید | 1115 پست
اخه پس فردا دکترم نیست اول گفتن دو روز بعد بیا ولی بعدا گفتن کلا تعطیل ۲۹ اسفند .اره چند نفر بودیم ب ...

خارج رحمی فقط با سونو تشخیص داده میشه نه با آزمایش.اونا احتمالا دو قلو بودن که بتاشون بالا بوده

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام سارا جانم من پیش دکتر حسن خانی زایمان کردم راضی بودم نمیدونم زایمان بختیاری چطوره ولی اینکه ف ...

سلام عزیزم خوبید 

بچه هاتون بسلامتی دنیا اومدن 

همه تاپیک هاتون رو خوندم گلم 

منم این ماه میرم دکتر برا ای وی اف 

خیلی روحیه گرفتم از انرژی شما 

وزن اولیه 97/400 تاریخ(1401/3/16)💫وزن دوم 95/300 تاریخ(1401/3/28)💫وزن سوم 93/350 تاریخ(1401/4/10)💫وزن چهارم 93 تاریخ (1401/4/27)💫وزن پنجم 90/700 تاریخ (1401/5/24)💫                         (با افتخار به هدف اولم رسیدم 😍😍😍😍خواستن توانستن است🤗پیش به سوی هدف دوم 85 کیلو) 💫 وزن ششم 89/400 تاریخ (1401/6/11)💫وزن هفتم 88/500 تاریخ (1401/6/30)💫وزن هشتم 87/650تاربخ (1401/7/15)💫وزن نهم86/900 تاریخ (1401/7/28)💫 اراده ام ضعیف شد و آنفولانزا هم گرفتم باعث شد کل آبان ماه رو رژیم نباشم 😪 از اول آذر قوی تر از قبل شروع کردم 😍 وزن دهم 86/300 تاریخ(1401/9/6)💫(با افتخار به هدف دومم رسیدم) وزن یازدهم 85 تاریخ(1401/9/18)💫

سلام گلبرگ جان انشاالله خودت و بچه های نازت زیر سایه امام زمان سلامت باشید ببین عزیزم هفته 9 بارداری دچار خونریزی شدم و 2 روز آمپول پروژسترون 50 زدم وروزی دوتا شیاف میذاشتم تا 20 روز که خونریزیم قطع نشد و مجدد در 13 هفتگی  3تا آمپول پروژسترون 50 زدم و دیگه خونریزیم قطع شد الان نگرانیم بابت آمپولهایی هست که زدم میگن ممکنه روی جنسیت جنین تاثیر بذاره البته اینو بگم هماتوم دارم حالا میخواستم ببینم واقعا این آمپولها نگران کننده هست یا نه ممنون میشم اگر اطلاعاتی داری راهنماییم کنی

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
سلام خانومایی که اینجا بودید وبه سلامتی فارق شدید برای منم دعا کنین مثل شما مادربشم. چندروز دیگه ان ...

انشاالله نتیجه بگیری عزیزم میشه ازمراحلش بگی برام من ۹سال چشم انتظارم ای وی اف سخته چطوریه مراحلش؟؟

انشاالله نتیجه بگیری عزیزم میشه ازمراحلش بگی برام من ۹سال چشم انتظارم ای وی اف سخته چطوریه مراحلش؟؟

ممنونم همچنین شما 

اول دارو میگیری وتخمک کشی میشی یه عمل ساده با بیهوشی کلا نیم ساعته 

بعد میری تو سیکل انتقال وبرات جنین هاتو انتقال میدن 

دوهفته بعدم میری آزمایشگاه وبه امید خدا باآزمایش مثبت میای وخبر مامان شدنتو به ما میدی 😍🤲

به زودی منم مامان میشم😍

سلام گلبرگ جون تاپیک کامل خوندم درست دو هفته انتظار انتقال خدا رو شکر مثبت شدم 

من فقط سابقه چهار تا سقط دارم

فقط دلم میخواد این دفعه روی ماهش یا ماهشون ببینم برام دعا کنید منم برم تخت زایمان ببینم آرزوم شده شب قبل زایمان که فرداش قراره بچم به دنیا بیارم آرزوم شده این شب ببینم 

بعدا میخوام کل این یازده سال انتظار و سختی ها و همه و همه بنویسم  ایشالله انگیزه باشه برای دیگران فقط دعا کنید فرشتم زمینی بشه هر چند به خودش سپردم التماس دعا